Дюкан показва най-добре как да се подготвим за море - 252

• 55 676
  • 773
  •   1
Отговори
# 60
  • София
p_i_i, не е проблем мялкото от 1.5%, повечето от нас даже консумират 2%, защото има форумско мнение, че млеката от 0.1% съдържат повече нишесте и сухо мляко. Аз лично съм се спряла на зелената Елена или Елена+, които са с най-сниското съдържание (3%) на въглехидрати от всички млека, които съм проверила.
За фигурата ти, съвсем ясно си представям как изглеждаш и ми е ясно как се чувстваш, защото съм била като теб... Почти 90 кила, на малко по-малко см от теб...та ми е ясна картинката  Confused Не трябва да се отказваш!!! Гледай снимки на момичетата от темата и си кажи, и най-вече повярвай си, че и ти можеш, че и ти ще постигнеш такава пълна промяна, такава дюканска трансформация, както обичам да я наричам аз!

EmiliT , поради нискотокалорично съдържание, зеленият фасул е причислен към групата на зеленчуците в режима и консумацията му е разрешена в ПЗ дните. Всички останали бобови обаче (боб, грах, леща...) са забранени в 1-ва и 2-ра фаза и ограничени в 3-та. За яйцата-въпрос на вкус, предпочитания и личен избор. На мен са ми се събирали дни с -9 яйца на ден, но и не ги ям всеки ден.

twisted_logik, изглеждаш много добре, момиче. Недостатъците, в които си се вгледала са с "козметичен" характер, а не са проблем, който изисква генерално решение, каквото е спазване на режим за цял живот. То е хубаво всеки да има режим де, но мисълта ми е, че не е нужно да преминаваш през ограниченията на нашия, а можеш да вземеш само основни принципи. Коремчето и паласките, които те дразнят, съм убедена, че можеш да отстраниш само със спорт, а от това, което казваш за себе си, очевидно за теб той не е "мръсна дума", както е примерно за мен...Така че-това е твоят начин! Успех!!!  

# 61
# 62
bigbaba,desitka*,veroniблагодаря ви

# 63
  • София :(
            Добра ви вечер  Hug
     К`во става в темата, бре!? Чета, гледам, пуля се - новите никове никнат като гъби след дъжд или като дюканки преди отпуска  hahaha Ха добре сте дошли всички и успех  Peace
     Rossella , слагай магечиските mmm пред ника и вЕрно няма да чакаш  Simple Smile Малеее, колко бебета се нароиха с тоя режим, пък ни проглушиха ушите, че водел до безплодие  Joy
     smileys , всеки път ме радват постовете ти  Hug А бе, какво стана с татуто, нали щеше да расте?
     tumbi999, по-добра комбинация от Дюкан и добър "асансьорен техник" няма, мила  Wink Не ти трябват такива отрови - хем ти гълтат парите, хем не се знае какво ще ти стоварят на главата...
     rudi , тя край няма... или пък аз греша  newsm78
     tonnny_bg , що остави днес момичетата без закуска, а  Hug
     (не)Обикновена , не го мисли твоичкия, на мъжете това им е работата - да бъдат разорявани  Crossing Arms Нали знаеш най-лесния начин един мъж да стане милионер  Wink
     ЦвеTи , мълчи си ти, мълчи си, пък аз да се потя да шаря черги... Де тиган де...
      Kali_tod , ще ти тегля аз на теб сто оки бой  newsm29 Стига си се взирала в крайния резултат от бебеправенето, наслаждавай се на процеса, останалото само ще си се намести   Hug
     twisted_logik , вприродата нищо не се губи, само си сменя мястото  Wink Ама като ти гледам снимката... верно ти трябва сполт, или пък " техник"...  Wink
     bigbaba3, либя си те, да зна`иш  Heart Eyes
     tante78 ,  Hug
     skarlet71, че то за оплакване ли е!?
     p_i_i , ако си правила много или скоро диета, нормално е оранизма да има нужда от време да се пренастрои към новия режим на хранене. А и не виждам причина да се оплакваш, според линийката ти, сваляш съвсем нормално до сега. Я горе главата  Hug
     EmiliT , зелен боб може, но от онзи кръглия, не от нашенския, `щото, казват, имал по-малко въглехидрати. И пак не е добре да се прекалява с него май  newsm78 А пък за яйцата не знам, ама аз една кора си я омитам за седмица и още съм жива, пък дали е опасно..., ма то и да съм 120 кила не е безопасно, така че - въпрос на избор между злините.
      desitka*, от кога пък за теб спорт е мръсна дума или пак нещо съм оттървала  Rolling Eyes
     Хайде, да не оттърва още нещо, особено прасето, ще раздавам козинките и ще се хоризонтирам вече, че след четили дни мързел ми е крайно непривично утре да хукна на работа под час  #2gunfire

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 64
Цитат
през ден пия чаша кола лайт да не би това да е камъчето на колата

И аз отслабнах като пиех Кока-кола Лайт, но според мен тя е по-скоро маркетингов трик в книгата на Дюкан т.е. Кока-Кола са му платили, за да публикува препоръка за напитката. Такива неща се случват ежедневно навсякъде по света.
Според мен, газираните напитки трябва да се избягват във всяка една диета. Без Кока-Кола отслабването ще е по-бързо, сигурна съм в това.

Като се има предвид, че аз ненавиждам газирани напитки, като пазех диетата, чичко Дюкан ме убеди да пия Кока-Кола Лайт и я консумирах с огромно неудоволствие. Този път ще си я спестя.  Peace

# 65
  • Испания
[но според мен тя е по-скоро маркетингов трик в книгата на Дюкан т.е. Кока-Кола са му платили, за да публикува препоръка за напитката. Такива неща се случват ежедневно навсякъде по света.

чичко Дюкан ме убеди да пия Кока-Кола Лайт и я консумирах с огромно неудоволствие. Този път ще си я спестя.  Peace

Не я препоръчва, разрешава я. А това са две коренно различни неща.

"И накрая, кока-колата лайт и всяка друга подобна напитка, която не съдържа повече от една калория на чаша, са позволени на всички етапи от плана Протал.
   Диетолозите не са едно мнение относно напитките с изкуствени подсладители. Някои мислят, че измамният им ефект е долавян и компенсиран от организма. Според други консумацията им поддържа нуждата от захар. Аз лично съм научил от практиката, че въздържанието, колкото и да е дълго, никога не убива нуждата от захар. Така че не виждам никаква причина да не се порадвате на тази лишена от калории сладост. От друга страна, забелязал съм, че консумацията на споменатите напитки улеснява спазването на режима и че сладостта им, съдържащите се в тях ароматизатори, цветът им, както и аурата им на празнични напитки ги превръщат в храни „награди", които убиват желанието за „друго нещо", толкова често появяващо се у свикналите непрекъснато да дъвчат."

Не казвам, че е полезна. В никакъв случай!  Naughty Просто уточнявам, защото да твърдим, че Дюкан я препоръчва, е все едно да кажем, че ни препоръчва да ядем само протеини до достигане на желаното тегло. Затова и постнах цитат от книгата.

Мименситкееееееееееей,   love001 Татуто е добре, благодаря!  Wink Все същото.  Simple Smile

ЕДИТ: Татянке,  Hug и от мен!

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 08:23 от smileys

# 66
Цитат
през ден пия чаша кола лайт да не би това да е камъчето на колата

И аз отслабнах като пиех Кока-кола Лайт, но според мен тя е по-скоро маркетингов трик в книгата на Дюкан т.е. Кока-Кола са му платили, за да публикува препоръка за напитката. Такива неща се случват ежедневно навсякъде по света.
Според мен, газираните напитки трябва да се избягват във всяка една диета. Без Кока-Кола отслабването ще е по-бързо, сигурна съм в това.

Като се има предвид, че аз ненавиждам газирани напитки, като пазех диетата, чичко Дюкан ме убеди да пия Кока-Кола Лайт и я консумирах с огромно неудоволствие. Този път ще си я спестя.  Peace

Аз по времето когато пазех Дюкан не съм пила нищо друго освен газирана вода. Харесва ми, газирам си я в къщи и т.н. газираното не пречи. пречи подсладителят и сладката зависимост после.

За всички които обичам! Пазете се.

да гушна набарзо испанката, Smileys!

# 67
smileys Кока-кола си плащат за това "разрешаване" на напитката, вярвай ми, иначе Дюкан нямаше да й споменава името в книгата си. Все пак, тя не е единствената газирана напитка без захар. Всеки си преценява сам, но според мен пиенето на Кока-кола лайт дърпа назад по време на режима, особено от здравосоловна гледна точка. И все пак, няма да ти попречи да отслабнеш, това е сигурно.  Peace

# 68
  • София :(
              Добро утро  Hug
      Не е ли време да замирише на кафе в началото на новата седмица  Simple Smile

Снощи сте коментирали Колата - е, не ми харесва това чудо, нито лайт, нито хард варианта и и това си е. Чудесно си преживявам и без газирано  Crossing Arms Което не ми пречи да дебелея и от чешмяната вода де, ама това е друг въпрос. (Да не решите сега, че наистина дебелея от вода, просто израз  Peace)
     Хайде, усмихнат, слънчев и режимен ден и спорна седмица  Hug Hug Hug

# 69
Добро утро .Гледам Мимс е сервирала кафето днес  Hug.Много благодаря.Ще си пийна и аз . Hug
А в събота нямаше как .Госпожицата ми беше малка абитуриентка ,отделно работата в къщи,та затова . Heart Eyes
p_i_i ,правилно ли съм запомнила,че не си водя записки ,че за 10 дни си свалила 6кг ?
Ако е така ,нямаш повод за притеснение.Ти май бързаш ,затова искаш да те подкрепяме/А защо бързаш?Режима не е за нетърпеливите.Всичко правилно правиш ,не се притеснявай.Просто дай време и на кожата да се свие.Нали не искаш после да си прибираш кожите пък / Thinking
Моя цикъл свърши и сега чак имам плюс  ooooh! #Crazy.Тъй и не разбрах защо.Карах си съвсем скромно .Вчера 60,8 ,днеска 61,7  #Crazy. newsm78
Изобщо не ограничавам колата лайт .Когато ми се пие,пия.Не виждам какъв е проблема.Човека я разрешава ,така че аз няма да се правя на по-умна от него. Joy

# 70
Добро утро момичета! Желая ви един слънчев, прекрасен отслабващ ден, пълен с приятни емоции.  bouquet
Грабвам си от кафето и закуската на Мимс и бегам по задачи...

# 71

p_i_i ,правилно ли съм запомнила,че не си водя записки ,че за 10 дни си свалила 6кг ?
Ако е така ,нямаш повод за притеснение.Ти май бързаш ,затова искаш да те подкрепяме/А защо бързаш?Режима не е за нетърпеливите.Всичко правилно правиш ,не се притеснявай.Просто дай време и на кожата да се свие.Нали не искаш после да си прибираш кожите пък / Thinking

Добро утро и от мен,през ударната 10дни свалих 5 килограма,после 10дни нищо и на 11-тия още едно кило,което през ПЗ дните го качих Embarassed,сега съм 5 дни само на П и дано го сваля,на 16-ти правя месец Hug

# 72
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Добро утро ,Дюканки!
Аз съм днес първи ден ,обикновено след втория ден вече ми е безразлично какво ям,надявам се да успея да сваля пет килограма за един месец.

# 73
rudi,щом си поставила срок ,значи може и да не стане .Това ,че имаш да сваляш 5кг ,не значи ,че 1 месец ще ти е достатъчен . Thinking
При този режим не си поставяме срокове.Когато -тогава! Heart Eyes

p_i_i,значи правилно .Какво се шашкаш без причина/Много добре си вървиш. Flutter

# 74
  • Лутаща се
Хао!
Ближа си тука кафето и се чудя на нещо.
Очаквах покачване като вляза в трета. А то обратното. Вчера ВХ ден, съответно порция ориз и доста голямо количество зеленчук, та и няколко картофа откраднати от чинията на мъжО.  Whistling
Днес  минус. Кантарев показва 62,7  Shocked
Озадачена съм newsm78  Какво става?

Та сега дали да правя П деня, който ми се пада днес?

Общи условия

Активация на акаунт