Дюкан показва най-добре как да се подготвим за море - 252

• 55 657
  • 773
  •   1
Отговори
# 45
Да ви попитам,като започна ПЗ дните и качвам около 0.5-1кг.възможно ли е и на см.също качвам,като дойдат тези дни и малко се притеснявам дали не ям много и за това да качвам,при вас как е?много искам този път да се получат нещата и да не зарежа всичко от обезсърчение,вече ми писна да съм дебела а и да ми го казват,не че не го знам.моля ви насърчете ме че от този режим се отслабвавременно имам малко черни мисли ,но се надявам да преминат.Дайте ми примерно меню за един ПЗден да не би да ям много и от там да не свалям newsm78.моля за подкрепа.Толкова режими съм правила и не са ми помогнали,че някога се съмнявам че и този ще ми подейства,но все пак дълбоко в себе си знам че Дюкан си е Дюкан hug имам нужда само някои да ми каже да продължавам и че ще отслабна виждами се като химера въпреки 6-те килограма свалени през първия месец.Трябва да съм силна и за мен  и за моята колежка така че ми идва малко в повече и затова се нуждая от подкрепата ви Hug

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 17:48 от p_i_i

# 46
  • Пловдив
...Сега да постна една снимчица да се види от какво дередже започвам режима:
http://bgsharing.com/images/33118428864842467452.jpg
Дали само аз не виждам добре или просто нямаш нужда от Дюкан  newsm78

smile3521  На такава фигура много жени биха завидели

А вие какво очаквате при:

Ами между 48 и 50 ми се иска. В момента съм към 60кг. при височина 171 Simple Smile

# 47
  • Варна
Ами между 48 и 50 ми се иска. В момента съм към 60кг. при височина 171 Simple Smile

Направо съм  #Crazy newsm78 newsm78
Обаче няма да се обаждам - всеки знае себе си! Whistling

# 48
проблем ли е прясно мляко 1.5% по малко не намерих това го ползвам сутрин за триците и малко около 3-4с.л. само,дано не е проблем утре ще търся 0.1%,но това дали е проблем да не го пия.

# 49
Явно не можете да погледнете нещата от моята гледна точка. Първо - с дрехите е едно, като се съблеча не е като да не се виждат сланинките в повече  Laughing Другото, което е - нямам 25 години. Ако си позволя още от сега да спра да се поддържам какво ще стане след 10, 15 години? Когато бях по-малка, на по 17-18-19г. държах изключително много на това как изглеждам, държах на всеки детайл, после имах други приоритети - висше образование, жилище, настоящият ми съпруг. Успях да постигна желаното и по-важното, затова сега обръщам внимание на по-незначителните неща като едната визия Simple Smile

# 50
p_i_i- давай сега да разнищим твоя случай, че вече един месец само сълзи..... Знаем, че се казваш Петя и калкулатора ти е показал 62 килограма. Давай сега колко си висока, колко си годишна, раждалали си, кога ти е била последната диета, каква е била, имаш ли наблюдения  кога качваш най - много и от кога си пълна.Не са малко 90 килограма, знам го от личен опит така, че хайде на стената на истината. После всеки ден ще даваш отчет какво ядеш напълно подробно/без да криеш нищо, защото и една хапка, даже мисълта за тази хапка при някой хора   може да преобърне колата, ако е не каквото трябва/, колко се движиш, какъв режим на работа имаш и така всичко......Може да ти се види навлизане в личното ти пространство, но не може да се дават съвети по принцип, това Дюкан го е направил, сега ще трябват конкретни мерки. Дай снимки от преди, от сега изобщо като на пълна промяна.....няма невъзможни неща!

# 51
twisted_logik от това, което виждам, имаш да сваляш не повече от 3 кг, които трябва да поизчистят малко тлъстинките около коремчето и дръжките. Била ли си някога в живота си 48 кг при височина 171 см? Това ми се струва твърде малко, особено като виждам какви хубави големи гърди имаш - те със сигурност са НЕизлишни 1.5 кг.  Mr. Green

Според мен целта трябва да е онази, която ни е карала да се чувстваме най-добре в кожата си. За мен това са 54 кг, но ми ясно, че трудно ще си ги върна, след като си позволих "лукса" веднъж да стигна цели 70 кг, а тялото помни. Според калкулатора на Дюкан идеалните за мен килограми са 57. Успях веднъж да ги постигна и се чувствах отлично. Затова сега не храня илюзии и отново ще се боря за заветните 57 кг.  В момента съм 65 кг при височина 1.65 м. и съм пред цикъл.

p_i_i Дюкан е идеалната диета за задържане на постигнатото тегло. Тя се пази до края на живота, като единственото й неудобство в последната 4-та фаза е, че имаш веднъж седмично протеинов ден и консумираш трици. Всичко останало ти е разрешено и си живееш нормално. Аз си върнах част от килограмите благодарение на факта, че прекратих диетата още в 3-та фаза, след като се възгордях от резултатите. Голяма грешка ! И въпреки че ядях като Змей Горянин и отказах цигарите, не се получи йо-йо ефект. Върнах само няколко килограма и сега ще преборя и тях.  Така че не се отказвай и смело напред. Но трябва да си стриктна.

Мен ме мотивираше дебела моя снимка върху вратата на хладилника и придвиждането на лентичката при всеки свален килограм.  Laughing

# 52
p_i_i- давай сега да разнищим твоя случай, че вече един месец само сълзи..... Знаем, че се казваш Петя и калкулатора ти е показал 62 килограма. Давай сега колко си висока, колко си годишна, раждалали си, кога ти е била последната диета, каква е била, имаш ли наблюдения  кога качваш най - много и от кога си пълна.Не са малко 90 килограма, знам го от личен опит така, че хайде на стената на истината. После всеки ден ще даваш отчет какво ядеш напълно подробно/без да криеш нищо, защото и една хапка, даже мисълта за тази хапка при някой хора   може да преобърне колата, ако е не каквото трябва/, колко се движиш, какъв режим на работа имаш и така всичко......Може да ти се види навлизане в личното ти пространство, но не може да се дават съвети по принцип, това Дюкан го е направил, сега ще трябват конкретни мерки. Дай снимки от преди, от сега изобщо като на пълна промяна.....няма невъзможни неща!
много ти благодаря и с удоволствие ще давам всичко което се изисква от мен,за личното пространство не го мисли всичко е ОК.висока 160см.30годишна,не съм раждала и се надявам като отслабна и аз да се запиша тук със двете линийки,последната диета ми беше преди 3 месеца и там свалих 5 килограма Grinning,преди ядох по много хляб и тогава качвах като го спрях и започнах да слабея,със сладкото нямам проблеми,не ми се яде и не ям,пълна съм от 5 години,не тренирам,работя в магазин права без да сядам по 8часа(наистина не сядам няма на какво),но друго движение нямам Sad.Мила нямам снимки,просто не се снимам и ако не е проблем всеки ден ще пиша какво съм яла,досега изкарах 10 дни ударна,малко се лутах в дните на п и пз,но последно от утре почвам 5/5класиката,пия по 2литра вода и всеки ден ям трици по 3с.л. нямам прегрешения,освен днес купих мляко1.5%,и си отрязох много малко свинска шунка(знам че е гаф) и другото което забелязвам е май че ако ям след 8ч,защото 2-ра смяна свършвам тогава,и нямам минус а режима дава да се яде и вечер от позволените храни нали,ами това ми са отговорите надявам се да съм била изчерпателна и благодаря за съветите и подкрепата  bouquet мерки талия97см ханш-почнах от 117 сега 111см Embarassed Embarassed Embarassed

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 18:32 от p_i_i

# 53
извинете че пак съм аз  bouquet основно ям пилешки бутчета и скумрия във фурна без мазнина и кожа,млечните съм ги намалила до нула че мисля че от тях задържам,изварата ми е от щанд незнайна каква,само малко мляко ползвам за триците и яйцата ги спрях защото не ми действат добре,подуване газове ужас,а за пз дните ям само домати и краставици без сол и олио,мисля че яденето мие ок ,но от днес почвам да пиша какво ям Peace през ден пия чаша кола лайт да не би това да е камъчето на колата newsm78bigbaba3 какво мислиш а и другите,моля за съвети а аз чета приемам и изпълнявам  bouquetизвинявайте че ви занимавам със себе си,но се нуждая от помощз ви на този етап  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 18:53 от p_i_i

# 54
p_i_i  

да кажа аз какво ям, не гледай че съм четвъртофазничка, имам други причини, поради които ограничавам някой храни. Сутрин задължително 1/2 кисело мляко с 3 с.л. трици/даже с връх, че ги харесвам/ с много малко  - 1/4 чаена лъжичка  подсладител Стевия на прах или още по малко от това количество степ. После едно нес кафе с около 100 мл. прясно мляко. Сега пия 1.5% но мисля , че това не е толкова важно, защото се говори, че при ниската масленост от 0,1% се добавя сухо мляко или сметана на прах. Към 10-11 пия второто си кафе-пак нес със 100мл. прясно мляко. Междувременно трябва да съм изпила 500 мл. вода сутрин с хапчетата и още толкова с второто кафе.  На обяд риба или пиле сготвени само с подправки и понякога много малко соев сос, лимон на пара или печени в МВ или фурна и разбира се салата по възможност от зелени зеленчуци/при теб трябва да е със салата само в ПЗ/.  След обяд кум 16-17 отново кафе с мляко/вече позната рецепта/ и към 19 часа около 1/2 кисело мляко и вода с вечерните хапчета. Това е - нищо специално.  Има дни в които съм повечко гладна тогава си позволявам нещо в повече, зеленчуково суфле, морков за гризкане, дюкански пици, кремчета, сладки и разни други глезотийки. Правя пилешка супа, таратор. Но най важното е, че не стоя гладна, защото съм домакиня и по цял ден изкушенията са пред очите и носът ми Simple Smile Не знам защо но останах с впечатление, че през ПЗ ядеш само зеленчуци, а не протеини и зеленчуци. Така ли е? Мисля, че във втора фаза не е толкова фатално, ако ядеш след 20 часа, важното е да не си гладна. Може би като си на работа по цял ден, нямаш време да се храниш  пълноценно и режимно на обяд. Ако е така готви си в къщи и си го носи на работа. Докато си на работа и стоиш права-прибери двата крака един до друг и започни да се изправяш на пръсти , като повдигаш петите колкото можеш-така в серии по 5-10 минути. Опитай последователно да свиваш и отпускаш мускулите на д....то, после на бедрата и накрая на прасците. Колкото пъти се сетиш толкова пъти го прави. Става незабележимо за околните а доста натоварва съответните мускули.  Върни си млечните в менюто, полезни са ако не искаш да е млека, опитай извара-много е вкусна. Има много рецепти с нея.

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 19:10 от bigbaba3

# 55
  • Варна
Явно не можете да погледнете нещата от моята гледна точка. Първо - с дрехите е едно, като се съблеча не е като да не се виждат сланинките в повече  Laughing Другото, което е - нямам 25 години. Ако си позволя още от сега да спра да се поддържам какво ще стане след 10, 15 години? Когато бях по-малка, на по 17-18-19г. държах изключително много на това как изглеждам, държах на всеки детайл, после имах други приоритети - висше образование, жилище, настоящият ми съпруг. Успях да постигна желаното и по-важното, затова сега обръщам внимание на по-незначителните неща като едната визия Simple Smile

Виждам,че си упорито момиче - това личи от написаното за нещата,които си постигнала...Защо не премахнеш тогава излишните сланинки и паласки,които те притесняват със спорт!Защото килограмите ти са нормални за височината и ако станеш много слаба,може да си докараш здравословни проблеми.Нали разбираш,че е нормално на 17-18-19 години да си била по-малко килограми?Та ти тогава си била дете!Сега си жена и не може да се сравняваш с тогавашните си показатели.Още повече,че човек расте на височина до 22-23 години,което означава,че тогава вероятно си била и с някоко сантиметра по-ниска...
Вярно е,че спорта е по-трудния и изморителен начин да слабееш,а и няма кой знае какви резултати (или поне са многои бавни),когато килограмите са в повечко.Но в твоя случай не е така.С един кадърен фитнес инструктор можеш да стопиш сланинките от точно определени места,без да спазваш режим!
Пак повтярям,че това си е лично мое мнение и сама ще си решаваш какво да правиш,но според мен не се нуждаеш от Дюкан!  bouquet

# 56
 55 55 55
Искам да ви попитам две неща:
1.Миналият път, когато правих опити за режима някъде бях чела, че не в ПЗ не може да се консумира нищо от сем. бобови (може и да греша), а в темата на 1стр. пише, че може зелен боб.Може ли?
2.И пак преди време приятелка ми беше казала, че е опасно да се изяждат повече от две яйца на ден.Аз тогава пак питах тук, но вие не споделихте впечатления.Сега какво ще кажете?Мисите ли, че наистина е опасно?Защото аз хапвам по 4-5. smile3525

# 57
Kali_tod, благодаря ти за всичко написано. Може да ви се струва, че съм доста твърдоглава, но точно момичетата от този форум ви слушам. Може да спазвам режима, може да се старая да съм стриктна, но да си призная след предишния глад, сега доста ми се усладиха протеините  Laughing Може да няма ограничения, но въпреки това определено си хапвам доста  Grinning Колкото до спорта - на ден тичам 6км. още толкова ходя. Отделно правя по час други упражнения, а и табата практикувам (било много надеждно за мазнините). Мога да кажа, че си връщам думите за 48-50кг. и спирам да ги гоня. Важно е как ще изглеждам било то на 50 или на 70кг.  Hug

# 58
  • Варна
Kali_tod, благодаря ти за всичко написано. Може да ви се струва, че съм доста твърдоглава, но точно момичетата от този форум ви слушам. Може да спазвам режима, може да се старая да съм стриктна, но да си призная след предишния глад, сега доста ми се усладиха протеините  Laughing Може да няма ограничения, но въпреки това определено си хапвам доста  Grinning Колкото до спорта - на ден тичам 6км. още толкова ходя. Отделно правя по час други упражнения, а и табата практикувам (било много надеждно за мазнините). Мога да кажа, че си връщам думите за 48-50кг. и спирам да ги гоня. Важно е как ще изглеждам било то на 50 или на 70кг.  Hug

newsm10 Ето това вече е приказка!Само така - продължавай със спорта и ще видиш как ще започнеш да се харесваш...Е,70кг.чак недей,но е похвално че си взимаш думите назад за 48!

# 59
иначе работя на смени като съм 2-ра си закусвам и обядвам в нас и е ок и към 6-7ч. изпивам едно кисело мляко или нищо и като се върна към 8и30 ям бутче или риба,като съм първа закусвам в нас(триците) и после в 2и30 съм нас и обядвам и вечерям в нас така че работата не ми пречи да съм режимна и да ям по 3 пъти на ден режимни неща Grinning

Общи условия

Активация на акаунт