Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 40"Време е за кекс със стафидки"

• 28 655
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Мехмед е отврат още от първа серия, видя хубава кола и реши да се прави на голямата работа. От неговата необмислена постъпка, последствията всички ги виждаме. Защо Хазал я няма, сигурно и сцени с Фери в Хилс, ще липсват. Кой знае какви простотии, ще изръси Джансу на Емир. Ние диалозите между нея и Лара ги пренебрегваме, но те не са за пренебрегване според мен. PeaceКой знае, какво е намислила, за да си отмъсти на Фери. Абе момичета, няма ли да има някоя по-пикантна новина за Фери и Емир, само че се кани да му каже и пак нов проблем. Това го знаеме и без да гледаме, нещо по така няма ли?

# 136
Хати, мяркам те, би ли ни преразказала надписите по време на клипа?

# 137
Може ли Хазал да не отиде, като това е финалният епизод. Да не би да е още с фотографа и да има забрана от високо ниво?

# 138
Истината, ще я разкрие лудата Джансу. За какво иначе е в Хилс, именно заради това. Достатъчно е да каже зад гърба на Емир без да говори с него-Ето го Емир Сарафоулу, който с дъщерята на портиера Фериха. Това е достатъчно да го каже на някой друг зад гърба му и без да говори с Емир.

# 139
Како, ти нещо си насъбрала негативни емоции към Мехмедчо още от когато започна да флиртува с "мис бюст". hahaha

Ще му покажа аз на него един флирт.  Laughing Ще се съюзя с Юнал и ще гние в затвора. hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy
На мен ми се иска да го пратят в затвора, но не ми се вярва...и какa Ц. да му ходи на посещения hahaha

Не зная- дали съм права и истината щее излезе, но
м да стане следното...истината се разкрива в Хилс..после Е говори с Ф м пак пред Хилс и тя плаче и побягва и после бум катастрофа и Фери лежи без да мърда и окървавена Thinking

# 140
На мен ми се иска да го пратят в затвора, но не ми се вярва...и как Ц. да му ходи на посещения hahaha

м да стане следното...истината се разкрива в Хилс..после Е говори с Ф м пак пред Хилс и тя плаче и побягва и после бум катастрофа и Фери лежи без да мърда и окървавена Thinking

Оф, вярно, кака Ц. #2gunfire  няма начин да не ходи на посещения.  Joy Joy Joy

Твърде възможен сценарий за финала. Peace

# 141
Леле, ако така стане както го е описала Габи, в което има голяма логика, не знам как Емир, ще си прости това. Той, ще бъде съсипан хем от разкритите лъжи, ами и смазан да види пред очите си как кола пребива любимата му. Нали бяха казали, че Фери ще претърпи инцидент, кой знае колко кофти, ще свърши сезона. Че кога заснеха 23 епизод, та снимат сега 24, нали уж седмица за седмица? newsm78

# 142
На мен ми се иска да го пратят в затвора, но не ми се вярва...и как Ц. да му ходи на посещения hahaha

Оф, вярно, кака Ц. #2gunfire  няма начин да не ходи на посещения.  Joy Joy Joy

Твърде възможен сценарий за финала. Peace

Много логичен финал ,напълно е възможно така да свърши  Peace

# 143
Подобен инцидент би накарал Емир да прости по - бързо.

# 144
. Абе момичета, няма ли да има някоя по-пикантна новина за Фери и Емир, само че се кани да му каже и пак нов проблем. Това го знаеме и без да гледаме, нещо по така няма ли?
хайде намери ти такава Laughing

# 145
За първи път следя филм в реално време, удоволствието се допълва и с темата, която имаме. Едва дочаквам Петъците и само при мисълта, че цяло лято няма да има какво да гледам, ми се плаче newsm45, а всички в къщи са много щастливи от този факт.

# 146
  • в очите на дъщеря си
Гледам  големи клюки пак има

# 147
Габи, там където рових и бях намерила, че Санем ще играе играта на Фери няма нищо. Даже и никакви мнения на фенове няма. Винаги намирам, поне някое и друго изказване от фенчета, но днес нищо, пълно затъмнение и то може би пред буря.

# 148
...а всички в къщи са много щастливи от този факт.
Joy Joy Joy

# 149
  • в очите на дъщеря си
лека нощ  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт