Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 40"Време е за кекс със стафидки"

• 28 650
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Хати благодаря и аз за превода.

# 106
Как е в Мелник времето? Simple Smile

# 107
# 108
  • Враца
Леле Чаги с каква прическа е  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 109
Ичи, Вили това ли е късата подстрижка на Чагатай за филма Анадолски орли?

# 110
Най-вероятно Меги, нали такова инфо беше дала Габи. Добре, че не е гологлав. Mr. Green

# 111
# 112
  • Враца
Най-вероятно Меги, нали такова инфо беше дала Габи. Добре, че не е гологлав. Mr. Green
Надее ако беше гологлав направооо незнам какво щях да направя , ама и така е добре и бтитончето си му е наред , малко е поофъкан ама няма нищо  hahaha hahaha hahaha

# 113
Вили, тази анкета я знам, но за кого да гласуваме, нашият човек го не виждам, но за филма-да. Гласувайте, че АФК е много назад.

# 114
Вили, тази анкета я знам, но за кого да гласуваме, нашият човек го не виждам.
Погледни от дясно на страницата  Peace

# 115
Аз гласувах. Наде,поофъкали са го,ама дет викаш нали не е гологлав.

# 116
????
Тази сцена от кой еп е  newsm78

# 117
Мисля, че сцената е, когато Зехра разбра за лъжите на Фери, на пейката в градината-14 епизод.

# 118
КЛЮКИ

•   Докато Е чака отг на С тел  му звъни-Айсун иска да говори с него за сл с полицията. В това време Санем поглежда Ф но никоя от тях не казва и дума. Но погледът на Ф търси  нещо/иска да и помогнат/. Санем също е въвлечена в лъжата.

•   Риза научава че Е не е виновен и е в голям шок не знае кое е по важно да направи. Ф е в трудна ситуация и решaва да каже вс на Е, но тогава изкача др проблем…

•   Санем замръзва, Левент иска да говори с Ф и я пита какво става тук? Ф казава Г-жа Санем… тогава той –както и да е любимият ти  ни чака Ф- твоята също.. Санем е мн засраменаи играе истинска майака на Ф
това не ми се вярва да е истина  Peace

•   Левент в опит да говори с Ф отива в училището и Е ги вижда
истина Peace

•   Дениз/Санем/- края на сезона е в Хилс 24 еп се снима сега
абс вярно Peace

Мерси Наде   bouquet

# 119
Габи, ти като си по-на вътре с инфото около филма, в който Чагатай ще участва, на него ли са отредили ролята за най-добър пилот и връзката му с инструкторката?

Общи условия

Активация на акаунт