We see ‘SUPERNATURAL’ everywhere

• 25 317
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
 Joy Joy Joy
Kaк ги изнамери тези картинки. Браво Peace .
Да те попитам тайно, като Главната ще е там, на петорния Shocked пикник, как ще ти се получи кандидат-мотикосването с Диййн?

# 76
  • # супернатурална #
Аа, то пък щото Главната все в мен ще гледа. Но иначе си права, трябва да подходя тактически, щото сред две ултаски, като има дам ред по ранг...да не остана с бисквитка в уста. То ясно, че Фейчето ще нагости Сам. Злата се сервира на  Дийн. Аз чакам търпеливо антракта за да пия кафе със Слънцето.  Дийн отмаря, гледайки как от каничката  наливам гореща и ароматна течност,  как поемам с ръце чашата и вдъхвам живителния мирис, който изпълва гърдите ми, духам предпазливо да не се изгоря и отпивам блажено. Е, ако много му се припие, и на него ще сипя  Tired

# 77
Аа, то пък щото Главната все в мен ще гледа. Но иначе си права, трябва да подходя тактически, щото сред две ултаски, като има дам ред по ранг...да не остана с бисквитка в уста. То ясно, че Фейчето ще нагости Сам. Злата се сервира на  Дийн. Аз чакам търпеливо антракта за да пия кафе със Слънцето.  Дийн отмаря, гледайки как от каничката  наливам гореща и ароматна течност,  как поемам с ръце чашата и вдъхвам живителния мирис, който изпълва гърдите ми, духам предпазливо да не се изгоря и отпивам блажено. Е, ако много му се припие, и на него ще сипя  Tired

Главната е толкова бяла и добра, че след като Сами остане сит и доволен, ще отмъкне нанякъде Злата, за да обсъдят сложни житейски въпроси и воала! кеф ти Сам, кеф ти Дийн, кеф ти тройка Mr. Green
В такива моменти няма място за дебнене кой колко е праведен Naughty

# 78
'сит и доволен"=заспал - прецак си е отвсякъде Joy ...

# 79
  • # супернатурална #
'сит и доволен"=заспал - прецак си е отвсякъде Joy ...

Ц   Naughty  Може да е сит, но не е преситен, може да е доволен, но не е презадоволен. Тъкмо ще консумира по-бавно и по-дъъълго  Laughing

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 19:11 от Г. Краули

# 80
Ти ц Grinning : ще бъде консумиран по-бавно и по-дъъълго.

# 81
  • # супернатурална #
Все в...чиния
Ти дай само да го дегустирам, пък консумацията ще следва естествения си ход  Laughing

# 82
Е дала съм - гле'й, дори не се бутам Shocked . И най-хубавото е, че след като свършите с планинските тандем бегачи ви чака справедливия Градинарски гнявене. Плевене, кОпане и маркучи до откат.

# 83
  • гр. София
Галче, понеже съм ти приятелка ще ти кажа какъв слух достигна до мен - Сам обичал мед и вино.  Rolling Eyes
Виж там, вземи за пикника...Човек никога не знае...

# 84
Ееее, съвсем се уляхте, все пак Главната може да хвърли по някое строго око в даден момент Stop Laughing

Девойки мари хубави, таз снимка дето я сложих сутринта затрудни ли ви, що ли, имате ли нужда от подсказка? Thinking

# 85
  • # супернатурална #
Галче, понеже съм ти приятелка ще ти кажа какъв слух достигна до мен - Сам обичал мед и вино.  Rolling Eyes
Виж там, вземи за пикника...Човек никога не знае...

Че то и аз обичам ,ще взема повечко. Виното е домашно производство По стара българска традиция. Laughing

Ееее, съвсем се уляхте, все пак Главната може да хвърли по някое строго око в даден момент Stop Laughing

Фейче, не пречи, ако искаш и поостани  Rolling Eyes  Laughing
P.S Давай подсказка, аз мисля, че е от втори сезон, или?

От толкова едини и пиини забравих да благодаря на Импалка и на Би за труда по събирането на поредния епизод   bouquet

# 86

Фейче, не пречи, ако искаш и поостани  Rolling Eyes  Laughing
P.S Давай подсказка, аз мисля, че е от втори сезон, или?

Може и да се позавъртя така като предлагаш Flutter

На прав път си, да, ей това прическите на Сам до съвършенство са усвоени Laughing

# 87
  • гр. София

От толкова едини и пиини забравих да благодаря на Импалка и на Би за труда по събирането на поредния епизод   bouquet

И аз съм една патка заспала!!! ooooh! Добре, че Галето ме подсети!
Момичета, благодаря   bouquet  bouquet
Пък прощавайте, че съм толкова отнесена напоследък  Embarassed

# 88
  • # супернатурална #
Аз прическите му ги оправям, но пусто не мога да се сетя къде бе подпрял така замечателно бюрото. Че и с ръкавици  Thinking Да не е в серията, дето се появяваше името Дейна Шулц , а тях и двамата ги арестуваха.

# 89
Toчно щях да питам: 'С някаква практическа цел или да?' Laughing

Ооо, защо ми така криво усмихнато момчето Confused ?! Няма, няма, ей сега Импала ще тИ оправи настроението.
А вие да не изцокате цялото вино, докато се оправяме, ей. И аз обичам.

Общи условия

Активация на акаунт