We see ‘SUPERNATURAL’ everywhere

• 26 490
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
   Не помня дали сме го поствали, но така или иначе е по темата   Mr. Green

# 211
Хотелът наистина беше прекрасен. С доста повече звезди от мотелчета, в които по принцип отсядаха. Но Дийн беше категоричен:
- За какво са ни фалшивите кредитни карти. Веднъж сме в Париж!
Стаята беше по-скоро като за влюбена двойка с рози по завесите и покривката на леглото. Имаше рози дори във ваза на нощното шкафче.
Всичко това настрои Сам още по-романтично и още щом влязоха в стаята, той се залепи на телефона, за да бъбри с любимата си.
Дийн му хвърли няколко многозначителни погледа, но като видя, че те нямат никакъв ефект, грабна якето си и промърмори:
-   Излизам сам!
Сам само махна с ръка и продължи да мълви тихо любовни думи към Хербьорг.
За Дийн Париж не беше нито Лувъра, нито Музеят Д’Орсе, за Дийн Париж беше само и единствено Мулен Руж. Ако си беше направил труда да провери в интернет щеше да види, че на три преки от хотела им е Лидо, но Дийн не беше голям почитател на Гугъл, така че се насочи към най-близката станция на метрото. До Монмартър трябваше да смени поне две линии.
(...)
След няколко часа Дийн се носеше по Шанз- Елизе леко разочарован. Наситна шампанското беше хубаво, ама все пак не можеше да се сравнява с твърдо уиски, момичетата бяха прекрасни, но само танцуваха в идеален синхрон и нито една от тях дори не го погледна, и какви са тези правила “никакво пипане”. И, това ми било най-известния еротичен дом в света. Глупости! Ехе къде са сега сервитьорките от Тълса!
Дийн влезе с замах в стаята, готов да се оплаче на Сам, че в Париж всичко е просто въздух под налягане, но това, което завари го накара набързо да забрави всичко.
Сам стояше завързан за рамката на леглото, а над него на стената с кървави букви пишеше: „Ти - невярна на него, ти - демон за мене.“

# 212
  • # супернатурална #
Ауу, Белс! Много изненадващ обрат  Peace

...извити железа: твърдо, студено, но пък удобно за определени цели Whistling .
Идеалише! Да се чува ритмично "Дан! Дан! Дан!"
Не 'Дан!', ами *щрак, щрак* или *промуш-заврЪз* Joy .

Щрак-ясно, ама как се чува промуш-завръз  newsm78
Ооо! Ааа, сетих се  Mr. Green

Всъщност моята табла е мека, така че дан-данията е повече от болката. Но стига за мен  Laughing
Ако някой ще го взима, да го взима, аз пропускам. Да не сте казали, че само мускули ме интересуват, и душата гледам, душатаа  Laughing

# 213
Белс, супер е, доста интересен епизод ще се получи.  Peace

И сега, с риск да ви досадя - новото ми клипче.

# 214
momicheta skapa mi se klaviaturata i sega pisha ot virtualnata
 palen ujas
 utre shte kupia nova
dori ne si dopisha epizoda
 iskah oshte neshto da kaja
I ne mojah I citat ot predihnata chast da sloja
iavno nai-nakraia reshih da pisha I az po epizoda I niakoi me prokle
I to tochno kato stignah do nadpisa
kajete sega che e sluchaino

# 215
  • # супернатурална #
Солти, страхотно е   bouquet Точно с тези сцени няма как да досадиш. Може би аз ще стана досадна, но много си я харесвам Руби, и Джен, де, което не пречи да им завиждам грозно  Mr. Green

Белс, Дийн и Сам не вярват в случайностите, значи те не съществуват  Laughing Не знам как е бил замислен надписа, но ми стана още по-интересно.

# 216
Ехааа, колко форумско творчество на една страница! Комплименти, момичета, и благодаря   bouquet . Бела, който и да те е "проклел", ще му спукам негативното моджо newsm66 . Ще изчакаме да публикуваш и останалото, което си написала - дебютът ти е страхотен Hug .

Галче,
Поувеличи снимката и ще видиш, леко загатнати, нежните извивки на душевността на Мат Коен. Ако не виждаш добре, мога да ти помогна с по-детайлни снимки Whistling .

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 01:01 от Impala

# 217
dobro utro
izvinete za latinicata, nadiavam skoro pak da pisha normalno
 ama stavam vse po-dobra s virtualnata klaviatura
a inache po forumskia epizod iskah samo da dam poiasnenie za citata za ulesnenie na sledvashtia, taka che,koito se chuvstva nared da pishe [toest na kogoto mu e red, zashtoto inache nared v smisal normalni, mai niama sred nas  Joy

dano da uspeia da se vklucha v pisaneto pak i dokato si kupia klaviatura da ne izpratite momchetata izvan paris, che ima kakvo oshte da praviat tam
exe moga i snimki da postvam
eto tova se kazva da ulovih momenta

# 218
  • гр. София
Ау, Белс, много интересно става в Париж.
Чакам с нетърпение да си го допишеш, за да може всички да се хванем на писмовното хоро  Grinning

# 219
Чакам с нетърпение да си го допишеш, за да може всички да се хванем на писмовното хоро  Grinning

davai ti
pratih ti edna idea no ne si dlajna da se saobraziavash
sledobed se nadiavam da se vklucha normalna
[ne che e vazmojno]

# 220
  • гр. София

davai ti
pratih ti edna idea no ne si dlajna da se saobraziavash
sledobed se nadiavam da se vklucha normalna
[ne che e vazmojno]

Аз нали тъкмо писах началото, не е честно пак аз да пиша. Не се притеснявай, не мисля, че някой ще има нещо против да те изчака докато успееш да си го напишеш. Нали не сме на състезание, когато успееш тогава.  Hug

# 221
ok ako na niakoi go zasarbiat racete da pishe, molia
ako ne, sledobed shte go dopisha

# 222
Их, 'начии! Намерих тези снимки, но са с едни пречещи знаци, точно където не трябва. Ми, няма да ги свалям Shocked , пък Crossing Arms .

# 223
Да, наистина, защо са тези тагове, защо с лошо. А като ми ги пляснат през лицето или пък през тялото и умирам от мъка направо Twisted Evil

# 224
  • гр. София
Апокалиптик, пиши по-често, че да ти гледам подписа.
Нали знаеш, че съм влюбена в Сам и върколачката  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт