Боя за коса - blond 23! Летни сирени

• 101 576
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Kriskaaa, според мен няма смисъл да се боядисваш с 12.1 и да си гориш допълнително косата при положение, че не желаеш да ставаш много светло руса.
Моят съвет е да се боядисаш с желания от теб цвят и да сложиш коректор в боята.

# 136
  • Ст Загора
Мацки , бихте ли ми казали кои бои са по - щадяши за косата да се намират лесно и да не са много скъпи .
За русите нюанси на Кастинга какво ще кажете , и въобще безамонячни бои, бях чела тук мнение на една мацка , че не могат много да изасветлят дали ще могат кестеняви корени , май не са и мого трайни

# 137
Това е косата на моя приятелка, която вече много време се боядисва само с L'Oreal Casting 900 - много светло русо, а последният път се е боядисала с 1021 - много светло перлено русо.
................
На живо косата й изглежда много добре и като цвят, и като състояние. Освен това косата й е много дълга, да кръста.

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 22:52 от asja

# 138
Venisss, разкошна коса и разкошен цвят Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и е толкова гъста Heart Eyes Блазе ти Blush

# 139
asja, а каква е основата на приятелката ти, много добре й се получава Peace

# 140
Същата като моята, ние имаме във всяко отношение еднакви коси. Тънък косъм, но гъста коса. Податлива на изсветляване. Естественият й цвят е средно кафяв. Има много бели коси, около 50 % по нейните дума, но аз никога не съм я виждала с толкова израстнали корени, че да й личат.
Забравих да отбележа, че на живо косата й е един тон по-светла от това, което се вижда на снимката.

# 141
  • в 1001-та нощ
Kriskaaa, това, че бе станала на петна е възможно да е било о от неравномерно ползвани стилизанти - тук-там по-натрупани ... и да са забавяли реакцията  newsm78

аз бих те насочила да вземеш и продукт, който се ползва преди боя за уеднквяване на порьозността на косъма - за постигане на по-равномерен цвят  Peace

# 142
Това е косата на моя приятелка, която вече много време се боядисва само с L'Oreal Casting 900 - много светло русо, а последният път се е боядисала с 1021 - много светло перлено русо.
http://i169.photobucket.com/albums/u224/asja78/P1110935.jpg
http://i169.photobucket.com/albums/u224/asja78/P1110929.jpg

На живо косата й изглежда много добре и като цвят, и като състояние. Освен това косата й е много дълга, да кръста.
като гледам не е много изсветлено... но и аз пък харесвам ултра изсветлените, поне на мен това не ми е такова

# 143
a.l.e.n.a, каква порьозност, та тя се боядисва за първи път?  newsm78

не че не е възможно една коса, която не е боядисвана да бъде порьозна, но при Kriskaaa са се получили петна, защото явно не е била намазана бързо и равномерни и температурата при корените е била по-висока, следователно там е станало по-светло, а по дължините, където температурата е била по-ниска е станало рижо.

убедена съм, че проблемът не е в следствие на стилизанти.

доста често при първо боядисване в домашни условия резултатът е този, особено ако косата е по-дълга.

asja, като гледам май пак си си променила мнението за Casting Grinning

# 144
asja, като гледам май пак си си променила мнението за Casting Grinning

И как стигна до това заключение?! Наистина умозаключенията ти понякога искрено ме забавляват!!! Simple Smile
Показах пример с косата на моя приятелка, на която на живо косата й наистина е много светла, а със сигурност се боядисва с Кастинг вече една година.
Явно моят и нейният пигмент са различни, въпреки че като структура и външен вид косите ни са еднакви.
А, и да отбележа - Кастинг очевидно покрива бели коси, поне нейните ги покрива перфектно. Тя се боядисва веднъж в месеца, за което време цветът й не се отмива!

# 145
Същата като моята, ние имаме във всяко отношение еднакви коси. Тънък косъм, но гъста коса. Податлива на изсветляване.

Явно моят и нейният пигмент са различни, въпреки че като структура и външен вид косите ни са еднакви.

А, и да отбележа - Кастинг очевидно покрива бели коси, поне нейните ги покрива перфектно. Тя се боядисва веднъж в месеца, за което време цветът й не се отмива!

asja, аз също много се радвам на твоите умозаключения!   bouquet Mr. Green

Приятелката ти е с уникална коса.....първият човек с кафява основа, на който Casting не само е изрусил косата, но и е покрил побелелите косми  Crazy

# 146
Не ми се ще да влизам в безсмислени полемики с теб! Явно намекваш, че лъжа! Е, то няма как да убедя някого, че е истина! Но е факт! Косата й не е УНИКАЛНА, а просто е коса, за която КАстинг е точната боя.
Ето например сестрата на мъжа ми се прави с Indola 1000.22 и косата и става добре, сива в корените, но не много. На мен от този номер на Индола косата ми стана силно сиво-лилава, направо ужас?. Защото това не е "моята" боя.
Направих си труда да пусна снимките, за да помогна евентуално на някое от момичетата, което иска да опита с Кастинг, може пък на нейната коса да се получи. По-точно, отговорих на nasito8988
И за пореден път съжалявам, че опитах да бъда полезна.
Между другото, се чудя и на a.l.e.n.a, че продължава да пише, контрираш я на почти всеки неин постинг!
Приятен ден! Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 14:30 от asja

# 147
С една част от това, което пише a.l.e.n.a съм  съгласна, но  с друга не и не виждам нищо лошо в това всеки да изкаже мнението си.

С твоето мнение за Casting също не мога да се съглася и с това мнение не мисля, че би помогнала на някой, а по скоро ще навредиш.

Аз съм виждала доста дами, които се боядисват с Casting, но всичките до една са естествено руси, а не с кафяви коси. Косите им наистина изглеждат добре, но за покритие на бели косми и дума не може да става.
При 50% побеляване и кафява основа да се покрият побелели косми с Casting е пълен абсурд.

# 148
# 149
Аз въобще не се заяждам, но 50 % бяла коса си е 1 чисто бял косъм на 1 пигментиран. Обикновено това е след 45-годишна възраст. След 50 години вече отива към 70 % бяла коса, към 65-70 е 100 % бяла коса. Има и изключения, разбира се.

На колко години е приятелката ти, asja   bouquet Може би единствено нейната преценка за процента на бели коси не е вярна

Общи условия

Активация на акаунт