Боя за коса - blond 23! Летни сирени

• 101 548
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
Ох тези екстеншъни само при мен ли ни се получава хватката-цветабеше като моя естествен и когато се боядисах аз боядисах и тях със същата боя-станаха розови  #Crazy Sick после обезцветявах и почти никаква разлика а не са изкуствен косъм естествениса ама не знам какво да правя ако някой има опит стова да помага моля  bouquet

# 196
GodaiVa, моите екстеншъни са много светло златисто и много бързо хващат каквото да им сложа буквално за минути. Ако искам да са по-сивкаво направо им слагам шампоан за матиране и ако ги държа над 10 мин стават мн сиво. Опитвала съм и с бои - получава се цвят точно като на картинката, но много по-бързо се получава. И я мий по-рядко защото се съсипва, заплита и тн според мен и се измива цвета
Благодаря ти много.Аз се боядисвам с ММБЮти-пясъчно русо.Колко време да я държа боята?

# 197
GodaiVa, моите екстеншъни са много светло златисто и много бързо хващат каквото да им сложа буквално за минути. Ако искам да са по-сивкаво направо им слагам шампоан за матиране и ако ги държа над 10 мин стават мн сиво. Опитвала съм и с бои - получава се цвят точно като на картинката, но много по-бързо се получава. И я мий по-рядко защото се съсипва, заплита и тн според мен и се измива цвета
Благодаря ти много.Аз се боядисвам с ММБЮти-пясъчно русо.Колко време да я държа боята?
и аз с нея  Hug и съм мн мн доволна
ами можеш да пробваш на някой кичур само леко да мацнеш да видиш как ще стане. аз така в началото си пробвах. иначе по-бързо хваща косата 

# 198
Здравейте блондинки Simple Smile
Аз от вчера съм прясно боядисана...смесих 18 и 28 номер на Лонда и се получи много готин цват...28-цата е пепелив нюанс, а 18 по-натурално светло русо. Утре, ако ми остане време ще направя снимка да покажа Peace

# 199
До сега рових из търсачката, но не намерих отговор на въпроса, който ме интересува:
Как намирате безамонячната боя Richesse? Интересуват ме русите нюанси. Как се справя с изсветляването? Като цяло щадяща ли е или по-скоро изсушава косъма? Харесват ми цветовете от каталога, но не знам долколко отговарят на истината.
  newsm78
Не желая съществена разлика в цвета. Нюансът, който харесвам и поддържам, е този:

http://deska23.snimka.bg/other/desi-039-s-hair.475081.23331126

Това е 921 на Мажиблонд с 9% оксидант, при естествен цвят 6.  Crazy

# 200
За моята коса Richesse не е изсветляваща. Щадяща е и е много богата на блясък. Ползвала съм я като боя за тон върху тон също така и за матиране ,само да не те подведа имаше едно 9.02 перлено русо с което става много приятен мат . Изстисквам половин боя Richesse 9.02 и половин гланцна Лореал -разтворителя и за двете е един и същи и стоя 10-15 минути ще трябва да съобразиш попивателната способност на косата ти. При мен ефекта е страхотен мат и блясък.

# 201
Miia   Hug

Ще изчакам да прочета още мнения, но ако наистина не е изсветляваща, няма да я взема.
902 и на мен много ми хареса.
  Peace

# 202
  • София
Здравейте момичета, знам, че не му е мястото тук....  Embarassed
но подарявам Безамонячна боя Richesse 9.31 Ванилово бежово.
Вчера намазах едно кичурче но не стана това, което исках...

Та, ако някоя от Вас я иска, да ми пише...

Поздрави! Wink

# 203
Здравейте! Чета ви отдавна, но не съм писала до сега. Боядисвам се с Мажирел 9.1, ползвам окислител 6% Тук и снимка.
Естественият ми цвят е кестеняв.
Мисля обаче да си изсветля косата с един -два тона, ако запазя номера - 9.1 , но ако кача окислителя на 9 % дали ще се получи нещо, как мислите? И също искам да попитам, как влияе 9% на косата, изтощава ли я много, понеже в момента си усещам косъма сух. Rolling Eyes

# 204
Здравейте! Чета ви отдавна, но не съм писала до сега. Боядисвам се с Мажирел 9.1, ползвам окислител 6% Тук и снимка.
Естественият ми цвят е кестеняв.
Мисля обаче да си изсветля косата с един -два тона, ако запазя номера - 9.1 , но ако кача окислителя на 9 % дали ще се получи нещо, как мислите? И също искам да попитам, как влияе 9% на косата, изтощава ли я много, понеже в момента си усещам косъма сух. Rolling Eyes

Привет!   Hug

Ако вземеш по-висок % оксидант, разбира се, че изсветляването ще е по-голямо.   Peace
Предполагам, че и ще усещаш косъма си по-сух с по-голям оксидант.  newsm78  Тук вече не съм запозната обаче, защото никога не съм ползвала под 9%, но когато ползвах 12% наистина беше доста голямо (мал)третиране и за косъма, и за скалпа.   ooooh!

Твоята коса, обаче, изглежда доста светличка, при положение, че ползваш 6%.   Flutter

Иначе, боята си е боя - няма как да не усещаш косъма по-сух. Важно е, обаче как се грижиш за него след боядисване, какво ползваш.  Peace

# 205
Боядисана съм в момента.  Simple Smile  Като се изкъпя, ако имам време ще се щракна и ще пусна снимки. Боя, номер, оксидант - същите.  Wink

# 206
При мен разликата между 6% и 9% почти не се усеща, но я има.

# 207
При мен разликата  между 6%и 9% е само в тона на изсветляване не и в състоянието на косата.Но разлика между 9% и 12% за косата ми има и то голяма. С 12%  цвета ми е направо бял ,скалпа много сух и обтегнат както и косата .Затова във времето стигнах до извода хубав рус цвят и здрава коса за мен с 9%.

# 208
Затова във времето стигнах до извода хубав рус цвят и здрава коса за мен с 9%.

Аз също!   Hug

# 209
Мерси за отговорите  Simple Smile Реших да пробвам с 9% следващия път. Иначе не съм очаквала с 6 % да получа такова изсветляване, може би е от наслояване на боята. Доволна съм от цвета си в момента, но ми омръзна вече и ми се пробва нещо ново   Flutter

Общи условия

Активация на акаунт