Боя за коса - blond 23! Летни сирени

• 102 095
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Тъкмо си мислех и аз, че се връщам към Индолата при следващото боядисване, но сега като видях цветът на елфичка и колко здрава изглежда косата й, вече нямам никакви съмнения! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 616
Благодаря ви момичета  Hug

И аз не мога да открия в нета читав каталог  Confused Просто по вашите мнения и каквото успях да изчета ...се ориентирах към 1000.1 или 1000.22. Даже не си я купувах лично ,а поръчах на майка ми,че тя имаше път през пешеходния мост.Та,покупката стана по телефона,от рода на..."Поискай сега каталог на Индола и виж от суперизсветляващата серия кой от двата е по хубавия цвят  Laughing "
И така поръчах перленото,защото другото било прекалено сиво  Crazy

Иначе по отношение на здравината,въобще не е здрава.Дори напротив,ще ходя тези дни да се подстригвам,че е някакъв ужас.Не съм ходила на фризьор точно 2 години,откакто бях на късо каре  Embarassed Тук на снимките съм я издърпала със сешоара що годе Laughing Все пак е брутално изрусявана с блондори и едва от 3-4 месеца не съм и слагала такова нещо и отгоре е напълно здрава.

Боята е много хубава.Мирише приятно,не те удря остра миризма на амоняк  Sick Много бързо реагира.Още на второто премятане на кичур коса ,на първото място вече беше изсветляла  Crazy Косата ми стана лъскава и мека,то след суприте,тази боя е направо като балсам за косата ми  Mr. Green

Последна редакция: ср, 24 авг 2011, 20:59 от elfi4ka

# 617
elfi4ka, много хубаво се е получило GrinningРадвам се, че заличи разликите за които се притесняваше след последното боядисване Hug

# 618
  • София
еее, елфичка, най-сетне се престраши да махнеш блондора! Hug Hug Hug Laughing помня, че още като се лутах м/у блондор и бои мин. година ти ми препоръчваше Индола. Simple Smile много хубаво ти се е получило, ти си със светла основа и изобщо не ти е избило жътло, браво!

# 619
  • София
Ето тук има хубав каталог на боите Индола.

# 620
elfi4ka   Hug  Чудесно ти се е получило! Радвам се, че най-накрая успя!   Hug

# 621
Момичета, наистина ли никая не може да ме посъветва с какво да направя косата си в карамелено русо SadНе питам в темата на червеноксоките, защото не искам да клони към червеното, а основата пак да си е руса, може би само лек оттенък или златист-карамел, не знам и аз как да го обядсня, но в никакъв случай това червено, което се получава с боя.

# 622
Момичета, наистина ли никая не може да ме посъветва с какво да направя косата си в карамелено русо SadНе питам в темата на червеноксоките, защото не искам да клони към червеното, а основата пак да си е руса, може би само лек оттенък или златист-карамел, не знам и аз как да го обядсня, но в никакъв случай това червено, което се получава с боя.

Мисля, че малко по-назад Аня писа по въпроса.   newsm78
Останалите, които не се "обаждаме", просто не можем да помогнем, затова не пишем.   Peace

# 623
  • София
Ще мога да ти кажа евентуално края на септември. Simple Smile Ще имаме семинар и се съгласих да ме ползват за манекен за новите руси бои, т.е. косата ми Wink, та ще ме боядисат с медно-пепеливо русо (добре изглежда на мостричката, въпреки че е 8-ца и ми е малко тъмно, но и без това от известно време искам да се потъмня малко, та ще пробвам). Иначе - харесваш си боя и се мажеш, само, че не с оксиданта, който е в кутийката, а с по-слаб, най-добре 3%. И така, на опит-грешка, докато получиш желания цвят. Това карамеленото е много хубаво и модерно сега, но си мисля, че е капризно - има опасност да избият нежелани жълти, златисти, червени оттенъци. Но това само на теория, още не съм пробвала.

# 624
  • София
Показах ли ви се къса и руса?
Дзак http://dilianavk.snimka.bg/other/hair-and-nails.277743.24771862
Тук даже май съм матирана с Престиж балсам.

# 625

Много ми харесва! Този цвят с каква боя и номер е? Пропуснала съм, ако си споменала  по-назад:)

# 626

Много ми харесва! Този цвят с каква боя и номер е? Пропуснала съм, ако си споменала  по-назад:)

Включвам се към запитването. Цветът е прекрасен. Точно такива харесвам. А и прическата много ти отива, поздравления!   Hug

# 627
L'Agent, честито  bouquetМного ти е добре така и цвета и прическата!

# 628
  • София
Напоследък се мажа с Palette 219 Natural Colors - супер пепеляво рус.
Мерси! 4470

# 629
  • Варна
Резултат с Garnier Color Naturals 113 .Води се-много,много светло бежаво русо.

http://i51.tinypic.com/29pzyxg.jpg

,а преди да се боядисам бях Скандинавско русо 100 на Палете

http://i56.tinypic.com/2lxuqua.jpg

Отчаях се с тази сива коса.Колко време да изчакам,за да отида да ми оправят на фризиор ?

Общи условия

Активация на акаунт