Боя за коса - blond 23! Летни сирени

• 102 071
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Аз пък си мисля, че пране с римувър не е удачно в случая. Нали се използва за премахването на боя, а при нея е недобро обезцветяване + естествен пигмент. Поне така ми се струва на мен. svetlana89, аз бих се намазала с пепелива супреизсветляваща боя, точно да се 'бутне' един тон цвета и да се убие рижото.

# 721
Здравейте,
може ли да помоля тези от вас,които имат наблюдения да споделят...
Коя боя е по-добра: Лонда или Индола?
Аз се боядисвам с тъмно рус пепел(6.1) и се чудя коя да избера,не съм пробвала никоя от тях досега и затова ще се радвам да споделите.
А също така мисля да я поръчам от сайта даден на 1стр. Hair2007,надежден ли е? В смисъл,няма да получа някоя стара менте боя  newsm78
Благодаря предварително на отзовалите се  Hug

# 722
  • в 1001-та нощ
Аз пък си мисля, че пране с римувър не е удачно в случая. Нали се използва за премахването на боя, а при нея е недобро обезцветяване + естествен пигмент. Поне така ми се струва на мен. svetlana89, аз бих се намазала с пепелива супреизсветляваща боя, точно да се 'бутне' един тон цвета и да се убие рижото.

+1 - хем ще обезцвети, хем ще боядиса - само не прекалявай с времето, че ще се изгориш (косата) - две интервенции (предната и тази  newsm78 ) - в толкова кратък период не са желателни  newsm78

гледай на око - кога цветът те устройва и не стой до края  newsm78

# 723
благодаря на всички които писахте днес се посъветвах със специалист и ми препоръча боята CRAMER COLOR 8.2 и направо си е купих от нея.Вие какво мислите за тази боя,някои има ли опит с нея

# 724
  • София

+1 - хем ще обезцвети, хем ще боядиса - само не прекалявай с времето, че ще се изгориш (косата) - две интервенции (предната и тази  newsm78 ) - в толкова кратък период не са желателни  newsm78

гледай на око - кога цветът те устройва и не стой до края  newsm78
и забравих да пиша с окислител 9%, няма нужда от 12%!

# 725
благодаря на всички които писахте днес се посъветвах със специалист и ми препоръча боята CRAMER COLOR 8.2 и направо си е купих от нея.Вие какво мислите за тази боя,някои има ли опит с нея
С какъв % окислител и какъв цвят ще гониш ( ще се получи според специалиста)?

За протокола подкрепям Аня и Алена. Peace .... дори се чудя дали с Гарние 111 няма да се матира и убие рижавото  newsm78

# 726
  • в 1001-та нощ
 Peace аз дори си мисля, че на лореал суперизсветляващите на са с 12%, а с 9%  newsm78 съдя по резултата  newsm78

# 727

предпоследният път си правих корените с Крамер 9.0 - бял пипер. Цветът на корените ми беше точно като твоето рижо. Е, стана много тъмно! Предната събота се наложи пак да се обезцветявам, за да съм руса. Крамерът ми беше девятка и на онази основа ми потъмни косата много! дори израстналите естествени корени ми станаха тъмни, изобщо не беше русо, а кафяво.

# 728
Aз имам опит с нея, горе-долу това е резултата при мен отначало-
http://thumbs.dreamstime.com/thumblarge_357/12328534349b0tzh.jpg

След 2-3 измивания доста изсветлява, особено ако ползваш маска за коса.

В твоя случай дори бих сложила по-нисък окислител - 6%  защото нямаш нужда от изсветляване.

# 729
Моля ви за малко помощ.
Изчетох цялата тема назад,но пак не мога да преценя...
Искам да си взема боя , но се двуомя кое ще е най-добро в моя случай.
Индола - 7.2 - перлено средно рус
Лонда - 7.1 - средно рус пепел
В момента съм с цвят тъмно рус пепел (6.1).Искам да я изсветля с тон-два,но ме притеснява пигмента на косъма.Има червен отенък,а не ми стана съвсем ясно за тези коректори  newsm78 Не искам да ми червенее.До колкото разбрах пепелните отенъци тушират червенината,или се лъжа.Много ми се иска да взема тази с перления отенък,но нямам идея какво би се получило на моята глава.
А коректорите от къде ги купувате и как се слагат-смесват се с боята ли ,как?
Вероятно въпросите ми са много глупави,но така ми се иска да я изсветля тази коса малко....Цял живот съм била черна,от 1.5г. се боря с тези остатъци и най-накрая успях,искам светла коса.
Много моля за помощ  Praynig

# 730
  • в 1001-та нощ
червеното се неутрализира със зелено, т.е зелен коректор  Peace

колко тона ще свалиш - зависи и от окислителя  Peace

# 731
  • На острова
maeva0959, сама ли мислиш да си изсветлиш косата?

Няма ли да е по-добре да идеш при професионалист и първоначално там да придобиеш желания цвят?
Аз съм случай горе-долу като теб - и аз искам да съм светла  Heart Eyes. В последните две години от черна бавно и постепенно стигнах до цвят 6, който пък в последните месеци смесвам с 7.1. И аз имам естествен червен отенък на косата, който ме влудява.
Целта ми е цялата коса да е 8.1 (говоря за боя Гарние). Но ме е страх сама с ремувъри и коректори да се направя. Просто не съм много наясно и не ми се ще да рискувам. Иначе обичам сама да се грижа за коса, нокти, но не знам какъв ще е резултата..
Мисля тази седмица да ида при фризьор, където да ми направят желания цвят и после сама да продължа с поддържането на цвета.

Ще чакам да разкажеш какво си решила, резултати, постигане и т.н.

# 732
MiaGia ,
случаите ни са еднакви  Wink
Аз черното първоначално го махнах с римувър Color Oops(поръчах го от Амазон-вълшебен е).Последваха кичури,боя,кичури,изтощаване на косата,от дълга почти до кръста,я скъсих до ушите.Всичко това при фризьор.
От тогава вече почти година,полагам грижи за нея,като я боядисвам 6-ца.
Сега мога да кажа,че е здрава,доколкото е възможно разбира се,все пак я боядисвам.Подстригвам редовно,маски и т.н.
Но определено искам един/два тона по-светло.Поне 7-ца.
Днес ще се мажа пак с този римувър,защото последната боя,фризьорката нещо не я смеси хубаво и станах много тъмна отново,да не кажа червена...  Confused
Вчера си взех боя Индола 7-ца и утре ще боядисвам с нея.
Силно се надявам да стане това,което очаквам.Този път ще се мажа сама и дано не сбъркам...
По-късно или утре ще кача снимки- както съм в момента,след римувъра и после след боята...ако става за пред хора разбира се...  Wink

# 733
Мацки ,помагайте за съвет  Praynig Незнам дали е уместен за тази тема ,но само на вас имам доверие   bouquet

В МЦ съм от днес,а ми предстои боядисване(РУСО) след 3 дни.Слушала съм,че това  в това състояние русото придобива рижави оттенъци ooooh!

Какво да правя,няма как да го отложа,защото съм на сватба  Rolling Eyes

# 734
  • в 1001-та нощ
 newsm78 не зная как точно хормоните действат  newsm78 но според Луната - в петък и събота е подходящо  Peace

аз лично никога не съм се съобразявала с цикъл и никога не съм имала провал - в товаотношение Peace

Общи условия

Активация на акаунт