Боя за коса - blond 23! Летни сирени

• 102 153
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
Това са митове!  Party

# 736
Алена   bouquet успокои ме   bouquet

Мен фризьорка ме е връщала в такъв момент,защото било на 99 % сигурно,че ще стане гаф и не иска да рискува Crossing Arms

Четох по разни форуми,че си е индивидуално,дано аз съм от стандартните  Laughing и всичко да бъде наред  Praynig

Стискайте палци,много ми е важно това боядисване,най-най добрата ми приятелка се жени,немога да си позволя гаф в начина,по който изглеждам,особено косата  Peace

P.S.
(Отклоних се от темата,но имах нужда да споделя,много ми е напрегнато)

bouquet   bouquet   bouquet

# 737

Дано,мила,дано  Praynig   Hug   bouquet

# 738
  • в 1001-та нощ
разбира се, че всичко ще е наред Laughing  bouquet не се съмнявай  Peace

дори ще се похвалиш с прекрасни снимки  Peace

ако в събота е сватбата - направи се в петък  Peace

ще правиш само корени  newsm78 нали  newsm78

# 739
Да,да,за петък остава боядисването,макар че аз съм с продължителен цикъл,накрая ще е,но и няма да съм напълно чиста.

Само корени си правя аз по принцип и 10 мин, накрая дължини,но боята размита с топла вода и разнесена надолу.

Благодаря ви още веднъж за куража,обещавам веднага след боядисването да кажа за резултата   bouquet

# 740
  • в 1001-та нощ
добре, помисли малко - за лакирането има ли значение дали си в цикъл  newsm78

тук не е много по различно - обраотва се мъртва тъкан, която не се храни от тялото - косъмът е извън тялото и е мъртъв - дали ще се разтворят люспите и да се изтегли пигмент - зависи само от боята

чак да има някаква хиперсекреция от скалпа или генерална промяна в ph-то - не мисля  newsm78 и то чак толкова, че да обърка боята  newsm78 качва се  естрогена  newsm78

# 741

тук не е много по различно - обраотва се мъртва тъкан, която не се храни от тялото - косъмът е извън тялото и е мъртъв - дали ще се разтворят люспите и да се изтегли пигмент - зависи само от боята

newsm78 не мисля че е много правилно казано...

иначеи аз не мисля че ще имаш някакви проблеми при боядисването  Wink

# 742
Незнам за лакирането,но имам приятелка,която е с гел на ноктите и не ходи на поправка когато е в цикъл,защото не и задържал и веднага се отваряли  newsm78

Както и да е,аз обещавам в петък да докладвам достоверна информация,изпробвано върху моята коса,без предположения,а с доказателства  Peace

Hug

# 743

Абсолютно!   Hug

Наши много близки приятели се ожениха вчера.   Heart Eyes  Правихме чудесни снимки, тъкмо ще има с какво да се запиша в новата тема.    Wink  Hug

# 744
  • в 1001-та нощ
аз съм с гел от много години и не съм имала такъв случай

от известно време започнах да го правя сама - и съм супер доволна от себе си  Peace

преди никъде не са ме връщали по такива причини  Peace

# 745
При последното ми боядисване бях в цикъл и нямаше проблем, но пък и фризьорката ми ми сложи супра занимавах ви в предишни постове Close

# 746
Здравейте ,момичета!Преди време писах за съвет и ви послушах ходих на фризьор и с кичури си просветлих още косата.Само,че сега трябва да се справям в домашни условия ето какъв ми е в момента цвета на косата .Искам светло русо натурално,корените са ми тъмно кафяви по принцип и долната част на косата въпреки,че я поизрязах сега пак е по тъмна.И като цяло косата като,че ли избива на рижаво.Искам да ви питам:

1.Четох нагоре ,че за да се получи хубаво натурално русо да се смеси перлен цвят с натурално.Ако ползвам Индола кои цветове да си избера от нея,ниво 10 ли?
2.Не искам кичурите които са си доста светли да стават тъмни,гадна ли ще стане разликата?
3.Въобще има ли шанс да не се получи разлика и ще стане ли само с боя?

Пак да кажа,че искам натурално,хич не ми харесва сивия отенък.

# 747
vanilla80, за боя не мога да те посъветвам, но за кичурите не се притеснявай.Аз имам по-светли и когато ме боядисват се преливат, матират от боята и изглежда много красиво.Ти искаш да се правиш с 10-ка и не ми се вярвя да станат тъмни, а и от изсветлена коса боята пада много бързо.

# 748
Момичета ,всичко е наред с цвета ми  newsm44,само отпред най-финните косъмчета станаха по-светли,към бели,,но стоях с боята повече време за по-сигурно,това ще го оправим утре при измиването преди прическата,то е като мат и пада с измиването(и друг път ми се е случвало)

Но по-важното е,че съм си руса,а не рижава  Hug

Благодаря на всички още веднъж за куража  Hug   bouquet

# 749
  • в 1001-та нощ
Браво  Peace Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт