Боя за коса - blond 23! Летни сирени

• 101 557
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
adi_man4eva, много хубаво бежово.  Flutter

Кори и твоят цвят е много хубав, но ми се струва, че дължините са малко по-тъмни. Така ли е наистина или само от моя монитор се вижда така?  Hug

# 31
  • Miami
Ами според мен корените са по-тъмни  Thinking Може би е от снимките...

# 32
Може при мен да е проблемът.  newsm78   Peace    При всички положения разликата (ако я има) не е фрапираща, а цветът е наистина хубав.  Simple Smile

# 33
Здравейте, странно но не получавам известия за темата....помислих, че никой не е писал.
Както и да е. Искам да попитам каква беше рецептата за маската с глицерин, зехтин и рициново масло? В каква комбинация?
Питам защото смятам да я пробвам, но не помня коя от вас точно я беше споменала.

# 34
  • Ст Загора
Вчера взех тази боя и аз незнам защо някой дали има мнения в нета имаше доволна от нея ,но дтуг номер 

А тази маска с зехтин , глицерин и рициново масло за какво е ? Ще ми е интересно и аз да я пробвам.

# 35
Аз бях писала ,за маската   Wink  за рициново масло+зехтин+глицерин....смесвам равни количества и нанасям преди шампоана , стоя не повече от 2 часа/ зависи от свободното ми време/.
Повода да я спомена бяха сухи връхчета и вредното влияние на слънцето....но действието й върху косата е с по-голям обхват. Grinning

Рициновото масло
Действа на косата превантивно против косопад ,намалява и предотвратява щетите,хидратира косата и скалпа и намалява сухотата,прави я по-блестяща и плътна.
http://www.castoroilhome.com/castor-oil-hair-growth-treatment&am … a2qF34DcVsCWsJzQg

Зехтин
"Когато става дума за продукти за коса, зехтинът е сърцевината на съставките, главно поради неговата естествена способност да овлажнява, подхранва, заздравява и придава еластичност и блясък на косата"....съдържа "...антиоксиданти като витамин Е, Селен и Омега-3, които абсорбират свободните радикали и защитават от вредните UV лъчи."
http://www.kozmetikata.com/show.php?storyid=5136

Глицерин
Привлича и „улавя” и задържа влагата от околната среда,прави косъма гъвкав и еластичен.
http://www.hera.bg/s.php?n=1105

# 36
Момичета какво мислите за тази боя

някой ползвол ли я е дали наистина прави такова бяло русо newsm78

# 37
  • в 1001-та нощ
палете, като линия са доста силни бои и постигат бяло-русото с блондор прахче в кутията; никак не ещадящо и за постоянно ползване се стига до накъсване  Peace

# 38
не мисля да ползвам палете всеки път но това ще ми е третото боядисване изобщо и искам този път цвета да стане хубаво бяло русо за да не се налага другия път да боядисвом пак цялата коса а само корените.И не знам вече каква боя да взимам.Гледам палете точно защото е по-силна и се надявам този път да стане цвета който искам. Rolling Eyes

# 39
Ако желаният цвят е много светло русо (бяло русо), най-добре е да се ползва професионална боя.
На едни коси им е достатъчно само боя, а на други трябва да им се помогне с блондор.
Palette според мен е една огромна грешка. По-агресивна боя от нея не знам да има.
Дори и да успееш да станеш бяло руса с нея, косата ти ще е в ужасно състояние и ще трябва да я отрежеш.

# 40
  • Варна
Момичета какво мислите за тази боя

някой ползвол ли я е дали наистина прави такова бяло русо newsm78

Аз я ползвах веднъж.Наистина прави бяло русо,но трябва да имаш много руса коса,за да те хване наистина.За корентите ще те излъжа,но не ги изсветли достатъчно.

# 41
това е звета ми в момента
но май малко поизсветля напоследък.дали ще стане с тази боя като на кутията

# 42
това е звета ми в момента
но май малко поизсветля напоследък.дали ще стане с тази боя като на кутията

Цветът ти е чудесен!  Hug
Моето мнение за Палете също е отрицателно. Няма смисъл да повтарям, защото споделям горенаписаното.  Peace
При мен Палете доведе до ужасно изсушаване на косата, което се оправи само с рязане.  ooooh!  Да не говорим, че от хубаво светло русо на ниво 10, станах като новоизлюпено пате.  doh 

Както и момичетата казват - резултатите с подобни бои са непредсказуеми. viksdesire също го е казала:

Цитат
Наистина прави бяло русо,но трябва да имаш много руса коса,за да те хване наистина.За корентите ще те излъжа,но не ги изсветли достатъчно.

# 43
На мен освен цветът, ми харесва и състоянието на косата.  Simple Smile
Ще е много жалко ако такава коса бъде съсипана с някакво Palette само и само за да се постигне бяло русо.
natali_ivanov_a, моят съвет е да си купиш коректор и да пробваш с него. От коректора косата ти няма да стане бяла, но ще премахнеш златистите оттенъци и ще изглежда по-светла.

# 44
natali_ivanov_a и аз преди си избирах бои от супермаркета по модела на картинката. и сега си понасям последствията. според мен иди на фризьор поне първия път и после като разбереш с какво те прави ще си правиш само корените. или пък професионални си купи.

Общи условия

Активация на акаунт