Боя за коса - blond 23! Летни сирени

• 101 573
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
  • в 1001-та нощ
е, аз не се чувствам хиена  Hug ни най-малко  Joy пък ако на някого му се виждам такава, то зависи от очилата, които носи  Peace

моите коментари са чисто хипотетични - какво би могло да доведе до такъв резултат и също - как да се минимизира риска от неуспех втори път  Peace

нямам никакви претенции някй да се вслуша или да съм "непременно" правата  Peace това с апросто допускания  newsm78

в интерес на истината - аз на петна не съм ставала  newsm78 да чукам на дърво - не съм застрахована утре да не се случи  newsm78 , но съм правила неравномерно матиране в началото  Peace

# 166
Koleston Perfect, от който корените ми "жлътнаха" в ужасно патешко ярко жълто след една седмица, джобът ми пострада много повече (18 лв.), отколкото от Кастинга, при който измиването дойде постепенно и корените ми преливаха с дължините, а цената в Бг е 10-11 лв. на промоция. Simple Smile Професионалната Колестон вместо "златисто" ми докара "жълто"! Имам и снимки, но нямам никакво намерение да показвам повече. Ще си говорим на теория, вместо да споделяме реален опит.

Коректор в Индолата не съм слагала, но ако се наложи, много добре знам как и колко да сложа. Сложих си направо боята в правилните пропорции, но резултатът беше ужасен! Много е професионална боята, щом вместо перлен цветът става сиво-лилав!

Ще махна снимките, не си заслужава да споделям реален опит, ще си разтягаме локуми на теория.

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 22:54 от asja

# 167
аsja, как така ти "жлътнаха" корените, нали беше  доволна?  newsm78
А и ти нали искаше златисто и си взе златиста боя? Какво очакваше от нея....пепелни ли да ти станат?  Laughing

Majirel е 20лв, Majiblond е 22лв, а Inoa 32лв ..........ако знаеш само пък при тях как "жлътва"  косата  Laughing  Whistling Wink

# 168
Резултатът беше добър непосредствено след боядисването, но след 3-4 измивания стана откровено ярко жълта. Не ми обяснявай, че златистото е ярко жълто. Смешно е!

Единствените бои, с които цветът ми е ставал абсолютно едно към едно с показаното в каталога са Гарние Нутрис 100 и Loreal Recital Preference 9.1 Viking.

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 23:44 от asja

# 169
Да, asja, така е .......Garnier е най-хубавата боя......тя изобщо не се отмива, а и цветовете стават винаги като на картинката, независимо от това каква ти е основата.  Peace
По-хубава боя от тази няма.  Mr. Green

А най-хубавото пепелно русо се получава с Loreal Recital Preference 9.1 Viking. Едно към едно с картинката.

Жалко, че не си избирам вече боята по картинка, толкова лесно щеше да ми бъде. Simple Smile

# 170
Точно така, радвам се, че си съгласна!  Grinning

Боя не се избира по картинка, а по каталог. Те затова са създадени, нали знаеш! Simple Smile

За съжаление не мога да ти върна жеста - Колестон не е най-добрата боя за цената си, измива се и всъщност не е нищо особено, дори блясък не ми придаде! Това може да се каже и за други т.нар. професионални бои! Simple Smile

Това е за моята коса. За друга може да е друго!

Хайде да не си водим тук някакви смешни спорове. Няма да пълним темата с глупости. Ако имаше само една добра боя и само тя даваше добри резултати, нямаше да се произвеждат стотици професионални и непрофесионални бои!

# 171
asja, пошегувах се  Laughing
Доста хора са недоволни от Garnier, но много хора се боядисват с нея само и единствено заради ниската и цена.
Аз съм я ползвала и знам от личен опит, че се отмива.

За Koleston Perfect мога също от личен опит да кажа, че има много красиви цветове и не чак толкова сполучливи, но боята е хубава и ако не беше хубава, то нямаше масово хората в Германия и Австрия да се боядисват с нея.
От Koleston съм пробвала не малко цветове и до сега нито един цвят не ми се е бил отмили и не ми е била "жлътнала" косата.

# 172
Ей, язък, таман се успокоих и реших да заспивам, пък ся сън няма да ме хване! Simple Smile Ти си се шегувала!

Масовото използване на една боя в една страна не значи нищо. В България масово се боядисват с Арома и Фара!

За българските стандарти боя от 7.50 лв., каквато е Нутрис, не е евтина боя! Евтина е боя около 3.50 лв. като Палете! Ако Нутрис не беше хубава боя, нямаше да е толкова купувана при тази й цена!

За стандартите на Германия и Австрия боя за 6 евро не е ли също евтина?! newsm78 Колестон в Бг струва около 6 евро!

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 00:19 от asja

# 173
Коleston Perfect не струва 6 евро, а малко повече  Simple Smile
Аз я купувам за 12 евро от магазин , а в hagelshop.de в момента гледам, че са я пуснали за 7.76 евро.

Цените за Loreal и Wella са еднакви. Единствено Inoa e по-скъпа и вярвай ми asja в Австрия и Германия хората не се боядисват с професионалните бои на Loreal и Wella защото са евтини и нямат пари за да си позволят други.  Simple Smile

Боите са наистина хубави, хората ги харесват и ги купуват.

Специално в магазина до нас, в който могат да се намерят непрофесионални бои, боите си седят и си прашлясват по щандовете.

# 174
  • Бургас
Записвам се в темата със снимка от предпоследното ми боядисване. Сега цвета е същия.

Момичета не виждам нужда от спорове. Макар, че почти не пиша от доста време следя темата и сте доста полезни, поне на мен.
Смятам, че всяка трябва да открие "своята" боя. Peace

Последна редакция: сб, 25 юни 2011, 07:49 от Мaрия

# 175
Аз да се включа с една "шашава" молба ! Praynig
 Тази седмица гледах предаването Черешката на тортата и съм влюбена в цвета на косата на Божана . Някой може ли да ми погне с определянето на тона и отенъка и да ми каже има ли кичури ?! Аз лично се колебая дали не е нещо от рода на 8.21 ???

# 176
Аз да се включа с една "шашава" молба ! Praynig
 Тази седмица гледах предаването Черешката на тортата и съм влюбена в цвета на косата на Божана . Някой може ли да ми погне с определянето на тона и отенъка и да ми каже има ли кичури ?! Аз лично се колебая дали не е нещо от рода на 8.21 ???

За този цвят ли питаш?
http://img3.slusham.com/1105/nikol_stankulova_bojana_filipova.jpg

# 177
Прилича . Може би  Thinking ,на екрана и на снимката изглежда малко по -различно ?! В предаването ми се видя малко по светло и студено като нюанс. Ако е скоро правена снимката сигурно е един и същи цвят.

http://play.novatv.bg/play/249485/?autostart=true
тук е епизода

# 178
Не знам дали е скорошна, може би си права и е различна. Търсех това, което горе-долу видях и аз в предаването.  Peace

# 179
Много ти благодаря за труда . Hug
 А, ти как го определяш като цвят и има ли кичури ?!

Общи условия

Активация на акаунт