Боя за коса - blond 23! Летни сирени

• 101 555
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Няма защо!  Hug

Ох, аз не съм особено грамотна с цветовете, не ми се иска да се изказвам за неща, от които не разбирам.  Blush  Кичури обаче виждам, да.  Peace

# 181
Момичета, търсих, търсих и накрая с риск да се повтарят нещата ще попитам - интересува ме маслото от жожоба смъква ли боята за коса? Прочетох за зехтина, но за жожоба нищо не открих.
За протокола- от скоро съм блонди, но не много светло русо. От тази тема почерпих страшно много информация за което благодаря на всички активно пишещи тук   bouquet

# 182
nina74, на мен всякакви масла ми смъкват боята и за това не си слагам масла по косата.
С маслените готови маски нямам никакъв проблем и много ги харесвам, но чисти масла не използвам.

# 183
При мен маслата смъкват по-скоро пепеливия отенък от косата. Но маслата действат страхотно на косата и нейното възстановяване .Едно от любимите ми масла е точно жожоба.

# 184
  • София
Да не ви изпусна!
Този път най-после си намазах само корените, изчаках 30 мин и после намацах набързо косата за 10 минутки и стана перфектно. Но нямам снимки.

# 185
Ох, маслото направо ми спасява кичурите отпред/ама те са си тънки и сухи по принцип/. За сега само те пострадаха от боядисването, но пък като им сложа маслото от жожоба и разликата е огромна.Понеже преминах от златисто- червено към русо, сега косата ми е по-скоро златисто руса, та се надявам да не ми смъква боята в такъв случай. Иначе слагам маслото примерно преди плаж и след плажа маска или след баня вместо кристали.Е трябва да ви кажа, че си чувствам косата дори по добре от колкото когато не я боядисвах, но я тероризирах със слънце и морска вода през цялото лято.
Трябва да кача снимки  Wink

# 186
Да не ви изпусна!
Този път най-после си намазах само корените, изчаках 30 мин и после намацах набързо косата за 10 минутки и стана перфектно. Но нямам снимки.

Това, защо не го правят фризьорките не знам??? Thinking Аз от тук се начих да си боядисвам така косата, преди във фризьорския салон всеки месец по 40 минути с боята.  ooooh!

# 187
  • София
по принцип всички масла свалят боя , затова аз започвам да ги слагам една седмица преди да се боядисам

nina74 всеки път 40 мин цялата коса  Shocked или корените

# 188
Всеки път цялата коса  ooooh! Thinking В тази тема се родих, чета си "тайно" от половин година и черпя инфо.  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 25 юни 2011, 12:46 от nina74

# 189
Здравейте момичета. Следя ви  отдавана, но тъй като близо три години съм в отбора на брюнетките, не съм се разписвала. Решила съм отново да сменя отбора и имам нужда от вашия съвет. В момента косата ми е ниво 5-ца. Последно е боядисвана началото на май с без амонячна боя/ ММ Бюти. Преди това близо 2 години се правех с Лакме. Косъма ми е тънък, но трудно се поддава на изсветляване. Решила съм, че ще се доверя на фризьор за тази промяна, но все пак искам да отида подготвена. Цвета, който искам да постигна е http://vi4ev.snimka.bg/other/razni.602388   . Спряла съм се на Вела Колестон. Според вас дали трябва да се сложи коректор в боята? Фризьорката предложи след изваждането на кичурите да сложи Вела 12/81 и на тях и на основата.
Благодаря ви предварително!

# 190
Natalka, според мен формулата на боята трябва да се избира според това, което се е получило след правенето на кичури.
Ако ти направи повече кичури и те са станали хубави, то не е желателно да се слага коректор към 12/81. Поне аз не бих сложила.

# 191
B & C   bouquet благодаря за съвета. Понеделник ще следя стриктно и ще разкажа след това, а също и ще помоля за препоръки за поддръжката на вече изсветлената коса.

# 192
да похваля MM Beauty - амонячната Пясъчно русо- правих си корените с нея че не ми се занимаваше да си търся друга, и за разлика от други бои от които ме сърби и щипе скалпа и стаята започва да мирише ужасно на амоняк, при нея нямаше нищо такова - мн съм доволна. Корените ми които по принцип са светли станаха хубаво русо, не рижо, каквото досега постигах. С една дума съм мн доволна  Peace

# 193
да похваля MM Beauty - амонячната Пясъчно русо- правих си корените с нея че не ми се занимаваше да си търся друга, и за разлика от други бои от които ме сърби и щипе скалпа и стаята започва да мирише ужасно на амоняк, при нея нямаше нищо такова - мн съм доволна. Корените ми които по принцип са светли станаха хубаво русо, не рижо, каквото досега постигах. С една дума съм мн доволна  Peace
Даам,хубава си е боичката  Peace

Момичета,искам да попитам тези,които имат екстеншъни,как процедирате с боядисването?
От вчера съм с удължения,но са бяло руси и се чудя как става номера да е еднаквамоята коса с удълженията-по едно и също времели боядисвам двете коси и боята при удълженията колко да оставя да действа?

# 194
GodaiVa, моите екстеншъни са много светло златисто и много бързо хващат каквото да им сложа буквално за минути. Ако искам да са по-сивкаво направо им слагам шампоан за матиране и ако ги държа над 10 мин стават мн сиво. Опитвала съм и с бои - получава се цвят точно като на картинката, но много по-бързо се получава. И я мий по-рядко защото се съсипва, заплита и тн според мен и се измива цвета

Общи условия

Активация на акаунт