Боя за коса - blond 23! Летни сирени

• 102 198
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, минавам само да споделя. Намазах се с Нутрис 100 и за първи път не използвах ръкавици. ГОЛЯМА ГРЕШКА!!! Макар, че бързо си измих ръцете, в момента доста ми щипе на върха на пръстите и има лека болка някак си под ноктите. Така, че ако някой се чуди дали да не използва ръкавици, аз лично горещо препоръчвам!!! Малко е странно, защото пък на скалпа изобщо не ми щипе.
Поздрави!

# 526
Русокоски,
аз съм си при вас, защото и втората по-тъмна боя ми падна.
сега само в корените съм рижава и като цяло косата ми е поне 2 тона по-тъмна отпреди.
Реших за момента да не се правя рижава цялата, просто не става, защото почти цялата коса - без 4-5 сантиметра корени ми е правена със супра и не хваща цвят изобщо.

така че искам или не известно време ще се боядисвам само в неутрални цветове, докато я поизрежа. може би още 5-6 месеца.
днес си взех бял пипер 9.0 на Крамер.
В края на седмицата ще я изпробвам и ще ви кажа как е положението. Simple Smile

# 527
Добър вечер,искам да ви попитам косата ми е платинено русо от години но сега ми по изгоря,въпреки че изсветлявам само корените ,но с блондор сега искам да потъмня 2 тона но корените ми са тъмно кестеняви .. моля помогнете искам да си остана руса ,но нз каква боя да използваам за този ефект .Прилагам снимка ,моят цвят в момента е най-светлото /корените са кестеняви/искам цвят като  кичура номер 3 или 4 след платинено русото.Ще чакам вашите съвети .Благодаря предварително   http://estestvenakosa.files.wordpress.com/2010/02/d0bad0bed181d0b0-010.jpg

# 528
  • София
Започни да изсветляваш корените само с боя, така пак се получава русо, но не съвсем бяло-русо (зависи каква ти е естествената коса), а вече изрусените дължини ще трябва да мажеш с цвета, който си харесала. Имай предвид, че трудно хващат боя блондирани дължини, т.е. боята лесно пада.

# 529
И аз да се разпиша в темата със снимки. След няколко седмици маски с касия, натурална къна, мед, кисело мляко и др работи вече косата ми е както преди да се боядисвам като състояние, цветът е по-тъмно русо, което само на слънце и на светкавица има червен отблясък.

Преди:
Дължини - http://i52.tinypic.com/ng6djt.jpg
Корените - http://i52.tinypic.com/34s4ck9.jpg

След:
Дължини - http://i52.tinypic.com/2z4jlnn.jpg (горе и долу вляво се вижда отблясък, който го има по цялата коса в зависимост от светлината)

Вече ми става лошо като си помисля за боя, след като виждам как може да изжлежда косата и без такова третиране. За корени ще се занимавам по-натам, вероятно ще седя по-дълго време с мед и касия, за да ми изсветлеят.
Но като цяло косата е много по-мека и лъскава  Heart Eyes

# 530
Blondie_ , косата ти наистина изглежда МНОГО по-добре.   smile3501

# 531
Мерси  Heart Eyes   bouquet

# 532
Blondie_ , косата ти наистина изглежда МНОГО по-добре.   smile3501
PeaceИ много по-жива, браво  bouquet

# 533
Ехооо-здравейте!! Да се включа макар и късно Wink . Някой има ли мнение за тази боя и цвят: http://www.auravita.com/product/Excell-10-Hair-Colourants-Froste … 13.LORE16187.html
Иска ми се студено русо, не много тъмно или светло, ноо май не е лека задача

# 534
Днес попаднах на каталог на AVON и гледам са пуснали бои  Crazy
Вероятно е нов каталога, но ако някой вече е пробвал би ли споделил как са, струват ли си?
7.90 е въвеждащата цена - така пише, за редовна не знам...и не успях да сметна в момента като количество как е?

# 535
Dzhi,от това, което си показала 8.13 мен ме притеснява само последната 3ка, което си е златисто, доколкото знам-иначе 7 или 8 като височина на тона е ОК-7 е тъмно русо, а 8 се води русо..../натурално или пепеляво като отенък търси, щом желаеш студен цвят/
Но нека по-вещите да споделят, за да не те подведа....

За боите на Ейвън-имам позната, каза, че е доволна, покрила й е белите коси, но аз не мога да се доверя на фирма, която се занимава с червила, кремове, спирали, парфюми и...продукти за коса, още повече бои-незнам колко са тествани...Напомня ми за Бум-ът с марка Sayos-само от думата "професиоанални", повторена 70 пъти в рекламата и маса народ се върза...
Аз лично държа на марки, утврърдени и занимаващи се конкретно продукти за косата... Peace

# 536
Благодаря за отговора! По принцип ме подвежда наименованието: Frosted Blonde и си мислех,че точно това означава- пепеляво. А да си призная, никога не съм се замисля, че номерата на боите имат значение  Embarassed само по картинките се упътвам

# 537
  • София
аз съм забелязала, че където има след номера 13 се води или цвят шампанско, или бежаво. явно е хем пепеливо, с малко златисто. по каталозите изглежда много хубав цвят, но зависи пак и върху каква основа се слага.

# 538
joy_1234 боядиса ли се ? Интересно ми е да споделиш коя боя избра и какво се е получило при теб  Hug

# 539
joy_1234 боядиса ли се ? Интересно ми е да споделиш коя боя избра и какво се е получило при теб  Hug
Leni24 , ти направо ме хвана в крачка! Преди малко се боядисах с 12/81. Страшно съм доволна от крайния резултат - получи се възможно най-доброто което очаквах за корените. Отделно самта боя се оказа много хубава - в смисъл и с 2-та окислителя 40% пак ми щипеше по-малко от другите стандартни бои. Определено ще ми стане любима Heart Eyes. Следващия път ще пробвам и 12/11. Пак ви благодаря за съветите - бяха ми от полза! Hug
п.п,. пробвах да направя снимки но не знам защо ми се получават някакви жълти отблясъци и става нереален резултът. може би защото е на изкуствена светлина. ако успея да направя по-реални, ще покажа. Peace

Общи условия

Активация на акаунт