Боя за коса - blond 23! Летни сирени

• 102 140
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
благодаря за отговора!

Измих се още одеве, като писах. и добре,че така направих. сега цветът е кестеняв, ок е , но не това исках да постигна. намазах корените около 4-5 см, което не е малко. надолу няма смисъл и да мажа,защото е със супра и се получават странни и нетрайни цветове.

# 556
  • Lost in a fairytale ...
Бях се насочила към Велатон първоначално, но каталога на Ехо ми допадна повече и се поотказах от първата, но в крайна сметка мисля, че ще е тя. Палете заглеждам о доста време, но всеки се оплаква от нея, та не зная  Rolling Eyes Така или иначе жълтото ще се матира, не ме вълнува кой знае колко, важното е да изсветли достатъчно без блондор, че ми писна от него  Laughing

# 557
Аз лично съм най-доволна точно от палете и велатон.Вначалото и аз се колебаех за палете но изглежда на всяка коса е различно- при мен а и при всички познати които са я използвали се получава траен перфектен цвят и косата изглежда заздравена и в доста добро състояние.Аз успях да се изруся точно с палете без блондори и изрусители-вярно не бях с много тъмна основа но все пак  Peace  bouquet  Peace

# 558
  • София
Аз съм пробвала Велатон и Гарние Е0 мисля беше, вътре с прахче блондор към боята. И двете не ми изсветлиха достатъчно, т.к. ми е тъмна основата, но Велатон е по-добра, с Гарние-то оранжавееше, а при Велатон не толкова. За номер 12/1 става въпрос и самата боя е по-'мека'.

# 559

Дачита, Wink пробвах SP на Wella, вярно много добре се отразява на косата! Simple Smile

Hug ... кои продукти , от коя серия ... Hug

# 560
Момичета ще ви помоля за съвет.Винаги съм била със тъмна коса - боядисвана,преди три месеца реших да си я поизсветля малко и си направих кичури те станаха светли и взех,че много се харесах,пък и останалите ме харесват със светла коса.Явно и мен започна да ме обхваща блондинската мания  Rolling Eyes.Сега съм си наумила да стана руса  Grinning,ама си имам и бебче на двайсетина дни и кака на две години така,че май ще трябва да се справя в домашни условия.Четох на първа страница ,ама не ми помогна много информацията защото косата ми все пак не е еднородна и не само,че е на кичури ,долната част е доста по тъмна.Ето и снимка ,само,че вече съм и с тъмни израстнали корени.Моля ви кажете ми ако се боядисам с руса боя ,без да се обезцветявам допълнително ще стане ли нещо поносимо,т.е. така и така имам разлики.Харесват ми такива цветове например колкото и да е тъп примера ,който гледа сериала.Ако може да ми кажете номер на боя която да си взема и какъв оксидат ще съм ви много благодарна

# 561
  • в 1001-та нощ
тъмният цвят е твоят естествен, нали  newsm78 не е от тъмна боя  newsm78

ако е така - според мен само с боя ще стане  Peace

# 562
a.l.e.n.a ,не боядисвала съм я отдавна но сигурно си е останала боя,иначе цвета е като на корените ми.Предполагам,че пак ще има разлика,и постепенно ще се изрежи.Ама не знам какъв цвят ще се получи,кичурите са ми много нагъсто,но все пак м/у тях има тъмна коса.

# 563
vanilla80, основата ти въобще не ми се струва тъмна. да и според мен по-светла коса ще ти отива. избери си някоя хубава боя - лореал примерно, от професионалните има също хубави, но там ще трябва да се оправяш с оксиданти. не препоръчвам обезцветяване.

# 564
vanilla80, ако можеш направи още кичури в долните пластове на косата и след това боя.... от снимката оставам с впечатление , че сегашните кичури са само и основно в горният пласт .... след като косата ти е третирана с тъмна боя, много трудно ще изсветли дължините и върховете само с боя.
Когато се боядисваш с боя , първо намажи дължините /стоиш 20 - тина минути / и след това нанеси в корените. Вземи суперизсветляваща боя с перлено - виолетов оттенък.

Да споделя за  Loreal feria preference 01 - http://www.lorealparisbulgaria.com/haircolor/colour/feria/p01-me … londe-silver.aspx   в общи линии  изсветли корените  ми както и Loreal recital preference 03 - http://www.loreal-paris.co.uk/hair-colour/all-over-color/recital … t-ash-blonde.aspx .

Въпреки ,че корените са леко по-тъмни  от дължините и двете бои ми харесват, косата ми е сякаш преобразена / не я усещам толкова суха , по жива сякаш /.

http://farm7.static.flickr.com/6079/6053161542_52fd10659d_z.jpg  -  Loreal recital preference 03

http://farm7.static.flickr.com/6198/6053158246_9e57ea9baf_z.jpg -  Loreal feria preference 01

И с двете бои цвета реално е еднакъв , светлината на снимките е различна.

Друго ,  което ми направи особено впечатление при Феерията е , че боята е гелообразна /почти течна / и много мазна  .... имах чувството ,че съм си направила маска с масла.
И при двете бои съотношението боя:окислител е 1:2 , времето за стоене с боя е 45 мин.

# 565
  • в 1001-та нощ
е, супер - много се радвам, че най-накрая ги пробва  Hug и аз усетих косата си преобразена и възродена, когато бях минала на преференс суперизсветляващи  Peace

vanilla80  newsm78 след като има тъмна боя - положението е доста по-сложно  Peace

# 566
е, супер - много се радвам, че най-накрая ги пробва  Hug и аз усетих косата си преобразена и възродена, когато бях минала на преференс суперизсветляващи  Peace

Да , така е .... и като казвам преобразена , наистина до такава степен , че след боята ми беше достатъчно само балсамчето от боята . Термозащита сложих едиствено заради сешоара и пресата и серум за по навик за финиш.

a.l.e.n.a , при тебе до каква степен изсветлява корените?

# 567
  • в 1001-та нощ
както си ме виждала по аватарите  Peace

може би Кюн ме изсветлява 1 идея повече  newsm78

реално от Кюн съм по-доволна, но ако ми трябва боя набързо  - ще вземе преверенс - аз ползвам 01, но преференс рецитал, а не феерия  Peace

не знам дали някога ще се върна към непроф. бои, може би ако реша да се боядисвам сама - ще ползвам Лореалските или други, които са достъпни, Кюн не мога да си купя, освен от салон с позната  newsm78

голямо ровене падна - една архивна снимка от преди 100г  Mr. Green

това е при мен с лореал преференс рецитал 01

Последна редакция: ср, 17 авг 2011, 23:10 от a.l.e.n.a

# 568
здравейте,исках да ви попитам за http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=231543
 тази боя номер 111   косата си я боядисвах последно пак с гарниер,но сега искам да пробвам този цвят,но се притеснявам да не стане мнооооого сиво

# 569
 a.l.e.n.a ,   bouquet , Hug
Лореал преференс 01 е естествено русо и аз се въздържах защото мисля ,че ще ми жълтее. newsm78

ice_ice , каква е основата ?
 Аз съм пробвала преди време Гарниер 111 в корените и не ми е ставало въобще сиво ... по-скоро лек перлен оттенък , който бързо се отмиваше / на 2-ро,3-то миене на косата/

Общи условия

Активация на акаунт