Боя за коса - blond 23! Летни сирени

• 102 105
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
MiaGia, боята е на Шварцкопф, муса. Номера е 800.
Със същият номер, но само че с муса на Лореал стана доста по-светло.
Естественият ми цвят на косата е като този, който получих в момента. )

Ето за сравнение и снимки с Лореал мус, цвят 83

Цвят 83, златно русо.
Ето резултата

корени
пак корени
дължина
краища

Последна редакция: чт, 01 сеп 2011, 23:02 от Mirama

# 676
А обикновено цвета на боята ти какъв е? Фризьорката нова ли е?
Мажиблонд е лилава.
   Peace
Фризьорката си е моята, но друг път боята е по-светла на цвят и я разбива в шейкър за да е по-пухкава, а последните 5-10мин. ми я разрежда и маже цялата коса.Сега ми нанесе тази по-течна смес с много ярък лилаво/син цвят, после направо ме изми, не ми я е разнсяла, а и ме пита дали ми щипе Rolling EyesПреди ме правеше с Мажирел.

# 677
  • в 1001-та нощ
изрусяващи бои стават лилави и без супра  Peace

# 678
Не знам, аз по тази причина ви питах, винаги съм се правила в салон и никога със блодор.Ще видя какво ще ми сложи следващия път, но да кажа, че все пак се получи добре.

# 679
Не знам, аз по тази причина ви питах, винаги съм се правила в салон и никога със блодор.Ще видя какво ще ми сложи следващия път, но да кажа, че все пак се получи добре.

А снимки?   Flutter

# 680
Точно това Палете съм ползвала в началото на блондинстването си.
Ако си решила, че това е Боята - действай. Не става бяло и сиво в никакъв случай. Боята е тип "блондор" - със син прах е.

Ако използвам само крем боята в флакончето дали ще ми хване ето това е в момента моя цвят от остатъците бои http://prikachi.com/images.php?images/717/3767717F.jpg ии дали ще имам проблем с леката реакция като щипене защото все пак това е и по -силна боя

# 681
Точно това Палете съм ползвала в началото на блондинстването си.
Ако си решила, че това е Боята - действай. Не става бяло и сиво в никакъв случай. Боята е тип "блондор" - със син прах е.

Ако използвам само крем боята в флакончето дали ще ми хване ето това е в момента моя цвят от остатъците бои http://prikachi.com/images.php?images/717/3767717F.jpg ии дали ще имам проблем с леката реакция като щипене защото все пак това е и по -силна боя

Честно казано, не знам.   newsm78  Би трябвало да може - има си крем боя, има си и оксидант. Не виждам причина да не може, но все пак не мога да бъда сигурна.   newsm78 
При мен направи рани, но аз не съм критерий, защото съм с чувствителен скалп.   Peace

# 682
Ами попринцип мен ме е щипало но леко такова дразнещо само за това се опасявам и най-вече да не съм чисто бяла! А ти имаш ли снимка с естесвения ти цвят и след това с тази боя да вида как стои цвета?

# 683
Това се доближава най-много до естествения ми цвят - 6-ца е:

# 684
Мояяяяя е същиятт само ,че в момента от естественият ми има само 1 см в корените другото е леки остатъци от русо

# 685
  • София
Като се замислих и Лонда 12/61 се оцвети, но по-скоро в малиново, защото цвета е виолетово-пепеливо. А блондорът също става син/лилав.

# 686
  • Lost in a fairytale ...
Блондора е гъст, като се смеси с окислителя  Peace

# 687
  • На острова
MiaGia, боята е на Шварцкопф, муса. Номера е 800.

Благодаря за разяснението. Аз в момента съм Гарние 7.1, но желая лека и постепенно да премина към 8-ца. Моят естествен цвят е доста по-тъмен и предполагам, че резултата няма да е същия. По-скоро съм светло кестенява в момента. Така или иначе ще посетя фризьорката да видим тя какво ще каже, чудно ми е дали ще трябва да ми сваля цвета, или 8-цата ще хване върху 7-цата?
От 2009-та досега съм минала от 4-ка до 7-ца, с две обезцветявания (виждате, че периода е доста дълъг), и въпреки бавната промяна косата ми пак се изтощи.

# 688
Някой им ли впечатление от боята Selective?
Вчера се сдобих с такава ,номер 10 11 /deep ash ultra blond/ ,но още не съм за боядисване,та ще споделя резултат след около 2-3 седмици  Peace
Чела съм хубави отзиви за нея и вчера ме изненада приятно фризьорката, при която ходих,като ми я показа.

Та....някой да се е правил с нея?

# 689
MiaGia, според мен може да пробваш със 8ца без обезцветяване, но с някоя по-силна боя. Не мисля че мусовете ще ти свършат работа.

Общи условия

Активация на акаунт