Юни тук дойде - начало на ЮЛСКИ бейби валеж да ни донесе!

• 29 884
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
addy_1, Rakkaus мерси за отговорите bouquet

# 631
Кратунка, аз пера нашата количка, защото е втора употреба.
За Ния количката беше нова и я минах хубаво с влажна изпрана в препарат кърпа, както е писала имоинда.

Абе доста страници назад имаше линк за психологичната подготовка за раждането, отивам сега пак да търся, че ми е интересно да го прочета. Ако някоя от активните в момента го е пуснала, може ли пак, плийз!

# 632
Колко прекрасен ден е днес!!!  newsm44
Честита радост ,Петя! Да ти е жива и здрава малката Симона ,а ти бързо да се възстановяваш и да празнувате всички у дома!
Джен ,честит рожден ден,мила! Желая ти да си здрава,все така позитивна и много много щастлива!
Юлка ,нямам твоя проблем,но бях чела преди време ,че доста често се случва през последните седмици на бременността...Дръж се,малко остана!
Относно изтичането на води малко по малко -спомням си,че при Джен беше така известно време.Но най-добре е да се пита лекар,според мен...
Аз вчера и днес отново съм предимно в леглото,че ми се появиха някакви болки,пък няма изгледи да раждам и доки ме посъветва да полягвам,докато ми мине ...

# 633
Аз още не съм си взела количката, но не мисля да я пера...Знам ли всъщност.
Днес ходихме до магазина, за да говорим с управителката, по повод недоставеното легло. И тя имаше наглостта да ни каже, че се е обаждала 2-3 пъти и е говорила с нас за закъснението на поръчката. Явно някой страда от шизофрения-или аз и мъжо, или тя....Та й поставихме ултиматум-вторник до обяд ако няма легло и скрин, взимаме капарото и искаме обезщетение за 4 дни забава...Поискахме да ни доставят мебелите до дома, заради забавата...ама нямали такава практика. и мъжо не издържа - каза, че днес е наел 2 момчета по 40 лв. да сглобяват легло и сега какво-той ли да плаща....Явно на управителката й секна надутото самочувствие като чу за Комисията за защита на потребителите (част от изпитаните от мъжо "закани" към недобросъвестни търговци)...Та заплаши, че ще обрисува въпросния магазин във всички форуми и форумчета и разни други такива неща...А мъжо хич не си пада по форумите, но аз имам вето да хваля този магазин. То аз и не искам да го хваля, де... #2gunfire
Иначе ходихме на разходка до св. константин и Елена, а на връщане минахме през една гостилница и хапнахме нещо вкусно, което изобщо не е за лятото, ама на мен така ми се услади...
Иринка, да не би магазина за завивки да е JYSK?

# 634
Руми миличка, кой е магазина, който така ви изнерви? Може би си писала, но съм пропуснала! Много гадна история ей! Особено сега в нашето положение, когато влезеш в 9-тия и не се знае кога може бебоците да решат да излизат! Щях да те питам от къде взехте спалните комплектчета? Аз съм купила едно през Интернет, което чакам и едно на Тач, но два ми се виждат много малко! Иначе аз вече нали съм отпускар и мисля да посетя с Вас някоя лекция, кога има такава?

# 635
Честита радост на всички нови мами Hug   bouquet  Hug    bouquet Hug   bouquet
Честито момиченце Петя !!!   Джен честита радост и на теб! Бъдете много щастливи Simple Smile

И аз вече нямам търпение да си гушна бебчо ...... особено след като  така ме наплашиха в Шейново в петък - казаха ми , че е изостанал с развитието  Shocked
Аз си имам мой доктор, ама ходих с една приятелка до там и си викам- я да си видя момченцето, така или иначе ми е безплатно( имам карта на Здраве България)... иииии лекаря който ме гледа искаше да ме хоспитализира на момента  #Crazy
Викам му- Ама как? Аз си имам доктор и той ми следи бременността.. до сега никакви проблеми не съм имала и нищо такова не е забелязал.....!!!! Дойдох само да си видя бебето, защото просто тая седмица нямах консултация с моя доктор и така.....

После звънях на моя док и той- тва са глупости, ела в понеделник и ще видим..... ooooh!
Е каже те ми тва нормално ли е ..... Crazy
Аз все пак си мисля, че всичко е наред и гледам да не изпадам в паника...утре ще ходя на доплер и на по-щателни изследвания пък ще видим....
Съжалявам, че на фона на прекрасните новини дойдох да се оплача, но имах нужда да споделя с вас  amiiii

П.П на 29 г. съм Wink

Последна редакция: нд, 19 юни 2011, 14:59 от Mary82

# 636
Честита малка принцеска на мама Петя, бързо възстановяване и успешно кърмене  

Джен:
ЧРД! Здраве ти пожелавам, бебока да спинка спинка и папка доволно, и да нямаш никакви проблеми през идната година, че да си се радваш на бебо спокойно.

Кратунка: колко струва меренето на тонове и къде ги правиш? Питах моята лекарка и тя вика ,че ако настоявам може да отидем и да си платим. Но според нея няма никакви признаци за проблеми и не било задължително. Та се чудя сега какво да правя  newsm78

ВАрненските мами Simple Smile голям мерак имам да се запозная с вас ,ама може ли да направим една среща някъде в морската през седмицата ,че с Алекс няма как по ресторанти . И за него зор и за мен търчене . Има едно заведение към делфинариума, над вила Рома и комплекс Максим, не е нищо особено , няма кухня но има детски кът ... или ако вие се сещате за нещо подходящо ... или пък само на разходка след 17 часа...

А и все забравям да питам : Има или мами , които са избрали да раждат е Майчин дом -варна ?

Количката си я изпрах , втора ръка я взех ,че 1000 лв не мога да отделя . Ако беше нова ,пак бих я изпрала , поне една вода отгоре й, сега съхне за нула време с тези жеги.

# 637
# 638
Ехааааа, страхотна новина! Честито, Петя!!!  smile3525

Честит Рожден Ден, Джен!!!  newsm59  Party Time

Все такива хубави новини да има в темата!!! smile3521 newsm44

и нашата количка е втора ръка, та и аз ще я пера, макар че си личи, че е прана. Но аз от едно известно време я държа в една стая, която я използваме за склад и си трябва пране вече.

Иначе и аз съм изпрала вече всички дрехи на бебчо, вчера с майка ми ги изгладихме. Днес изпрах разни пелени, които ми беше дала една приятелка, та довечера ще ги гладя и тях, че след малко съм на погача на една сладка бебка. Утре или във вторник пристига и матрака за леглото и вече съм готова за появата на бебчо. Остана да купя само повивалник и ваничка, но това мъжът ми може да направи и докато съм в болницата.

за завивките- купих два комплекта с олекотени завивки, но ще ползвам само чаршафите, завивките ще останат за зимата. А те са доста големи 100 на 140 мисля, че бяха. Иначе бебето ще го завивам с чаршаф или тънка пелена и евентуално една по-дебела плетена. Но си мисля, че ще се наложи да купя поне още два комплекта само с чаршафи.

За името все още се чудим - спрели сме се на Димитър и Светлин, ама кое ще бъде  newsm78

Хайде до довечера!  wavey 

# 639
CRLN, ами на мен меренето на тоновете ми е включено в цената на платената консултация, която платих още при регистрация в МД. За това не мога да те ориентирам и в цените... Не съм питала и доки по ЗК тъй като той пък ме гледа на УЗ, а така или иначе вече съм си платила платената, та и там гледам да си я изкарам до край...

# 640
Юлка, знам какво ти е  Sad  При мен е на десния крак само. За първи път през тази бременност ме сполетя тази болка в свода - този до пръстите, първо беше отдолу, като парене и натъртване някякво я усещах. Появи се постоянно доколкото помня края на април, беше много неприятно, защото имах много работа точно тогава, а в началото на май бяхме една седмица на екскурзия - съответно доста обиколки по цял ден, накрая се принудих да си купя Crocs-и и стана мааалко по-поносимо положението. На първи юни бяхме с малкия и доста пообиколихме, точно този ден болката се премести от долната страна на стъпалото отгоре, чувствах мястото като счупено, незнам къде е по-неприятното като усещане. Не мога да ходя дълго, трябва да си почивам... абе, половин човек.

И да ви споделя какво изживях преди два часа - извадих едно давещо се момиченце на три годинки от басейна... Поверено на батко си, който естествено я остави за малко, за да поплува... Секунди, които ми се видяха цяла вечност - докато стигна до нея. Никой не забеляза как изведнъж пропадна и се скри под водата... Майка й дойде след 10 мин. за да я намаже с лосион... Синът й като й разказа, нито попита нещо тази жена, нито реагира по някакъв начин - обърна се и се върна при компанията си, която беше доста далече от децата...  ooooh!

# 641
Леле Ния ужас, направо не ми се мисли какъв стрес е това, а за безотговорността на някои "родители" направо не ми се коментира... Така е обаче, като нямаме функциониращи социални служби! Я да я бяха глобили и да беше под наблюдение 3 месеца примерно... Абе нямам думи, някои хора не заслужават децата си!

# 642
CRLN  аз смятам да раждам в Майчин дом Варна, но доколкото знам повечето от варненските мами са се насочили на там. Ти още не си решила ли?

# 643
  • Варна
Кратунка, и аз съм в дилема да пера ли количката или не, но май ще взема да я изпера, че да ми е спокойно! Относно лекциите, сега има на 21,22 и 23.06 от 10:00ч. в МОЛ Варна  Peace
CRLN, може да се уговорим нещо за през седмицата с теб и с другите мами. Последния път бяхме на кафе до летния театър в Морската градина...
Руми, не се ядосвай мила, хубаво сте ги наредили, нека да им държи влага  Hug

# 644
Ха , на Летния е идеално, има сянка и къде да търчи, аз и без това ден през ден съм там , проверяваме там ли са колите Mr. Green

Как си правите уговорките, през форума или по джиесмите?

Общи условия

Активация на акаунт