Юни тук дойде - начало на ЮЛСКИ бейби валеж да ни донесе!

• 29 877
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна/Сливен
Във вторник ще се прибираме с Ида, вече официално съобщено newsm44
Ехх че хубава новина от тук на сетне само хубави новини чакаме от малката Ида  Heart Eyes

# 661

Пете честита дъщеричка! Симона да расте здрава и послушна,за радост на цялото сем!

Честит пожден ден Джен! Бъди здрава и остани все така позитивна!  
Как сте днес Мишето папка ли добре?  Hug Heart Eyes

миражче браво на Ида скоро ще се гушкате в къщи  Hug
за името ние имаме спор между Константин и Кирил,мъжа ми е за второто и ме бъзика да пусна анкета сред вас да видим кое име ще ви хареса повече  hahaha
за количката нашата е нова седи си сглобена,но сгъната в кашона,сигурно ще я изпера и аз,но след като се приберем с бебо живот и здраве,преди първата му разходка
ади може и вече да си посрещнала мъжлето си  Heart Eyes пиши като можеш
мале в тия жеги или сутрин рано или вечер е за излизане,а таи ми е хубаво навън,но..... Rolling Eyes

# 662
Гали, аз определено съм за Кирил, дори и аз се бях замислила дали да не кръстя така синът си на свекъра, но ме спира това, че поне за мен Кирил няма хубаво галено име и на детето ще викат Кирчо, Кирца,Кире и т.н. Но това си е мое мнение.

# 663
Привееет, отново Hug

П.П. Предлагам, когато една мама има Вестителка, да се изчаква имено тя - Вестителката - да съобщава новината за появата на бебчето!!! Hug

НЕ СЕ ПРИЕМА  Hug ТАКАВА РАДОСТНА ВЕСТ СЕ СЪОБЩАВА ВЕДНАГА ЗА ДА Е СПОДЕЛЕНА ОТ ВСИЧКИ И НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ ЩЕ ГО НАПРАВИ!!!!  НИЕ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМЕ КОЯ Е ВЕСТИТЕЛКА И НА КОЛКО МАМИ  Hug  bouquet

# 664
Привееет, отново Hug

П.П. Предлагам, когато една мама има Вестителка, да се изчаква имено тя - Вестителката - да съобщава новината за появата на бебчето!!! Hug

не мисля че и ма нещо лошо ако някой е писал преди вестителката,все пак нямаме назначени длъжности и заплати към тях.важното е да има добри новини,че всички ги чакаме с нетърпение.Тъй че кой каквото разбере да пише без притеснения Grinning

# 665

И НИЕ СЕ ПРИБИРАМЕ ВЪВ ВТОРНИК  newsm44

# 666
  • Варна/Сливен

Бравоооо на вас  newsm10 много хубава новина мила  Hug

# 667
миражче ,джен браво на вас и на хлапетата,от вкъщи по хубаво няма Hug Hug Hug

# 668
Иха, във вторник мамите ще си гушкат бебченцата вкъщи...Прекрасна новина...  bouquet
Вече и аз губя търпение да видя моето бебче и да я гушкам и кърмя...Зная, че всеки ден в корема на мама е много важен за бебето, но какво да направя, като сърцето ми и душата ми вече мечтаят за бебо...

# 669

Браво !!! Браво на Ида  Heart Eyes и на Михаил  Heart Eyes !!!
Да са много спокойни и да папкат  Peace

# 670
  • Варна/Сливен
Иха, във вторник мамите ще си гушкат бебченцата вкъщи...Прекрасна новина...  bouquet
Вече и аз губя търпение да видя моето бебче и да я гушкам и кърмя...Зная, че всеки ден в корема на мама е много важен за бебето, но какво да направя, като сърцето ми и душата ми вече мечтаят за бебо...
Руми не си сама и аз броя дните до датата на секциото като някой войник в казарма и аз нямам вече търпение да си гушкам бебчо  Heart Eyes

# 671

Супер!!! Как си днес, Жени? Надявам се, че въпреки че си в болницата пак ти е незабравим празника  Hug То не че има как да е другояче при положение, че имаш страхотен подарък при теб  Heart Eyes

# 672
  • Варна

Straxotni novini, momi4eta  Hug Mnogo se radvam za vas! Celuvki na bebocite  Heart Eyes

P.S. izvinete za latinicata; spiram da pisha

# 673
Привееет, отново Hug

НЕ СЕ ПРИЕМА  Hug ТАКАВА РАДОСТНА ВЕСТ СЕ СЪОБЩАВА ВЕДНАГА ЗА ДА Е СПОДЕЛЕНА ОТ ВСИЧКИ И НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ ЩЕ ГО НАПРАВИ!!!!  НИЕ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМЕ КОЯ Е ВЕСТИТЕЛКА И НА КОЛКО МАМИ  Hug  bouquet

ОК Hug Flutter
Както казах е САМО предложение!!! Нека не спорим!!! Hug

Целувки на всички и пожелания за прекрасна вечер!!!  bouquet

# 674
Хайде и от тук:

Честита ти дъщеричка, Пете! Да е много здрава и послушна!

Джен, честит рожден ден! Пожелавам ти да си много обичана и само хубави изживявания!
Честито ви и прибиране скоро. Надявам се се чувстваш по-добре и малкия хубаво наддава.
Миражче, честито ви скорошно прибиране и на вас.

Общи условия

Активация на акаунт