Юни тук дойде - начало на ЮЛСКИ бейби валеж да ни донесе!

• 29 860
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
Момичета денят ми започна трудно и много тъжно, защото снощи направих т.нар Газова криза след операцията и се наложиха малко интервениции  и тъкмо се оправиха нещата,  на визитацията на бебетата ме втрещиха, че Михаил има малка кистичка в мозъка на плеврата  Sad Sad, която трябва да бъде наблюдавана през следващите 3 месеца дали ще се резорбира. Добре, че на майка ми една много добра приятелка е детски невролог в Токуда, та ме поуспокои малко.

На Мишето тук му викат фъстъчков hahaha hahaha, защото е много малък и сладичък, вече му почна жълтеничката и спинка та не можем да го събудим да го нахраним. Кърма имам, но той пък е поспалив и малко трудно стават нещата, ама ще се справим  Hug

БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ ЗА ЛЮБОВТА И ПРЕКРАСНИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС ИМАХ СИЛИ ПРЕЗ ЦЯЛАТА СИ ПРОБЛЕМНА БРЕМЕНОСТ  И ДА ГУШНА ЩАТИЕТО НА ЖИВОТА СИ bouquet  bouquet  bouquet

Забравих да ви кажа, че баткото се държи страхотно, днес даже го гушна мъничко и му дава да папка от шишето, много са сладки двамата  Heart Eyes Беше си събирал парички и ми донесе подрък за РД, две страхотни книги , не мога да ви опиша щастието и умилението което изпитах. Струваше си всеки момент на болка за да ги видя двамата заедно  Heart Eyes

Има още мноо неща които искам да споделя, но всчко около мен в момента е толкова забързано, че не мога да си подредя мислите. Так, че извинете, но ще се включвам ей така с кратки разкази  Hug

Следващата седмица ще си имаме още бебоци  Hug

Последна редакция: нд, 19 юни 2011, 20:59 от jen

# 676
Здравейте дами! Целия ден го прекарах в леглото. Така добре си починах, цял ден сън, четене на книжка и мързел Simple Smile Едва сега сядам да ви видя как сте и много се зарадвах на всички новини!

Петя, да ти е жива и здрава дъщерята! Да расте красива и умна!

Джен, честит рожден ден! Да си ни жива и здрава, много усмихната и много положителна! Малко кофти е започнал деня ти наистина, но се надявам с малкия сладур всичко да е наред! Много се радвам, че във вторник ще сте си вкъщи!

Мираж, супер е че Ида вече е съвсем добре и можеш да си я прибереш вкъщи! Сигурна съм че нямаш търпение да дойде вторник вече Simple Smile

Пожелавам ви хубава вечер и още по-прекрасна седмица! Аз пак се връщам към мързелуването!  Hug

# 677
Жени, явно си орисана нещата да се развиват по-трудно и при двете ти бременностти, но виждам, че си отгледала здрав и умен син и вярвам, че и Мишето ще расте здрав, обичан и много щастлив.

# 678

Мнооого хубав ден!

Мила Джен, Честит Рожден Ден!!!!! Пожелавам ти да си  здрава и много обичана!!!Момчетата ти да те радват и много да се грижат за теб ( и ти за тях).  newsm51

Петя, Честита дъщеричка, да ти е жива, здрава, умна и красива!   bouquet

# 679
Жени, явно си орисана нещата да се развиват по-трудно и при двете ти бременностти, но виждам, че си отгледала здрав и умен син и вярвам, че и Мишето ще расте здрав, обичан и много щастлив.

Миленка да ти кажа, днес точно това си мислех, ми то бива да съм карък, всичко става по трудният начин и с много мъка Mr. Green, но пък винаги след това съм била ужасно щастлива. Надявам се, че и този път е се справя и щастието е вече при мен, надявм се този проблем с детето да е последното камъче което ще се изпречи на пътя на щастиетони заедно.  Hug

# 680
  • Варна
Пете  честита ви дъщеричка !!! Нека Симона расте обградена от обичта на мама и всички около нея и има едно безгрижно детство! Hug
Жени на теб  newsm59, въпреки че денят ти е започнал не много приятно дано е било само за днес и от сега нататък само хубави новини около теб и Мишко (сигурна съм че всичко ще е ок) Hug
Руми нямам думи просто за наглоста на управителката на магазина, как не ги е срам да говорят така наистина си просят едно оплакване към комисията за защита на потребителите, кой знае колко още мами мотата така.
Миражче много се радвам че всичко е наред с вас и ще сте си вкъщи във вторник само така
Кратунка за прането аз също смятам че макар и ново трябва да се изпере, все пак не се знае къде е стояло и колко време така че  wash hang
Ние днес с милото си направихме хубава разходка до едно съседно село при един негов колега и си изкарах много приятно. Сега той добоядиса кухнята и свърши тук таме някои други неща, че както сме махнали пердетата така напича следобяд, че сърце не ми даде да го карам по рано да го прави Simple Smile)Утре остава аз да мина за прахоляка  newsm28 newsm79 и после стирката и той като се прибере да изчисти прозорците, че хич не мога аз( винаги той ги е чистил, аз само замазвам) закачаме пердетата  и кухнята е готова. Ще останат само килера да се подреди и разни други довършителни нещица, които може и след раждането да се направят.
Това засега от мен лека на всички и много се радвам още веднъж за хубавите новини, само така да продължаваме занапред  Hug

# 681
  • Варна/Сливен
Джен миличка през толкова трудности премина  Hug Дано  Praynig както си написала това да е последноте препъни камъче към щастието ти и пробелмите най-накрая да секнат.И фъстъчето да расте здраво и щастливо дете  Heart Eyes
 Kissing Heart

# 682
Честито на мама Амалейра - да са живи и здрави бебчовците! newsm30 newsm30
Честито на мама Петя – да е жива и здрава малката Симона!   smile3522
Честит рожден ден, Джен! Много здраве и щастие. Силно вярвам, че с малкият Михаил всичко ще е наред и мъжете ти само ще те радват, и правят щастлива.   bouquet

# 683
Джен, честит рожден ден, миличка!!! Само хубави и щастливи мигове ти пожелавам, много, много усмивки и здраве в прекрасното ти семейство! Сигурна съм, че тази кистичка ще си изчезне, както се е появила, и малкото Мишенце ще расте здравичко и усмихнато!!!
Нас как ни бяха стреснали преди няколко месеца с кистичката на белия дроб на бебчето ми, а ето че всичко се развива хубаво и май няма да създаде проблеми. Най-важното е да мислиш позитивно, да се гушкате с малкото ти съкровище и всичко ще бъде наред  Hug Hug Hug

Петенце, честита бебка!!!!!! Много се зарадвах на новината  newsm51 Нека малката сладурана да ти носи безмерно щастие  Hug

Много целувки и прегръдки на всички  Hug Hug Hug

# 684
Джен  fingerscrossed всичко с Мишко да е наред  Hug Наистина премина през много трудности, дано тази е последната, с която се сблъскваш  Hug Много целувки на фъстъчето  Heart Eyes

Да се похваля най-накрая с купена кошарка, матраче и спални комплекчета  newsm68 Във вторник ще я доставят кошарата и после ще търся някой да я сглоби.  
Също така преди малко си поръчах мечтаната количка по интернет  Blush  Не съм я виждала на живо, но съм убедена, че ще е уникална и ще си паснем идеално  Peace

Утре съм на доки и се надявам да записваме тонове  Praynig

# 685
  • Варна
Джен, Миражче, радвам се че скоро ще сте у дома с бебчета  Hug
Ама и аз съм една ревла, ох тези хормони... Джен, след всичките тези трудности и премеждия, силно вярвам че ще сте здрави и много щастливи ти и цялото ти семейство! А това прекрасно бебче ще расте, обградено с много обич и нежност  Heart Eyes
Руми, Семрунка, всички сме така, направо място не мога да си намеря вече! Днес заговорих на моето бебче и му се помолох да ми каже кога смята да се роди  Laughing Започнах да изреждам датите и когато казах 28.06 ме срита мъжката, сега ще чакаме да видим  Sunglasses Боже, откачила съм, не ми обръщайте внимание! Целувки  Heart

# 686
Бочинка, да взема и аз да пробвам варианта с изброяването на датите...
Джен, сигурна съм, че всичко с Мишко ще е наред. И аз плача след всеки твой пост, защото за мен ти си герой...А малкото момче е борбено като майка си. Браво на него!
Аз ви пожелавам лека нощ и отивам да зяпам нещо по тв.

# 687
Джен, надявам се проблемът на Мишето да се реши и тази киста да се резорбира възможно най-бързо  smile3525  Дано и ти бързо се възстановиш от всички трудности и скоро да се гушката всички у дома. Като четох за Пепи и бебо, много се развълнувах  hug

Оооохх момичета, аз преди малко в такава дилема се вкарах, направо не знам какво да правя. Още от началото на бременността бях решила, че ще раждам или във Втора Градска или в Тина Киркова. Като Тина Киркова беше вариант, тъй като докторката, която ме следи от началото изражда там. Само че тя сега е отпуска и няма най-вероятно да успея да я дочакам, а и нещо започнах да се разколебавам дали има смисъл от избора на екип, та се замислих пак за Втора градска. Чудя се коя от двете болници да избера. Аз имам няколко познати раждали в Тина Киркова, от повечето имам добри отзиви. За Втора градска почти нямам инфо, освен от едно момиче, което също е много доволно. Може ли някои от вас да сподели впечатления? Досега четох и темите тук във формума и още повече се вкарах в тази чуденка.

Аз си прекарх супер на погачата, даже погушках доста сладката бебека, която заспа в мен и толкова мило ми стана  Heart Eyes

Но за сметка на хубавото прекарване, мъжът ми ме изкара извън нерви, колкото повече наближава раждането, толкова повече нещо му става. Само глупости прави. Днес започна да боядисва хола, аз се зарадвах, че докато се прибера всичко ще е приключило. Да, ама не. Боядисал само тавана. Решил да ходи да взима един гардероб, че нашия вече не побира нищо. Това добре, обаче го докара с едни приятели, прибра го в гаража и зачезна. Обадих му се преди малко, пиел бира.  smile3515 Всичко е с главата нагоре, не мога да се добра до кухнята, че там сме преместили диваните. Ужас. Направо съм полудяла.  Crossing Arms smile3514

Ооооххх лека вечер от мен! До скоро!  wavey

# 688
Привет мили мои.Започвам подред.

Джен мила  newsm59 newsm59,желая ти да си жива и здрава,и да само щастликви мигове оттук нататък Hug.Подаракът вече си го получи,дано всичко е наред с Мишето и скоро да се гушкате всички вкъщи.

Миражче радвам се и за вас мила,че скоро се прибите вкъщи,дано това е последното предпядствие на вас и малката Ида и само щастливи мигове да иматевече. Hug

newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 ПЕТЕЕЕ честита ви дъщеричка Симона,нека само радост да ви носи,а на теб бързо възтановяване мила  Hug.

Хубава вечер и спорна седмица. Hug

# 689
Джен мила, сигурна съм, че всичко ще е наред! Стискам палци, но Мишко е борец като теб и вярвам, че скоро всичко ще се нареди в положителна посока!

Ека, нищо ново под слънцето! Моя възлюбен както знаете още едва ходи, даже може да се наложи да го оперират - това от късния пубертет дето го тресна! Вече не се ядосвам, няма да тровя себе си и бебчето за това, че баща му е подходил не особено отговорно!

Бочинка, аз само облъчвам бебко с мисли да не се ражда преди 21.07 и да си чака кротко датата на секциото! Така, че и аз в тоя смисъл съм изтрещякла!

Момичета, направо подлудях 2 часа пусках ГФО-та на клиенти и направо подивях. А малкия направо не спря да рита, явно не е доволен, че майка му работи по нощите, ама няма как! От утре регистъра пак ще е каталясал... А имам да пускам още отчети! На всичкото отгоре тази вечер трябва да направя и един анекс и да доизмисля една касационна жалба... добре, че поспах след обяд 2-3 часа и сега съм в стихията си!

Общи условия

Активация на акаунт