Юни тук дойде - начало на ЮЛСКИ бейби валеж да ни донесе!

• 29 857
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
Кратунка, стига с тази работа...Много са несъобразителни твоите колеги. Мен също ме занимаваха малко миналата седмица, но за повечето неща ги пренасочвах  Peace

nikolita, всичко ще бъде наред  Hug Само спокойствие и си мисли как ще гушкаш бебка съвсем скоро  Heart Eyes

По повод на това, че и док. по ЖК и този, който избрах за раждането са в отпуска, самосиндикално си записах час за УЗ в Марковс при док. Диляна Атанасова (тя ни е позната). Та другия понеделник ще видя бебка какво прави, как папка и т.н. Почвам да се притеснявам на моменти за раждането, кога ще се случи...Чанта не съм стягала. Чакам да вляза в 9ти месец и тогава  Blush

Не можах да спя от жега тази нощ и от факта, че навън свистеше ужасно. Добре, че днес е по-хладничко, но от утре пак почват жегите   Nature Sunny
Аз ще се вихря малко в кухнята   chef

П.С. Преди 2г на тази дата се запознахме с мъжо  Heart Eyes Аз бях шаферка на една колежка, а той беше гост от страна на младоженеца  Crazy На 22.06 бяхме на първа среща, първа целувка...и от тогава сме неразделни  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 09:57 от forest_veil

# 706
Добро утро и от мен  Hug
Седмицата ми започна страхотно с чаша горещо кафе и прекрасни новини от форума.
На патерица Джен  nbirthday newsm67 и стискам палци всичко вече да си е наред, без повече стресове и тревоги.
Пете честита ти рожба и бързо възстановяване, чакаме те с нетърпение да се включиш при нас   bouquet  bouquet  bouquet
От тук нататък само хубави новини да има  Hug Hug Hug
До после ю:)

# 707
Добро утро!

Като гледам явно във Варна, са си проблемни магазините с поръчка за кошарки. Ние също имахме проблем с поръчката и доставката на нашата, то не променяха 3-ри пъти цената, датата за доставка също, трябваше да ни го доставят в къщи, но в крайна сметка ние си я взехме, че и сега нямаше да ни я доставят. А и части и липсваха после . ooooh!
Нашата дама определено няма да си дочака термина. Днес минахме през ЖК и от там казаха че тази седмица може и да се родим. Аз се моля да изчака поне 27.06. че да минат на каката конкурсите  Praynig

За Джен и Мираж много се радвам че утре ще се прибират в къщи. Джен дано всичко се развие при вас благополучно и да не се притесняваш. Малкия може да му мине скоро жълтеницата и в къщи да не е толкова поспалив, при цялата любов която ще го заобикаля и от тати и бати.

Лек ден, по - късно пак ще ви нагледам.

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 10:57 от klarita

# 708
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА МАМА ПЕТЯ! НЕКА МАЛКАТА СИМОНА БЪДЕ ЖИВА, ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!
Джен, честит рожден ден на патерици!   bouquet Пожелавам ти здраве, щастие и да продължиш да бъдеш все така силен човек, дори пред изпитанията на живота! Дано всичко бъде наред с малкото ти момченце  Praynig
Ники - разбирам те напълно! И в мен бушуват хиляди емоции и място не мога да си намеря. Утре ще се видим да се подкрепим  Hug
Прекрасен ден   bouquet

# 709
Честито на мама Петя да ви е жива и здрава дъщеричката и да ви носи много радост newsm51

# 710
Форестче, няма как да ги пренасоча, уви! Та за това си се бъхтя още! Нищо от сега свиквам малкия, че майка му ще работи цял живот все на такива обороти! Ама така е, като на майките в тази държава не се гледа насърчително, а назидателно едва ли не...

Хапнах и ми стана тежко! Уфф съвсем ми се е избутал стомаха! Мързи ме сега да вляза да си мия косата, че да видим колко време ще се назлъндисвам! Гледам, че слънчицето се опитва да пробие, но дано поне не стане супер горещо и да бъде прохладно!

Иначе за кошарката аз съм много доволна от Биберон. Нашата я имаха налична - даже имаха 2 броя. Платих си я и като решихме просто отидохме и си я взехме. Виж с матрака на Екон, вече 2 седмици го чакаме и почвам да се изнервям. Ама хората си казаха де - 2 седмици. Утре ще ходя да проверя какво става, че искам да си пооправя детската вече.

# 711
Добро утро!

Джен, и аз след първото раждане не спрях да плача няколко часа. Нормално е, след това бушуване на хормоните, а и емоциите са много силни. Така с плача поне се разреждат и на човек му става по - спокойно!

И аз се ококорих снощи в 5ч., чак към 7.30 пак съм заспала.

Вече нищо не ми се прави, само ми се лентяйства у дома, а имам още някакви неща да свърша тази седмица.

Днес честичко ще ви наглеждам. Хубав ден!!!

# 712
Привет Simple Smile

Кранука, още малко ти остана и после само почивка и гушкане Simple Smile

Ники, не се притеснявай, всичко ще бъде наред  Hug

Ей и аз вече съм в 9ти я месец, поне календарно още от вчера Wink  Sunglasses

Днес ще съм си сама, че мъжо е на София днес, цял ден и мисля по-час да пусна една прахосмукачка в спалнята, че то друго няма какво да се прави !!! Simple Smile Тук при нас е адската жега... отворила съм навсякъде и пак ми е топло.... Дано да устискаме в тези жеги !!! Айде до по-час в новата тема Wink

# 713
Привет, момичета  Hug
Благодаря на всички сервирали кафенца  Hug  bouquet
Джен, миличка, вярвам че всичко ще е наред с теб и Мишето  Hug Хубаво си направила че си си поревала - това освобождава  Hug Сигурна съм, кистичката на Мишето ще се резорбира и всичко ще е наред  Hug Hug Hug
Някой питаше за прането на количката  Blush - аз вече изпрах всичките части които могат да се махнат и изперат. Все пак доста време са били подмята ни преди да стигнат до нас - и във фабриките, транспорта, складовете...
Николита  Hug успех в четвъртък и ще чакаме голямата новина за адашката  Wink
Юлка, как е днес синчето? Смъкнахте ли Т?  Hug
forest_veil , честита ви годишнина   bouquet

Вчера следобед много яко ме стягаше корема, а болки нямах - постреснах се де  Sad А тази сутрин силна краткотрайна болка ниско долу ме събуди... Вие имате ли някакви подобни болежки?

# 714
Hug Добър ден, сладурки  bouquet

И аз снощи си поплаках малко, ама от яд, че и моя мъж ме ядоса и пак изтрещява, а уж му е за втори път и направо ми идваше #2gunfire
Ама вече сериозно му казах, че НЕ искам свеки на изписването и толкова, пък, ако дойде ще ни чуе цялото АГ, стана му кофти и много криво, ама и на мен ми е така като се държи кофти с моята майка, не че си връщам, просто вчера нервите ми не издържаха вече Cry

Иначе вчера свеки се обади, събуди Коско, че все в "подходящо време" звъни и то само, за д акаже, че можело, те да вземат Коско като тръгна да раждам, Божееее, да не се налага да си оставям детето на нея - по-добре при съседи или при някой познат - у тях е толкова мръсно, че не ми се говори, а и как да си оставя детето при някой, който го вижда 1 път в годината и да съм спокойна? #Crazy Няма начин, та тя и затова го е казала, де, 'щото знае, че няма да стане, ама да се намира на приказка, ейййй #2gunfire

Извинявам се за оплакванията!

И тук е ветровито и хладно, но поне ще може спокойно да поизлезем с Коско на разходка Hug

Момичета, вас сърбят ли ви краката? newsm78 Аз съм на преглед в четвъртък и ще питам доки от МД, после в понеделник съм на ЖК, ще питам и нея, да видим какво ще каже и тя...

На всички с ремонти, пожелавам скоро да приключат успешно!!! Hug

Николита, стискам палци всичко да мине леко и безпроблемно, нормално е да те е страх, но спокойно!!! Hug

Фейтче, и аз имам понякога такива болки, но не се притеснявам, минават като поседна и/или полегна Hug

И аз чакам да видя колко бебчета ще се появят тази седмица, как се променя началната ни страница, а? Hug  bouquet

Хубав ден на всички, ни е излзиаме, по-късно пак ще намина и като гледам НОВА тема ще пускам след някой и друг час Hug

# 715
Фейтче, болките май са нормални по това време. Ако те притеснява нещо, обади се на док.
Адашка ли чух?  Grinning

# 716
  • София
Добро утро!

Джен, от плакането поне олеква, дано си се почувствала малко по-разтоварена после, пък за останалото - здраве да е. Много се радвам, че ви изписват утре, това значи, че сте добре с Мишко, пък той ще стане по-активен, сигурна съм.  Hug

Миражче, и за твоята хубава новина много се радвам, най-накрая ще се гушкате с Ида у дома.

Ния, направо ужас... Има жени, които не мога да си обясня защо раждат деца...

Юлка, дано се оправи баткото бързичко. На теб кога ти е секциото, не помня да си казвала  newsm78

Танче, мен всичко ме сърби, не само краката. Много ми се е опънала кожата, а и още по-суха е станала, а уж се мажа с кремове и лосиони. 

Аз ще си глътна кафето и отивам на запис, до после!   bouquet

# 717
  • София
Много се радвам за Джен и Мираж, че утре ще ги изписват с бебчовците  Grinning

Ники, Юлианка, представям си какво вълнение ви е обхванало  Hug
За утре  - забравила съм, че съм на тонове и няма да мога да стоя много на кафенцето.

Фейтче, душко, ма то не може баш в най-голямата жега вчера да миткаш по улиците и после да няма я болки, я умора  Laughing

Днес ми почна много тъпо деня. Сутринта отивам до 25 ДКЦ  до личната лекарка, за да си купя и заверя при нея някаква амбулаторна карта, заради която карта не искат да ми дадат болничния от ЖК-то. Отивам аз росна, росна и хоп - тя ще работи от 14.30 ч, обаче ЖК-то днес е от сутрина до 13.30ч. Писна ми с тия четни-нечетни дати и половнчати работни дни! Та за един болничен 2 дни ще ходя до тъпото ДКЦ. Ей не пестят времето на хората бе и това си е.

Оплаках се, ама и да се похваля - имаме си вече количка. Пакетирана е и стои къде - в багажника на колата  Laughing МЪжът ми си я развозва, че сега точно няма къде да я сложим .

Хубав ден на всички!

# 718
Мецани, аз май съм най-щастлива от новата ви покупка Mr. Green
Спокойна съм вече, няма да го мисля младежа Hug

# 719
Фейтче при мене имаше 1 седмица преди раждането подобни контракиции и болки, в деня на секциото отново от сутринта бях с такива болки, но придружено със усещане за студ, крайниците ми бяха ледени и ми се повръщаше, след 2 часа със записа на тонове се установи, че това са родилни контракции и до 2-3 часа ще има родоразширение.  Peace

Аз днес даже се качих до кафето на болницата и мога да кажа, че вече съм човек, седнах малко там на тераската, изпих едно айрянче  Mr. Green и си купих ластични гащи, с които се чуствам страхотно и операцията не ме боли толкова.

Фъстъчков е наддал 30гр. и няма да го слагат на системи, само остава да намеря начин да го будя по-често за да се храним по активно.  smile3503 Педиатъра каза днес, че е роден абсолютно доносен и с гестационна зрялост, но заради прееклампсията има хипотрофия на майката и съответно не е можел да расте в коремчето ми.

Общи условия

Активация на акаунт