Юни тук дойде - начало на ЮЛСКИ бейби валеж да ни донесе!

• 29 860
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, момичета! И аз да се запиша след дълго отсъствие. Останаха ми два изпита и след това ще съм по-активна.
Сега малко ме притесняват подготвящите контракции. По моя преценка ги получавам много на често, през последните няколко часа през около 15-20 минути. Не са болезнени, само ми се стяга корема за няколко секунди и след това се отпуска.
Може ли да споделите при вас как е? През какъв интервал?

# 76
  • Варна
Soon, не се притеснявай! И на мен ми се е случвало, дори контракциите ми са били през 10тина минути. Лягай и почивай, пийни 1 чаша вино, всичко ще е наред  Peace Ако и утре си така, консултирай се с лекаря си за твое успокоение.
Епона smile3501  

# 77
ето ме отново коремчета
петенце добре си помощниците дойдоха  Mr. Green  Hug
джен стискам палци нещата да се развият по най лекия начин и др.седмица да се гушкате с мишко  Hug
ели ти си писала на предните странички,но не ис писала как сте с бебчо  Hug
епона супер  Mr. Green Hug
браво за хубавите новини от прегледите и аз нямам търпение да дойде петък да се видим с нашия бебо  Heart Eyes тогава ще говоря с док освен за очите ми и за антидегамаглобулина как стоят нещата тъй като съм Rh - засега изследванията ми за антитела са ок, другите момичета,като мен как е положението при вас,от болницата ли ще ви осиг.ваксината при необходимост или вие ще сви я купувате сами,въпреки,че се полага по здр.каса,но държавата ни........не навсякъде я имат болниците поне така съм чувала #2gunfire
утре съм на козметик сутринта,после на кафенце с дружка  Mr. Green ще мина и през офиса да ги видя и чак следобяд ще се появя
спирам сладки сънища коремчета  Heart Eyes

# 78
Утре каква лекция има в Цум и кога тва? Simple Smile

# 79
Аз си мислех че Джен е луда за вързване,както и в последно време Петето,ама Епона и тя не изостава Mr. Green
Ей сядайте си на дупетата,че не остана,после ако искате на въже ходете,ще има точилка да знаете Grinning

# 80
Привет,
имам една питанка - нормално ли е да чувствам нещо като менструални болки съчетани с болка в кръста??? да не би пак да са някакви контракции? или направо да си стягам багажа и в АГ  клиниката?
Май не беше само една въпросителната Simple Smile
От време на време съм усещала някакъв дискомфорт, но тази вечер се съчетаха в рамките на час и болки в кръста и менструални болки, в момента когато реших да звъня на док да питам и всичко секна  Crazy
Лека вечер на всички и дано спинкате сладко-сладко без посещения до 00   smile3524

# 81
Привет,
имам една питанка - нормално ли е да чувствам нещо като менструални болки съчетани с болка в кръста??? да не би пак да са някакви контракции? или направо да си стягам багажа и в АГ  клиниката?
Май не беше само една въпросителната Simple Smile
От време на време съм усещала някакъв дискомфорт, но тази вечер се съчетаха в рамките на час и болки в кръста и менструални болки, в момента когато реших да звъня на док да питам и всичко секна  Crazy
Лека вечер на всички и дано спинкате сладко-сладко без посещения до 00   smile3524

Щом са секнали значи сасамо подготвителни Mr. Green, но това е индикация, че до 2-3 седмици ще има раждане Grinning. Все пак засичай на колко време и колко продължават, дали от топъл душ и лежане те отпуска и така.

# 82
Епона, това което си направила е чудесно.... но сигурно е било малко трудно  newsm12
 Я и другите споделете що за щуротия свършихте през бременността си?
 Аз се наврях в необлагородена пещера в родопите  smile3521 с челници и водач и  всичко както си му е реда ...  newsm47 Беше страхотно изживяване .

# 83
Привет и от мен,
включвам се и аз към питанката на snow. При мен описаните болки са съчетани с нещо като контракции, за секунди е обаче .....хич да не е виждам звездички посред бял ден. И това зачестява като усещане. Добре, че утре  съм на преглед да си споделя и на доки, че нещо ме е хванала лека параноя. А не е като да ми е дошло времето за среща с бебо.
Извинявам се за мрънкането, но съм сигурна, че ще ме разберете. Hug Лека и спокойна нощ на всички!

# 84
Ехооо, ето ме и мен!
Радвам се, че ви харесва темата Hug Дано е изпълнена с хубави новини и здрави и усмихнати бебчета Hug

Hestia и ˙·٠Bulechka™٠·˙ вие в кои болници сте раждали и кога, че са ви сложили безплатно Анти Д Гамагллобулина. Аз раждах 2005 в Шейново и ме накараха да си го купя. Някой има ли скорошно инфо за Шейново как стоят нещата?

Аз родих Коско в Майчин дом - София, мисля и сега там да родя!

Пожеавам си прохладна нощ и сладки сънища, утре пак съм на линия! Hug  bouquet

# 85
 wavey  Изпратих си мъжлето днес следобед и сега пак самичка, но се чувствам прекрасно  Heart Eyes

Танче благодаря ти за новата тема   bouquet Прекрасна както винаги  Hug
Юлка като спомена за липата днес си набрахме една торба с ММ   Rolling Eyes Обожаваме да си правим чайчета от липа и шипка зимата  Blush Аз утре ще видя в морската, ако мога да набера още, че тази едва ли ще ни стигне  Whistling

Ракаус хич не се притеснявай за кг на бебка  Peace Като ходих на ЖК последният път (43дни преди термина) бебчо го измериха около 2кг  #Crazy и аз си казах леле много е мъничък, но доки ме увери, че си върви съвсем нормално бебока и не трябва да се притеснявам  Peace а и  последните седмици много наддават бебоците  Peace

Епона  smile3501

# 86
Jen благодаря за експедитивния отговор, стискам ти палци Hug Hug Hug
Slancheva84   чакаме те утре с новини от прегледа  Hug

# 87
snow_79 , аз съм същата. През вечер имам като предменструални болки, болки в кръста + режеща болка при ходене ниско долу. Охххх, ай дано да родим до 2-3 седмици!  Praynig

# 88
  • София
Утре каква лекция има в Цум и кога тва? Simple Smile

"Най-чести здравни проблеми през първата година през живота на бебето. Какво да правим до идването на лекаря?"
лектор: д-р Пламен Масларски, педиатър, МБАЛ "Вита"

утре от 10.30ч в сладкарница "Джани"

# 89
snow_79 , аз съм същата. През вечер имам като предменструални болки, болки в кръста + режеща болка при ходене ниско долу. Охххх, ай дано да родим до 2-3 седмици!  Praynig

Оф,и аз чувствам най-разнообразни болки и все се чудя кое какво е...Само за кръста си мисля,че ме боли повече от залежаването...Дали е задължително при контракции(истински,не подготвителни) да има и болка в кръста?Някъде бях чела,че има значение позицията на бебето
Джен , надявам се утре да се появиш с хубави новини-то при теб положението постоянно се мени...
Епона ,браво на теб!Сигурно и за теб и за кобилката е било голяма радост!Аз ако трябва сега да се кача на кон-сигурно ще имам нужда от кран да ме повдигне:)

Общи условия

Активация на акаунт