Седмокласник балове реди, а мама за Наречен дано се вреди

• 48 148
  • 714
  •   1
Отговори
# 255
Входящият номер е същият, но служебните бележки са нови - с оценките от НВО и изпитите, включително от изпитите в НПМГ и по изкуства, спорт.

Класирането се проверява на същия сайт на МОМН, на който се проверяваха и оценките.

Заявлението го има в сайта на РИО, имаше го и в гнездата м.г.

# 256

Правете си копие на удостоверението, копието оставя в гнездото, оригиналът при записването в училище  - да добавя.

Благодаря! Hug

# 257
  • София
Честито официално завършване на учебната година, макар и тревогите по избора на най-доброто у-ще да продължават! Успех! И да се прокрадват вече мисли за море!

sport027 help  grinning039 1swing newsm41

# 258
...
Класирането се проверява на същия сайт на МОМН, на който се проверяваха и оценките.
...

Мисля, че класиранията не се обявяват в нет-а, а само в училището-гнездо.

# 259
  • София
Класиранията се обявяват и в нета.

# 260

Това е супер Peace, не знам защо директорката на родителската среща преди 2 дни каза категорично, че не се обявяват?!

# 261
  • София
...
...

Мисля, че класиранията не се обявяват в нет-а, а само в училището-гнездо.

Абсолютно всичко излиза на този сайт в нета.Например след първо класиране сте доволни и се записвате в съответното училище.При пускането на второ класиране за останалите, ако си въведете данните, системата даже ще ви отрази като записани на първо класиране.

# 262
  • София и там където не се пуши

Това е супер Peace, не знам защо директорката на родителската среща преди 2 дни каза категорично, че не се обявяват?!

Сигурно за да ви убеждават да си останете в тяхното училище.

Дедективката точно е описала, дори записването в училище ще се отрази, (ако сте записали) при следващо класиране. Дори ще ви каже, ако сте забравили, в кое училище сте записали детето  Joy

# 263
  • Пловдив
Здравейте мами. След като снощи до късно умувахме с татито и с ученика, май вече ги наредихме желанията. Някой смята ли още днес да подава или от утре??? Дали днес ще ма хора или всеки ще го остави за ...дори почивните дни?

# 264
  • София

Сигурно за да ви убеждават да си останете в тяхното училище.

Дедективката точно е описала, дори записването в училище ще се отрази, (ако сте записали) при следващо класиране. Дори ще ви каже, ако сте забравили, в кое училище сте записали детето  Joy
hahaha Joy

# 265
По повод заявлението, бих искала да ви попитам - може ли да се попълнят едно под друго например такива желания:

на първо място - едно училище с една паралелка с ФЕ,
на второ - друго училище - и пак само за паралелка с ФЕ,
и на трето място пак ПЪРВОТО  училище , но с паралелка с НЕ?

Питам, заради предпочитанията на детето да изучава определен език , а не в коя от възможните  езикови гимназии ще става това.
Дали ме разбрахте Wink ? Ще ви бъда много признателна , ако ми отговорите  Peace

# 266
  • София
По повод заявлението, бих искала да ви попитам - може ли да се попълнят едно под друго например такива желания:

Питам, заради предпочитанията на детето да изучава определен език , а не в коя от възможните  езикови гимназии ще става това.
Дали ме разбрахте Wink ? Ще ви бъда много признателна , ако ми отговорите  Peace
Разбира се, че може.

# 267

и на трето място пак ПЪРВОТО  училище , но с паралелка с НЕ?

Питам, заради предпочитанията на детето да изучава определен език , а не в коя от възможните  езикови гимназии ще става това.
Дали ме разбрахте Wink ? Ще ви бъда много признателна , ако ми отговорите  Peace

Може! Може да си ги мешаш както си искаш. Една паралелка от едно училище, после от друго, път от трето, пък пак от първо, пък от шесто, пък пак от първо да се върнеш ако са останали още...... и така докато ти се откачи ръката от писане Simple Smile
писали сме заедно с Теди Simple Smile

# 268
  • София и там където не се пуши

Естествено, че може - кандидатства се за паралелка не за училище

ПП И спря да ми публикува, че някой е отговорил - извинявам се за потретването

# 269
Здравейте мами. След като снощи до късно умувахме с татито и с ученика, май вече ги наредихме желанията. Някой смята ли още днес да подава или от утре??? Дали днес ще ма хора или всеки ще го остави за ...дори почивните дни?

И ние попълнихме документите, младежа се подписа, в 13.30 ще си вземе удостоверението и отивам да ги подавам Peace

Общи условия

Активация на акаунт