Седмокласник балове реди, а мама за Наречен дано се вреди

• 47 717
  • 714
  •   1
Отговори
# 30
  • София
заставам на 100% зад мнението на eni33

с голямото ми дете имаше подобна ситуация, сега не само не съжаляваме, ами дори настръхвам като си помисля, че нещата можеха да се развият по друг начин
Peace
И аз на това се надявам! Вместо с очи избодени, да се окажем с вежди изписани, но .... бъдещето ще покаже!
Гани, благодаря за красивия поздрав!  Simple Smile

# 31
  • Sofia
И аз се надявам да е за добро - каквото и да се случи!
Където и да ни приемат!

С дъщеря ми сме си говорили, че ако не успеем да се класираме където най-много иска тя ........ всъщност може и да е за добро!

(а кто се замисля в последната седмица няколко човека ми казаха, че в така мечтаната френска гимназия има много наркотици... и много, ама много трябва да внимавам...)

Та започвам да се обърквам.....  newsm78

# 32
  • София

(а кто се замисля в последната седмица няколко човека ми казаха, че в така мечтаната френска гимназия има много наркотици... и много, ама много трябва да внимавам...)

И за първа английска се носят такива слухове!!!

# 33
Я стигнали сте на 3-та страница!!!
Благодаря за новата тема, Лени, заглавието е велико!
Успех на всички в предстоящите класирания!

За всички гимназии се носят такива слухове, така че - да си пазим децата и да им вярваме.

# 34
.......................Така че споко.Каквото трябва да стане ще стане.И всяко зло е за добро.

Подписвам се под това.
Спомням си, че миналата година по това време написах, че всеки си има своето място и никой не може да му го вземе.
Успех на децата и спокойствие на родителите.

# 35
  • София
За наркотиците... навсякъде предполагам ги има. За езиковите, пък определено е вярно...но всичко си е до човек. Не мислете най-лошото. Успех на всички!

За Пловдив някой може ли да помогне да намеря минималните балове за миналата година?Въобще там се чудим между ЕГ пловдив и ЕГ Иван Вазов, или ОМГ?

# 36
pars, до какъв извод се стига с това пресмятане, какво означава, кажи моля те, защото и ние сме в този интервал

# 37

И за първа английска се носят такива слухове!!!

Това са изтъркани номера, ако се намери някой будала да се откаже по този повод!!! Wink

Стискам палци на децата, а вие да не стигнете до Наречен!

# 38
  • Пловдив
С бързи темпове сме вече в новата тема, за която благодарности на Лени   bouquet

Като се има предвид, че сме по-близичко до Наречен, дано не стигнем там по-рано  Laughing

Дано всички накрая отдъхнем доволни от постигнатото  bowuu

# 39
Лени,благодаря за новата тема.
Дай боже на всички деца да имат късмет и да успеят да влязат там където искат.
Аз ще се похваля,като нашето желание се изпълни.

# 40
  • София и там където не се пуши
Ама това за наркотиците е от години и да навсякъде има такива деца и да никой не е застрахован, но в което и училище да си може да се случи, но няма да е виновна това, че е я езикова, я математическа , я нещо друго.

# 41
  • София
Здравейте и от мен в новата тема. ЛЕНИ, благодаря за труда  newsm53.

Момичета да попитам някъде срещали ли сте минимални балове за ТУЕС. Знам, че и по -напред е задаван този въпрос, но отговор не видях.

# 42
  • София

Момичета да попитам някъде срещали ли сте минимални балове за ТУЕС. Знам, че и по -напред е задаван този въпрос, но отговор не видях.

макс. бал е 48
Та на 1 класиране мин е бил 39.8, а на 2-ро е бил 38.45"

# 43
  • София

макс. бал е 48
Та на 1 класиране мин е бил 39.8, а на 2-ро е бил 38.45"

bouquet

# 44
да се запиша и аз в новата темичка. Четох в предишната, че обсъждахте характристиките на децата. На нас още не са ни ги дали, м.г. бяха във вид на таблици и с оценки, мисля, от 1 до 5 по различни елементи - инициативност, творческо мислене, спазване на правилника, ей такива неща. Интересно го бяха измислили и поне за моя син всичко беше вярно.
Днес са им казали, че някъде в нета можели да се видят колко точки по двата модула имат на изпитите, но нашият не запомнил къде /естествено!/. Някой да знае къде да ги намеря? Търсих в РИО и МОМН, но няма.

Общи условия

Активация на акаунт