Седмокласник балове реди, а мама за Наречен дано се вреди

• 48 095
  • 714
  •   1
Отговори
# 345
  • София и там където не се пуши
Няма ли кандидати за ТУЕС да се похвалят? newsm78 newsm78 newsm78
Резултат от изпит ТУЕС 5,50 ; Бал 44,139 . Сега започва голямото чудене СМГ или ТУЕС Thinking.

Ще има мацки повече в СМГ.

В ТУЕС повече момчета, дори няма май момичета

# 346
Поздравления за медала Lady A !   bouquet
Радвам се, че още има медали в някои училища  Peace На нас грамоти си ни дават всяка година, но медали- не. Ще взема да ги питам утре, като ида да взема документите що така... newsm78 Спомням си някога колко беше яко някой да е завършил със златен медал  Laughing Традициите трябва да се пазят!

# 347
Поздравления за медала Lady A !   bouquet
Радвам се, че още има медали в някои училища  Peace На нас грамоти си ни дават всяка година, но медали- не. Ще взема да ги питам утре, като ида да взема документите що така... newsm78 Спомням си някога колко беше яко някой да е завършил със златен медал  Laughing Традициите трябва да се пазят!

Да - това е една традиция достойна за адмирации и наистина жалко, че явно на малко места и в София и в страната се е запазила.
Сори за спама, но утре има ли някакъв час, в който да минем за документите, че аз имам и други неща за оформяне и ми е напечена програмата  Flutter Crazy

# 348
  • my own world....
Дам, за успех. Явно си е традиция, която не навсякъде се спазва.

# 349
Днес подадох документите Peace Кодовете най-добре да си ги напишете в къщи. Поне в нашето "гнездо" ме накараха да си ги попълня аз, а те после ги проверяват.

# 350
И при нас няма медали, но имаме грамота.

А какво се е случило с Руменчо, пропуснала съм?

# 351
Уффф и аз се замислям какво стана с това дете Simple Smile - но понеже тези дни си имах доста грижи с две от моите, не съм писала.
Да се надяваме, че всичко е наред, много се кефя на оправни младежи като него  Peace

# 352
И миналата година си имахме младеж и по миналата.

# 353
  • София
Днес подадох документите Peace Кодовете най-добре да си ги напишете в къщи. Поне в нашето "гнездо" ме накараха да си ги попълня аз, а те после ги проверяват.

А откъде са кодовете. Има само от миналата година. дали са същите. Понеже утре в 9:00 ще сме в училище, защото таткото ни трябва да иде на работа, а с малкия няма да рискувам - да не збъркам нещо.

# 354
  • my own world....
В ТУЕС колко човека приемат?

# 355
Моля за отговор. С мама бяхме разбрали, че тези кодове ги попълват самите учители, които приемат документите. Може ли някой да ми обясни. Ще му бъда благодарна.  Hug

# 356
  • София
В нашето гнездо ми обясниха,че те си ги попълват кодовете.

# 357
Тези кодове ги има само в гнездата, дава ви се гледате и пишете, там има човек, който ще ви помага. В някои гнезда ги попълват самите приемащи документите.

# 358
  • варна
 Ние подадохме днес, много малко хора имаше.
 На място попълнихме предварително намислени 15 желания ,а кодовете си ги писаха приемащите, като на всеки ред, аз следях и  потвърждавах. В Климент Охридски ни беше гнездото по входящ номер.
Velera, Нашите характеристики бяха фърчащи листи без никакъв плик, всеки може да ги види, значи няма изискване да са в затворен плик по закон.
 Но ако нямат печат на самия лист може би не е добре да се разлепят Thinking

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 00:08 от orhid

# 359
Моля някой да ми каже нормално ли е характеристиката на детето да е в залепен плик, с печати на гърба /да не би да го отворим и да я поправим???/, така са ги дали в нашето училище и казали на децата да не ги отварят. Вие разказвате, че сте видели вашите, а нашият запечатан плик ме учудва много...

Общи условия

Активация на акаунт