Седмокласник балове реди, а мама за Наречен дано се вреди

• 48 125
  • 714
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Драконче на нашия няма печат,няма нищо.Само малкото име на детето и класа.
Бели пликове,колкото щеш.Пак мога да го запечатам и да му напиша името отгоре.
Не ми е ясно за какво е тази потайност,все едно наистина се връщаме в една друга епоха преди повече от 20 години.

# 391
  • София
А както каза Ганис по-нагоре, в някои училища въобще не ги и искат! Аз вчера умрях да се хиля с нашата характеристика! Толкова противоположни мнения между различни учители, та се питам дЯтито ли се е клонирало, що ли?!  Mr. Green

# 392
На нас пък изобщо не са ни давали характеристики  Laughing
Днес ще ходим за удостоверенията, пък може и характеристика да дадат  Laughing

# 393
  • София
А както каза Ганис по-нагоре, в някои училища въобще не ги и искат! Аз вчера умрях да се хиля с нашата характеристика! Толкова противоположни мнения между различни учители, та се питам дЯтито ли се е клонирало, що ли?!  Mr. Green

Всеки учител ли си е давал мнението в тази характеристика?Ако е така,още повече се възбужда любопитството ми да я прочета.

# 394
  • София
А както каза Ганис по-нагоре, в някои училища въобще не ги и искат! Аз вчера умрях да се хиля с нашата характеристика! Толкова противоположни мнения между различни учители, та се питам дЯтито ли се е клонирало, що ли?!  Mr. Green

Всеки учител ли си е давал мнението в тази характеристика?Ако е така,още повече се възбужда любопитството ми да я прочета.
Али, в нашето училище е така. Има си бланка с включени всички предмети и всеки учител е написал по нещичко. Накрая общо за поведение, участие в олимпиади, дрън-дрън... Но дали и при вас е така... предполагам всяко училище само си решава как и що... За да разбереш, отваряй смело плика и това е! Wink

# 395
Нашата характеристика и една табличка и в нея с хиксчета са отбелязани разни неща, нямащи нищо общо с детето ми(може и някое малко детенце да ги е попълвало). Отгоре на всичко е на едно хвърчащо листче само с подписа на класната му(без печат или поне бланка на училището). Ако беше нещо важно нямаша да бъде в такъв вид!!! Винаги мога да си направя някаква, да си я подпиша и какво ли не... Очевидно това е един глупав документ за бумащина!!!
Успяхме да си подадем документите, подготвени преди това на компютър... При езиковите трябваше да вмъкна едно ЧЕ пред езиците, а на едната математическа пишеше само М и дописват до Мат... Кодовете си ги писах сама, жената която приемаше ги търсеше и ми ги диктуваше...

# 396
  • дълбоката провинция
anna16, датата и населеното място в служебната бележка с оценките трябва да е написана от съответното училище, не виждам грешката да е твоя... а първите цифри от входящия номер показват областта, така че... споко

при нас характеристиката се пише от класния ръководител - миналата година тя наистина като че ли се отнасяше за друго дете, но тази година... класната заслужава моите адмирации

# 397
Драконче на нашия няма печат,няма нищо.Само малкото име на детето и класа.
Бели пликове,колкото щеш.Пак мога да го запечатам и да му напиша името отгоре.
Не ми е ясно за какво е тази потайност,все едно наистина се връщаме в една друга епоха преди повече от 20 години.

Може би са запечатани в плик, за да не се вижда от другите ученици или родители. Нашата характеристика не беше запечатана, но си мисля, че по-добре би било да е в плик. Все пак характеристиката е лична. Не бих искала друг да я чете.

# 398
Нашата характеристика и една табличка и в нея с хиксчета са отбелязани разни неща, нямащи нищо общо с детето ми(може и някое малко детенце да ги е попълвало). Отгоре на всичко е на едно хвърчащо листче само с подписа на класната му(без печат или поне бланка на училището). Ако беше нещо важно нямаша да бъде в такъв вид!!! Винаги мога да си направя някаква, да си я подпиша и какво ли не... Очевидно това е един глупав документ за бумащина!!!
Успяхме да си подадем документите, подготвени преди това на компютър... При езиковите трябваше да вмъкна едно ЧЕ пред езиците, а на едната математическа пишеше само М и дописват до Мат... Кодовете си ги писах сама, жената която приемаше ги търсеше и ми ги диктуваше...

И нашата характеристика е без печат, но ми казаха, че е писана от класната, а не от самото училище, затова нямало печат.

# 399
За характеристиките и плика, на мен детето ми обясни, че били в плик, който се отваря от родителя. Разбирам го като лична информация, която не следва да циркулира из класа от любопитство на кого какво пише, но достъпна за родителите.

# 400
  • с/у ОколоМръсТното
Още не съм я взела характеристиката, че трябвало личен подпис от родител. Но ми ства все по-любопитно, какво е написано в нея... Пък и като ви чета... направо любопитството ми разпалихте на макс.
Ще ме карате сега да ходя до школото...

Тъпо, но... От къде ги вземате кодовете на школата и паралелката?

# 401
  • София
За характеристиките и плика, на мен детето ми обясни, че били в плик, който се отваря от родителя. Разбирам го като лична информация, която не следва да циркулира из класа от любопитство на кого какво пише, но достъпна за родителите.

Да, така е!  Peace Не се притеснявайте да си отворите и прочетете характеристиките, те са затворени от "чужди" очи.

anna16, мисля, че трябва да си поискате характеристика от училището. Много е възможно при записването след 1-во класиране да ви изискат такава от гимназията, в която са ви приели. Не се притеснявай да я изискаш - колкото по-рано, толкова по-добре. Защото ако характеристики не са написани при вас, то нужно е да се съберат поне няколко учители за оформянето й.

Шани, от сайта на РИО. Има линк в началната страница на темата  Peace

# 402
  • с/у ОколоМръсТното
Sandalka   bouquet

Ама нали казаха, че всяка паралека си имала отделен код.

# 403
  • София

Тъпо, но... От къде ги вземате кодовете на школата и паралелката?

Нали тези кодове се пишат от хората приемащи заявленията в гнездата?

# 404
  • София
Sandalka   bouquet

Ама нали казаха, че всяка паралека си имала отделен код.

Да, така е. С изключение на 91 НЕГ. Тя се изписва с един код. Може да има вече и други гимназии,където профила се избира по-нататък.
Но използвай само инфото за паралелките.

Ali&Meli е права - кодовете се попълват от приемащите заявлението, не е нужно да ги слагате.
Гледам, че тази година има случаи, когато са карали родителите сами да изписват кодове, но, предполагам, че ще са единични случаи.

Абе, не ги мислете кодовете! В гнездото ги има - най-актуални  Peace Ще ви ги дадат, няма да ги укрият  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт