Седмокласник балове реди, а мама за Наречен дано се вреди

• 48 185
  • 714
  •   1
Отговори
# 120
  • София
nunty влез в сайта на РИО, там има описани точно паралелките и ще се ориентираш как става, но това и вчера го обсъждахме. Няма да се караме  Joy

Благодаря ти, но доколкото знам всичко съм изчела и проверила. Просто снощи като попълнихме примерно заявлението и подреди желанията, като че ли нещо не ми хареса в изписването на езиковите гимназии, затова попитах.
Здравейте.
Мами с риск да ми се карате, ще ви питам нещо, защото снощи попълвайки заявлението нещо блокирах. Та въпросът ми е - когато изписваме например IАЕГ, после как се разграничават различните паралелки, по точно какви символи и абривиатури да използвам от справочника? Моето "сладко момченце" снощи реши, че освен НПМГ иска да пише и няколко езикови заради приятелчетата.

nunty, Ако запълвате чернова на заявление, ползвайте за справка относно наименованията на паралелките само наръчника, излязъл през тази година. Възможно е да има промяна с наименованията от миналата година, аз дори май вчера забелязах такова нещо за една гимназия.

Не се притеснявай. На място в гнездото ще ви дадат актуален списък с всички паралелки и точната форма на изписването им. Ще ги преписвате от там. Ако смятате да спестите време с попълването на формуляра вкъщи, а в гнездото само да го подадете, ще трябва да ви разочаровам: обикновено все се намира нещо, което да не е коректно и така или иначе хората на място преписват. По-добре ползвайте само пищов. Отделете за гнездото да имате запас от 1 час време - всичко се случва.

И да - най-спокойна е обстановката в първия ден на подаване, ранен следобед. И с най-голямо търпение са служителите тогава  Peace
Аз ползвам нов справочник от тази година, но най-добре ще се доубедя в училището дали правилно съм изписала всичко.

Страхотни сте всички  bouquet

# 121
има ли някъде информация за местата в език. гимн. варна за тази година?
Гледах блога и първа страница, но не видях

# 122
Здравейте и от мен.

В наръчника на Ню импрес чета, че когато подаваме заявлението носим копия и орогинали на Удостоверението за завършен 7 клас и служебна бележка от РИО с оценките от изпитите. Та въпросът ми е точно за тази бележка. Нашата класна каза, че няма да дават такава, а се има предвид бележката, с която ходихме на самите изпити. Според нея чрез входящия номер служебно щели да си намерят оценките ни и само удостоверение ще ни дават.

Моля запознатите да споделят и ако наистина има такава да почвам да звъня пак в РИО-то.

Моите уважения, но г-жата ви не е наясно. Всеки седмокласник ще получи от класния си ръководител -  НОВА служебна бележка, която съдържа име, входящ номер, ЕГН, ОБЩ БРОЙ ТОЧКИ от НВО по БЕЛ и математика и ОЦЕНКИТЕ от НВО по БЕЛ и математика .  Wink
И нашата класна каза, че старата бележка няма да ни е нужна, а щели да ни дават нова с оценките и точките.

# 123
  • Варна
има ли някъде информация за местата в език. гимн. варна за тази година?
Гледах блога и първа страница, но не видях

http://www.rio-varna.com/upload/RD06-281.pdf

# 124
Има ли някой от вас представа къде точно в Стрелбище се мести 2ра Английска гимназия? Разбрах че е на ул. Траянова врата, но не успяха да ми кажат номера като се обадих в училището.

# 125
Moже ли да се свали отнякъде заявлението за кандидастване (в ел. вид) за да си го попълним, преди да отидем в гнездото, или само там ги има?

# 126
  • София и там където не се пуши
Moже ли да се свали отнякъде заявлението за кандидастване (в ел. вид) за да си го попълним, преди да отидем в гнездото, или само там ги има?

В сайта на РИО

# 127
Явно отново има дезинформация. Започвам да звъня в РИО-то. Благодаря Ви,  момичета   bouquet

# 128
  • my own world....
Малееее, въпроси - отговори.... ooooh!
Я Анна Лий да ми каже пак да редим желания или какво беше за медицинското  Joy hahaha Joy hahaha Joy
Питайте, ама и четете!
Аз ни чета, ни питам вече  Crazy

# 129
  • София
Малееее, въпроси - отговори.... ooooh!
Я Анна Лий да ми каже пак да редим желания или какво беше за медицинското  Joy hahaha Joy hahaha Joy
Питайте, ама и четете!
Аз ни чета, ни питам вече  Crazy

Голяма чуденка, нали. Защо да се връщам в началото, питам - отговарят Mr. Green

# 130
Отидох до джипито, веднага ми изкара медицинско, нищо работа-2 мин, 5лв. и готово.Синът ми ще кандидатства в МГи ЕГ, не можах да разбера трябва ли медицинско, но го взех да се застраховам евентуално за да не ни върнат при подаването!

# 131
  • София
Има ли някой от вас представа къде точно в Стрелбище се мести 2ра Английска гимназия? Разбрах че е на ул. Траянова врата, но не успяха да ми кажат номера като се обадих в училището.
Като тръгнеш по ул. Мидия, перпендикулярна на бул. Петко Ю. Тодоров (точно срещу пазара "Ив. Вазов") и ще се блъснеш в строежа!  Wink
Потърси в бгмапс пресечката на Мидия с Траянова врата (пише 127 ОДЗ, новата сграда е залепена за него).

# 132
  • гр.Варна

Мол Фландърс,медицинското за деца до 18 год. е безплатно. Peace

# 133

Мол Фландърс,медицинското за деца до 18 год. е безплатно. Peace

HugСигурно е така, но нашия джипи не пропуска случай да не си припечели някой лев!
Сега не ми е до него, важно е, че си набавих документа, друг път ще взема мерки относно джипито...Притеснено ми е, че все още не са взели бележниците на децата ни, не са издали никакви бележки, не са оформили оценки, въобще съм много напрегната.Учебници доколкото разбрах вече децата са предали, а нашите още учат, даже вчера правиха тест Rolling Eyes
Чакам с нетърпение да се върне синът ми от училище, дано има някаква промяна и нещо е задействано..

# 134
  • Пловдив
 Мол Фландърс , при нас точно обратното - върнаха учебниците, бележниците им са попълнени, утре ще им ги раздават, днес им дадоха служебните бележки. Остава само медицинското да направим.

Общи условия

Активация на акаунт