Седмокласник балове реди, а мама за Наречен дано се вреди

• 48 160
  • 714
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ние се върнахме малко назад в емоциите. Ходихме с юнака до 18 и 134 СОУ да видим как се е справил.
Много добро впечатление ми направи квесторката в 18СОУ- детайлно и внимателно обяснение на всеки модул и задача. Ние сме се справили прекрасно на втори модул- на 30та имаме 6 точки, а сме объркали при нанасянето на отговорите на първи модул. Confused Общо имаме 83 точки.
За 134 СОУ за съжаление не мога да дам добри отзиви. Преподавателките в стаята не можеха да отговорят дори на елементарни въпроси. Една от майките помоли да дадат поне ключа със отговорите на първи модул за да могат да видят къде са сбъркали, а квесторката отговори, че нямат достъп до такава информация. Shocked Изводите ги оставям на вас. По БЕЛ имаме 82точки.

# 151
  • София
Ние се върнахме малко назад в емоциите. Ходихме с юнака до 18 и 134 СОУ да видим как се е справил.
Много добро впечатление ми направи квесторката в 18СОУ- детайлно и внимателно обяснение на всеки модул и задача. Ние сме се справили прекрасно на втори модул- на 30та имаме 6 точки, а сме объркали при нанасянето на отговорите на първи модул. Confused Общо имаме 83 точки.
За 134 СОУ за съжаление не мога да дам добри отзиви. Преподавателките в стаята не можеха да отговорят дори на елементарни въпроси. Една от майките помоли да дадат поне ключа със отговорите на първи модул за да могат да видят къде са сбъркали, а квесторката отговори, че нямат достъп до такава информация. Shocked Изводите ги оставям на вас. По БЕЛ имаме 82точки.
Е, математиците са подредени хора Simple Smile
Обаче не е редно по БЕЛ да нямат ключа с верните отговори.

# 152
Белмекенска, точно за чукча си мислех и аз, изпревари ме.  bouquet
:
1. Кодовете се попълват в гнездата! Не от вас!
2. Медицинско се взима от ЛЛ, бланка за кандидатстване за работа, важи за професионалните гимназии!
3. Статистиките са на сайтовете на РИО - отваряте и четете!
4. Сравненията между ЕГ и МГ са напълно несъстоятелни!
5. Редете желания без оглед на бала, според това какво иска детето!
6. Дали ще се качат или ще паднат баловете, ще видим на 24.06.
7. Когато се отвори нова тема, пишете в нея, а не в която ви попадне.

към често задаваните въпроси прибавям попълнено ПРИМЕРНО заявление.

http://tranz.it/load.php?id=TEebNRLP0KmJqkfV879308

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 16:02 от kessy

# 153
Здравейте мили мами! Имам един бърз въпрос- може ли да се видят работите от изпитите на детето, БЕЗ да водите самото дете?

# 154
  • София
Здравейте мили мами! Имам един бърз въпрос- може ли да се видят работите от изпитите на детето, БЕЗ да водите самото дете?
Да. АЗ вчера гледах работата по мат на Моника без нея.

# 155
  • гр.Варна
Забравих в кои у-ща във Варна могат да се видят работите? newsm78
Моля ,помагайте,мисля утре да отида да хвърля едно око. Grinning

# 156
По БЕЛ - в Пета
по МАТ - в Спортното,
освен днес, и утре може, но бях недоволна, че по БЕЛ нямаше разграфена табличка с критериите и по кой критерий - колко точки, както беше по пробните

# 157
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Здравейте,
имам въпрос, който не присъства в списъка на "непрекъснато задаваните" въпроси. Може и да е коментиран, но не намерих отговор. Ако дете посочи само 1 желание или няколко, но на 1во класиране не му стигне бала, трябва ли да подава заявление за 2ро класиране и ако да- къде /в гнездото може би/  newsm78,
защото няма училище, в което е класирано, за да подаде там.
Питам хипотетично. Детето се надявам да се запише на 1во класиране, но все пак трябва да има готовност и за такъв вариант.

# 158
  • София
....
Е, по тоз повод аз като ревнах в 11 и досега рИвааа! Само по мат гледахме, щото нещо очаквания и резултат ни се разминаваха (уж само 30-та куцаше). Фърлях аз боб отде ни се губят точки по втори модул, убедена бях, че не е разписал като свят 29-та задача, та оттам! Е, да ама... 26-та се оказа проблема! Тъпото-тъпо-тъпо уравнение, което сме решили перфектно на черновата с верен отговор 1. Даа, ама на бланката незнайно откъде е кацнало ... 9! И... пропусната задача на 1-вия, освен грешката,която си знаеше. Да е за първи път, да си кажа като "госпожите", дето там ни успокояваха, "това да му бъде за урок"! Не знам какво да правя с това дете! Как да му сложа главата на раменете, не знам, не знам, не знам вече!  Cry
А иначе говорех за колективен подарък от класа за класната, историчка по призвание, не за индивидуален! Обаче при нас всичко се случва в последния момент и до утре все трябва да го измислим и напазаруваме! Sad

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 16:18 от PurpleDragon

# 159
  • Варна
По БЕЛ - В Пета Гимназия, по Математика - в Спортното. Утре е последният ден.

Вчера и ние ходихме да видим работата по БЕЛ, че не ни се връзваха точки. Няма ги рецензиите и подробните разбивки за оценяване на преразказа, но има госпожи по БЕЛ, които обясняват защо са поставени такива точки. Поне щерката се убеди, че не са й намалили безпочвено точките за преразказа - имаше единични грешки, които спокойно би могла да избегне, вкл. и две грешки поради "разлят" почерк. Тя така си пишела, с увеличено разстояние между буквите, но проверяващите са сметнали "кора бни" за две отделни думи.  Mr. Green

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 16:23 от Ясмина

# 160
Бих искала да си попълня заявлението в къщи - спомням си с големия си син каква блъсканица беше - Вероятно сега няма да е така, но все пак - някой може ли да ми каже от къде мога да взема кодовете? Много ще съм благодарана...

# 161
  • гр.Варна
Благодаря ви ,момичета.    bouquet
Както вече казвахме многократно ,кодовете се попълват на място от УЧИТЕЛИТЕ. Peace

# 162
има ли някъде информация за местата в език. гимн. варна за тази година?
Гледах блога и първа страница, но не видях
Има специални книжки-бюлетини. В книжарниците ги продават. Много пригодни за ориентация. Жълти са.

# 163
  • София
Аз лично мисля да подам заявлението в понеделник на 20 юни. Тогава ще е значително по-спокойно; пък и все още не сме наредили желанията:)

# 164
Някой беше казал, че щял да си ги пише у дома, а после ако трябвало - ще сверява ..Но може би наистина е по-разумно да се оставят за там - може да има промени..

Общи условия

Активация на акаунт