Седмокласник балове реди, а мама за Наречен дано се вреди

• 48 105
  • 714
  •   1
Отговори
# 450
   Голям спор имаме-може ли заявлението да е попълнено на компютър-професии и кодове и принтирано или трябва на ръка да е попълнено? Според мен може да го занесем готово попълнено с кодовете и само да го проверят там, подписваме се и сме готови.

# 451
   Голям спор имаме-може ли заявлението да е попълнено на компютър-професии и кодове и принтирано или трябва на ръка да е попълнено? Според мен може да го занесем готово попълнено с кодовете и само да го проверят там, подписваме се и сме готови.

Всичко може на компютър да си попълните, БЕЗ КОДОВЕТЕ - те се попълват от приемащите документи.

# 452
  • София
Качвам клипчето на 7б клас, 18 СОУ, випуск 2011 :
1) Защото е толкова мило
2) Защото вече си е качено официално в Ютуб (ако някой ме обвини в качването на снимки Simple Smile

Понякога не мога да повярвам, че децата ми порснаха Simple Smile
А, вие, мами?

http://www.youtube.com/watch?v=LcHEHmfUMLY&feature=channel_video_title

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 20:26 от ganis

# 453
  • Plovdiv
И ние днес подадохме заявление в едно от гнездата за Пловдив. За мое учудване, имаше доста хора, мами и седмокласници. Влязохме в една от стаите, пред която не чакаше никой, за да попитаме, дали приемат попълнените в къщи, на компютър заявления. Аз носех това, което даде, мисля Белмекенска като линк, с четирите страници. Разгледаха го и го приеха. Попълниха кодовете, взеха копието от Удостоверението, а Служебната бележка с оценките само погледнаха и написаха на гърба и - подал заявление за първо класиране на 16.06.11. Записаха ни имената, адреса и телефоните, аз се подписах и ни пожелаха успех. Simple Smile
И сега съвсем по майчински ме подгони фобията - а, дали кодовете са верни, а, дали няма да отхвърлят заявлението, защото е с много страници. Joy ooooh!
Пожелавам МНОГО успех на всички дечица, една голяма усмивка да огрее личицата им на 24-ти. Laughing

ganis hug smile3501 безкрайно много емоции нахлуха докато гледах-прекрасни малки, големи, пораснали дечковци.  Hug

# 454
Днес като подавахме документите, не написах профила. Писах МГ "Гео Милев" и профилиращите предмети. В МГ-то всички паралелки са природо-математически профил, няма друг. Сега се замислих може ли това ни изиграе лоша шега, да решат, че не е попълнено коректно. Чудя се да ида ли утре да питам и ако трябва, да го поправя.

# 455
  • София
ganis, "мноо як клип"! Може би така бих казала, ако бях на 14  Laughing Страхотни деца! Дано намерят себе си и да бъдат много, много щастливи! Heart Eyes

# 456
ganis...
Mного мило и красиво. Децата изглеждат щастливи и явно са били  задружни.
Направо се разтопих от спомени ...

# 457
  • София
.....
Много ми беше любопитно, че на входа имаше учители /предполагам/ от няколко училища, които даваха брошури. Дори от един техникум бяха изкарали на улицата плазма с презентация.

.....

#Crazy #Crazy
Ама то съвсем като при избори било при вас  hahaha hahaha

ganis, и на мен много ми хареса клипчето! Не всеки клас прави такива мили работи, явно много се обичат наистина.

# 458
Ganis, толкова е мило. Просълзи ме.

# 459
Ние ще подаваме в понеделник:)
Обаче вчера се втрещих- една съседка, чието момче е 7-класник. Ходила в едно наше квартално гнездо и и казали, че ако не се запише на 1 класиране "има риск" да отпадне паралелката, на която е била приета на 1-во класиране.
Вчера с нея се обяснявахме 30 мин.
Мами, внимавайте, не винаги (уви) колегите са в час, дори и да са приемащи документи.
Ganis, предполагам, че си учител и може би ще знаеш отговора на следния въпрос: Какво се случва, ако ученикът е приет на първо класиране по първото си желание и не се запише? Поради някаква си причина (изпуска срока или размисля в последния момент или изчаква нещо друго) - пази ли му се това място или изпада изцяло от класацията? Ако има и някой друг вещ по този въпрос нека да каже, защото днес в гнездото не знаеха.

# 460
  • София и там където не се пуши
Alva сигурно не са имали такъв случай, но логически погледнато, вие не се записвате и това място остава свободно и следва да се пусне за втори кръг - вие нищо не сте заявили по него.

Ако искате да се пази -  Следва да се запишете и ако трябва после да си изтеглите документите.

# 461
Обаче вчера се втрещих- една съседка, чието момче е 7-класник. Ходила в едно наше квартално гнездо и и казали, че ако не се запише на 1 класиране "има риск" да отпадне паралелката, на която е била приета на 1-во класиране.
Мами, внимавайте, не винаги (уви) колегите са в час, дори и да са приемащи документи.
Ganis, предполагам, че си учител и може би ще знаеш отговора на следния въпрос: Какво се случва, ако ученикът е приет на първо класиране по първото си желание и не се запише? Поради някаква си причина (изпуска срока или размисля в последния момент или изчаква нещо друго) - пази ли му се това място или изпада изцяло от класацията? Ако има и някой друг вещ по този въпрос нека да каже, защото днес в гнездото не знаеха.
Това е коментирано многократно! Потърси в старата темичка.. мисля че и в тази дори го имаше  Peace  PeaceУСПЕХ!

# 462
  • София
Здравей:) Дороти го е написала.
Ако е приет по 1 желание на 1 класиране, трябва да се запише, иначе изпада от класирането на 2 етап.

# 463
Alva сигурно не са имали такъв случай, но логически погледнато, вие не се записвате и това място остава свободно и следва да се пусне за втори кръг - вие нищо не сте заявили по него.

Ако искате да се пази -  Следва да се запишете и ако трябва после да си изтеглите документите.
А това възможно ли е, имам предвид оттегляне на документите след първоначално записване?

# 464
  • София
Възможно е, но след 2 етап. Във времето, в което тече записването на учениците след 1 класиране, тези които не са доволни подават документи за 2 класиране.
1) Ако сте приети на 1 класиране, следва да се запишете, иначе кофти.
2) Ако не сте доволни, в тези дни подавате заявление за 2 класиране.
3) Чак след като излезе 2 класиране може да оттеглите документите си (явно е, че сте приети още на 1класиране, след като говорим за 1 желание)
4) И после, какво? Гледаме какви "трохички от трапезата" са останали за 3 класираме.
5) Затова- редим желанията според ЖЕЛАНИЯТА си Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт