Седмокласник балове реди, а мама за Наречен дано се вреди

• 48 131
  • 714
  •   1
Отговори
# 465
Alva сигурно не са имали такъв случай, но логически погледнато, вие не се записвате и това място остава свободно и следва да се пусне за втори кръг - вие нищо не сте заявили по него.

Ако искате да се пази -  Следва да се запишете и ако трябва после да си изтеглите документите.
А това възможно ли е, имам предвид оттегляне на документите след първоначално записване?

Разбира се, все пак не става въпрос за присъда и затвор - всичко е доброволно.
Какво ще правите след това вече си е ваша работа.............................

# 466
Възможно е, но след 2 етап. Във времето, в което тече записването на учениците след 1 класиране, тези които не са доволни подават документи за 2 класиране.
1) Ако сте приети на 1 класиране, следва да се запишете, иначе кофти.
2) Ако не сте доволни, в тези дни подавате заявление за 2 класиране.
3) Чак след като излезе 2 класиране може да оттеглите документите си (явно е, че сте приети още на 1класиране, след като говорим за 1 желание)
4) И после, какво? Гледаме какви "трохички от трапезата" са останали за 3 класираме.
5) Затова- редим желанията според ЖЕЛАНИЯТА си Simple Smile
Благодаря ти Ganis за ценната информация. Питам, защото някои желания не присъстват в списъка (за други учебни заведения става дума) и там развръзката може да не съвпадне със сроковете, които РИО дава.

# 467
  • София
Алва, май разбрах, какво питаш. Визираш училищата с отделна наредба, нали?
Като ТУЕС, НГДЕК, ...

# 468
  • София и там където не се пуши
Alva миналата година заради АК периодично се освобождаваха места . Няма да сте първите. Дори някои могат и първи срок да си преместят детето.

# 469
Алва, май разбрах, какво питаш. Визираш училищата с отделна наредба, нали?
Като ТУЕС, НГДЕК, ...
Да, подобни училища.

# 470
Качвам клипчето на 7б клас, 18 СОУ, випуск 2011 :
1) Защото е толкова мило
2) Защото вече си е качено официално в Ютуб (ако някой ме обвини в качването на снимки Simple Smile

Понякога не мога да повярвам, че децата ми порснаха Simple Smile
А, вие, мами?

http://www.youtube.com/watch?v=LcHEHmfUMLY&feature=channel_video_title

Страхотен клип, страхотни деца, желая им много успехи  Grinning

# 471
Много хубава тема и много положителни и загрижени мами.Чета Ви от много време и ми се прииска да Ви благодаря, че Ви има.Карате ме да се замислям за много неща и сте много полезни с информацията, която тече  по между Ви.Надявам се да продължите и след класирането на дечицата.Желая успех на децата, те наистина са много успешни.  bouquet

# 472
 Много съм разтревожена !! Бях останала с впечатлението,че при подаването на заявлението се изискват копия на служебната бележка и свидетелството за завършен 7 клас и бяхме подготвили такива.....взеха ни обаче копието на свидетелството и ОРИГИНАЛА  на служебната бележка с обяснението,че така трябвало.....сега чета пак наръчника и  него подчертано пише,че при подаване на заявлението се взимат КОПИЯТА , а оригиналите се предоставят само за сверяване..........на вас оригиналната бележка ли ви взеха???????

# 473
Може ли да ми кажете калко е минималният бал в момента в 7мо Соу и 31 СУЧЕМ. Не искам миналогодшния, а сегашния, ако някой има информация. Мерси предварително.

# 474
  • София
te_dda, Тичай утре в гнездото и си искай оригинала на сл. бележка, натикай им в носа справочника и поискай от тях да ти представят наредбата, според която са ти взели оригинала!

Нашите оригинални сл. бележки си кротуват мирничко в една папка - не, че са ни потрябвали за нещо досега де - тъй, за спомен....  (моите деца са 8 и 9 клас)
Ама знае ли човек, къде може да потрябва!
Пу-пу, да не ме чува оня, ама ако се наложи да ходите на 3-то класиране, 4-то и разни други акробатики ако правите с различните гимназии (НГДЕК!) - ами тогава на тези приеми какво ще даде човек - копие от сл.бележка ли????

И пак - пу-пу! Да не се стига дотам! Peace

сладката_габи, инфото, което търсиш, ще излезе скоро - след 1-во класиране  Peace
А засега такова няма, има само баловете от миналата година. Нали тазгодишните се "пекат" с класирането Wink

# 475
ако още някой от ва каже,че не са му взели оригинала- ще тичам веднага....... ooooh! ooooh! ooooh!

# 476
  • Plovdiv
te_dda , нашата само я свериха с въведените данни в заявлението. За Пловдив иде реч. Мисля, че четох, че и други са писали същото тук в темичката. Ясно е, че няма да се успокоиш  Hug, по-добре ги питай още веднъж, за да ти потвърдят, че така работят в гнездото.
И всъщност, тази бележка за какво още ще служи? Някой знае ли? При записването трябва ли?

# 477
ако още някой от ва каже,че не са му взели оригинала- ще тичам веднага....... ooooh! ooooh! ooooh!

Хора, абсурд е да се оставя оригинал ! Ако кандидатстваш в повече от една област, подаваш отделни заявления във всяка област. Навсякъде ти сверяват оригинала с копието и ти го връщат.

# 478
  • In transit

На нас даже не искаха и копието да ни вземат, ама им го дадох. От оригинала само преписаха входящия номер и ми го върнаха.

# 479

Наистина тичай веднага, защото училищата-гнезда периодично предават подадените заявления в РИО (изчислителния център), за да може информацията да се качва, така че документите не седят дълго в гнездата. Ако случайно вече не са там, има вариант да помолиш училището на детето да му издаде нова служебна бележка - миналата година от училището на сина ми предвидливо раздадоха по два екземпляра на тази бележка, сега погледнах - подпечатана е с печата на училището, така че със сигурност се издава от училището, а не от РИО.

Общи условия

Активация на акаунт