Седмокласник балове реди, а мама за Наречен дано се вреди

• 47 704
  • 714
  •   1
Отговори
# 630
  • София и там където не се пуши
Белмекенска, значи ти си свършила това накуп. За същото става дума.

Явно Първа англ най-печени от всички.

# 631
  • София
Ясно, ще има разходка напред-назад.
Преди около час минах покрай едно училище гнездо и надзърнах. Съвсем спокойко, имаше няколко майки със седмокласници. Две жени тепърва разбираха за медицинското за професионалните училища. Явно не четат тук  hahaha Но важното е, че няма наплив.
Ами лично аз /предполагам и други мами/ съм ви страшно благодарна за цялата информация която черпехме от вас през последната година - даже ви шпионирах и във вашите миналогодишни трепети - Белмекенска, Already detective, Dorothy   bouquet/съжалявам ама в момента ми изхвърчаха от главата и още никове на други "по-големи" мами, които са се включвали със съвети- и за тях по едно   bouquet/

# 632
Интересно ми е дали ще продължите така задружно и в 8 клас.  Grinning Hug Някой писал лие е 31 Сучем, 22 Соу 7 Соу ил 138 Соу. Дано ме приемат в Сучема. Някой писал ли го е?

# 633
  • гр.Варна
Здравейте ,момичета.Ние подадохме документите още на 15.06 Laughing,просто детето ,а пък и аз нямахме търпение.
Да ви се похваля,дъщеря ми е пълна отличничка и от у-ще и дадоха грамота и книга. Heart Eyes
Сега започваме да се чудим,кой език да изберем в 4 ЕГ : испански или френски? newsm78
Испанският ни е на на 1 желание,но ако ни приемат на 2 с френски,дали да не се запишем?
Не е сигурна кой език да избере,затова ще се радвам на вашите съвети.  bouquet

# 634
Здравейте ,момичета.Ние подадохме документите още на 15.06 Laughing,просто детето ,а пък и аз нямахме търпение.
Да ви се похваля,дъщеря ми е пълна отличничка и от у-ще и дадоха грамота и книга. Heart Eyes
Сега започваме да се чудим,кой език да изберем в 4 ЕГ : испански или френски? newsm78
Испанският ни е на на 1 желание,но ако ни приемат на 2 с френски,дали да не се запишем?
Не е сигурна кой език да избере,затова ще се радвам на вашите съвети.  bouquet

Браво на детето! Поздравления и за родителите на отличничката! Praynig
И ние сме за 4-та. Избрали сме "твърдо" с френски с меко"р" Joy. Испанския е много хубав език, но френския е по-труден и е добре да бъде избран за първи профилиращ. Казват, че справиш ли се с френския - испанският не би ти се "опрял". Това е мое мнение, не ангажирам никого с подобно решение.
Няма значение какво ще избере, тя вече се е доказала, че е сред успелите. На Вас и на нас пожелавам късмет с новите класове и преподавателския екип, който ще поеме гимназистите. ooooh!

# 635
  • гр.Варна
valianiki,много благодаря за милите думи.  bouquetПожелавам късмет и на вас ,а и на всички дечица.При всички случаи ще бъдем в едно у-ще,а относно езика,ще видим. Laughing

# 636
six sense, здравей! Ние със сигурност няма да пропуснем записване след първо класиране а и вие също newsm44
Надявам се да се запишем още на първо класиране - и ние, и вие.

# 637
  • Там, където ме обичат
И ние сме за 4-та. Избрали сме "твърдо" с френски с меко"р" Joy. Испанския е много хубав език, но френския е по-труден и е добре да бъде избран за първи профилиращ. Казват, че справиш ли се с френския - испанският не би ти се "опрял". Това е мое мнение, не ангажирам никого с подобно решение.
Няма значение какво ще избере, тя вече се е доказала, че е сред успелите. На Вас и на нас пожелавам късмет с новите класове и преподавателския екип, който ще поеме гимназистите. ooooh!
Ако мога да добавя лично мнение и аз бих препоръчала френски език по същите съображения. Успех!

# 638

Ако мога да добавя лично мнение и аз бих препоръчала френски език по същите съображения. Успех!
[/quote]

Иска ми се да вярвам, че сме взели правилно решение и ние, щом мнението ни съвпада с други мнения. При нас дилемата беше - френски или немски, но той най-накрая избра.  Надявам се, смело да застане зад избора си и да устои на позицията си в моментите, в които ще му бъде трудно и натоварено в учебния процес.

# 639
valianiki,много благодаря за милите думи.  bouquetПожелавам късмет и на вас ,а и на всички дечица.При всички случаи ще бъдем в едно у-ще,а относно езика,ще видим. Laughing

А ние ще сме майки на зайци hahaha

# 640
  • Там, където ме обичат
Ако детето е направило само избора си, още по-добре. Ще бъде по-мотивирано в трудните моменти, а такива определено няма да липсват.

# 641
  • София
Мами и ние днес подадохме документи за 1 класиране:)
Преди това отидох на дипломирането на каката:) Раздадоха им дипломите в СУ.
Завършихме СМГ  с Отличен 5,84 Simple Smile
Направо се разкъсах от емоции днес:)
И за сетен път разбрах и усетих, че СМГ си е класа:)
Успех на всички бъдещи семегейчета и на всички бъдещи 8-класници:)
 Hug

# 642
Ганис, за пореден път:

smile3501 smile3501 smile3501

# 643
  • навсякъде
Ганис, за пореден път:

smile3501 smile3501 smile3501
и от мен  smile3501
Нека както ни започва понеделник с хубави новини, така да бъде и в петък  Praynig

# 644
Ганис, поздравления за страхотното постижение на прекрасната кака!   bouquet Все така успешна да е и натам в живота! А малката да намери своя път и да те радва поне колкото сестра си!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт