Февруарската дружина се моли за сладур Матей и мама Ивелина

• 22 385
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна, морето, сините вълни...
Мим супер са  Peace Жалко че нямам нокти, но може да ми напвавиш. Междодругото имаме мелница в с. Климентово, ако идваме натам може да се видом, но едва ли ще е скоро  Mr. Green

# 106
Добро утроооо!
Много хубаво кафе с хубави мъже.... baby_neutral
Ама верно е различно усещането при вас   bouquet  
mim_007-много са ти хубави творбите!
Моята кокошчица не прави много опити да пълзи,но много се върти,като пумпал е,постоянно рита,незнам кога как ще я намеря.Днес сутринта мръднах за 2 минути и като се връщам,нашата докопала една пелена,завила се през глава и играе,пищи от кеф. hahaha
Има ли мами,ползващи АМ на Хумана?Ще сменям млякото на Калина,тя досега беше на НАН,ама го развалиха нещо и не иска да яде въобще. Tired

# 107
Добро утро,
Ади, стискам палци филмът да си е само филм и на бебчо нищо да му няма Hug
Мим, направо си супер, искааам и аз такива нокти. Само Лорис да порасне и ще вдидте вие какви нокти ще си сложа Mr. Green
bonbolina, Лорис много обича да се завива през глава и да ме гледа като си открие едното оче. Като му кажа:"Къде си се скрил?" и той умира от кеф, смее се с глас Joy
Да ви питам за майчинството. В сайта пише: "по случая са започнали плащания", но в графата за изплатени не ми пише дата на превода. Кога да го чакам- днес или в четвъртък newsm78

Пожелавам ви много слънчев и усмихнат ден!

# 108
Елиза вече спи пореден сън и мога да свърша малко работа. С всеки изминал ден все по- любопитна става и иска все да съм край нея. Не ми се мисли като запълзи , като проходи. Затова и не бързам много с обръщането.

Светле, браво за мерките!

Ади, не се съмнявам, че всичко ще е наред! Hug
Дано дечицата бързо да оздравеят!

Бобчо да преборва смело и бързо тази инфекция!  Hug

Мим, много красив маникюр!!! Страхотна си!

Моята декларация още не е внесена?! Crossing Arms Sick #2gunfire

за четвъртък- на консултация сме и не знам колко ще се забавим, дали ще ни сложат ваксина и как ще е девойката след това. Ако всичко е наред, ще дойда. Имам телефона на Пчеличката и ще ви се обадя, ако закъснея.

Чака ме един огромен куп тийн фланелки за гладене.

Цунки от мен и Елиза!

# 109
Добро утро и от нас с Мони  Hug Hug Hug

Честити месечинки на днешните бебоци.

Дребния пак ми спретна номера да заспи в кошарата преди да го приготвя за разходка и сега го чакам да се събуди и хайде навън  Wink.

Аз след засрамването сготвих   chef за целия китайски народ и сега цяла седмица съм фри  Laughing Laughing Laughing

На  Ади fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover за прегледа. Дано всичко е наред.

Хайде хубав ден от нас.
целувки за всички

# 110
  • Русе/Germany
Добро утро сладуранки Hug/абе верно какво и има на тази емотикона/  newsm78 да не сама аз да я виждам без ръчичките newsm78

Ооо сега как се ядосах на една моя приятелка/много близка по-принцип/ пиша и за кафе и тя ми казва че малката спи и да ида в тях но аз и казвам че не ми се стои затворена. И тя "Ми аз в 11:30 трябва да ходя до болницата понеже Монито /дъщеря и/ е с температура! И аз ей така  #Crazy #Crazy #Crazy ми заявих и че няма да се виждаме. Е как може такова нещо и май ми се разсърди даже. Ми не ми пука, аз да не съм луда да си натикам умишлено детето при болно дете, а сина и и той кашля #Crazy преди малко разбрах че и той не е на ясла ooooh! мале мале, доста ще си поговорим с нея.

Тук пак заваляяяяяяя, е писна ми вече #Cussing out
Хайде че Бобо се нерви нещо на гимнастиката Mr. Green

А щях да казвам за Детските, за всеки град мисля е различно Naughty ние тук в Русе вземаме около 15 число, аз не съм вземала все още де но другите мами.
Бегам че пее Mr. Green

# 111
Ама верно е различно усещането при вас   bouquet  

Определено не ти трябва да седиш при осите! Party

Оф, изчезвам, че командира издава заповеди оттатък!

# 112
Привет  wavey или както обичам да казвам морген сабахлян по обедно време  Mr. Green
Ади как са децата?
Лори, тия бактерии от къде ще идват? Да им спрем градския транспорт?  newsm78 Пожелавам ви, да го подминат Бобчето  Praynig
Зелда, образовали са те най-после  hahaha Ама ти не слушаш и не слушаш! Жестоки съвети! Поне бибата в захар не топна ли?
Ева, Кристиян не се обръща. На никъде. Понякога без да се усети се катурва от корем по гръб, но е много рядко и изобщо не е с цел май. Не го влече тази гимнастика. Баткото се обърна на 5 месеца чак, така че не му се тревожа. За сметка на това охлювенски пълзи по дивана да си гони играчките и само ходя да го намествам да не падне.
tinitam, лято е вече, жега е. Топло им е на децата и намаляват храненето, нормално е. Моята ламя падна на 90-120 и то само ако е легнал в шезлонга си или на леглото. Гушнат в мен не яде изобщо. Жега му е. За чесъна да те питам, ако е зелен да стърчи ли за украса  newsm78  Joy
Евридика как сте го сложиви Лорис за този аватар? Седнал ли е? Голям тежкар  Mr. Green
Добро утро  Mr. Green
Ние се съдихме за една порция млекце и...
Нямаше ли как да минете без съд? Кой спечели? Адвокатите скъпо ли взимат?  Mr. Green  Joy Нали не ми се сърдиш  Hug  Hug  Hug Много сладко ми прозвуча и адски ме развесели!
И Кристиян си умира от кеф да се завива през глава и голям смях пада, също като го сложа в шезлонга и почва да прави коремни преси с идеята, че ще седне явно  Laughing Наистина много се напъва.
Исках да ви питам за сайта на НОИ. Знам, че хиляди пъти го обсъждахте  newsm43 , но не мога да си видя къде ми е отбелязана декларацията за майчинството. Вчера сутрин са я подали, но още никъде нищо не виждам. Бихте ли ми пуснали пак линковете, където проверявате, моля  Praynig

Пчеличке  Joy много си набрала  Crazy

# 113

Моята декларация още не е внесена?! Crossing Arms Sick #2gunfire

И моята Sick
Парички май ще видим  чак юли месец  Confused

# 114

Това със заглавието, ще го помня цял живот!  Twisted Evil
Жалко, че не се съгласихте на отмъщение ...

# 115
Добро утро Hug
Пиша зорко наблюдавана от дивана hahaha Не сваля очи от мен bowuu
Еспиноза браво newsm01 Жалко, че няма да имаш време Sad
Софи чакаме те, ще измислим нещо Hug
Ние отпадаме за петък, тогава ни е консултацията и ваксините, аз бях забравила Blush
Биричке срещата е петък 12.30-1 на Мол Пловдив. Липсваш ни тук в темичката, не ни забравяй Heart Eyes
Някой да знае дали тези плазмонските бисквити може да се дават, ако не е почнало захранването? Много искам да махна нощното хранене, изобщо не се получава Rolling Eyes
А това за вирусите и безотговорността направооо #2gunfire #2gunfire #Cussing out
Също и за времето #Cussing out

# 116
  • Русе/Germany
https://benefits.nssi.bg/EGN/     Справка за изплатени Парични Обезщетения и Помощи от ДОО чрез НОИ - актуално състояние

https://benefits.nssi.bg/detailedegn/ReportBolnForEGN1_br.asp   Справка за приети документи, изчислени и/или изплатени обезщетения и помощи от ДОО

Hug а уж ползвам проверка правопис ooooh! Mr. Green не се сърдя мила ама голям съд падна  hahaha и едно обръщане по корем и мама обръща а на дете му се играе абе луда ей

# 117
По въпроса за яденето и жегите, нашата педи вчера се учуди, че Макси яде по 5-6 пъти на ден, при това по 160мл. мляко...  Rolling Eyes

Зелда,   bouquet Hug
В нашата темичка ги даваха тези бисквити, и мисля, че може и на незахранени бебета, но все пак ако искаш влез и попитай момичетата  Hug
За срещата в петък ще се постарая да измисля нещо, че аз живея на другия край на града, в другия град - Тракия  Crazy Flutter

# 118
Булче, не е седнал, баща ми го е повдигнал малко с ръка (подпрял го е) и той милия си мисли, че сам се е изправил и е много доволен hahaha

Това със заглавието, ще го помня цял живот!  Twisted Evil
Жалко, че не се съгласихте на отмъщение ...
Аз съм съгласна newsm29 страшен емотикон Joy

snejinka86, при мен си има ръчички Hug

# 119
  • Русе/Germany
Ха грешката е в моя телевизор Hug пробвах с друг браузър и има и при мен ръчички Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт