Февруарската дружина се моли за сладур Матей и мама Ивелина

• 22 387
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
И при мен редовно остават сакати даже две-три емотикони -  Hug,  Party и понякога дори тази Praynig , което си е чист СПАМ в момента, но да ви кажа каква неприятна инкасаторка на ВиК имаме  Close Прекалено много изцепки има, но сега влиза и задава въпрос на Кристиян "Ти момиченце ли си?" Почака да и отговори, той пък странно защо нищо не каза. Много мразя да питат детето нещо и да чакат аз да им отговоря. Погледна ме, попита ме пак, аз казах не. И съвсем логично тя запита "А момче ли си?"  Laughing Казвам "Е щом не е момиче, какво да е?!" И освен това мирише! На пот, не мито с дни, не прано ... абе  Twisted Evil

Ама че съм залюхана! Снежи, благодаря, за линковете  Hug

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 11:18 от Булка Марулка

# 121
Булка Марулка -след като се подадът документите минават 1-2 дни,докато отбележат в сайта  Peace
Иначе и аз се присъединявам към отбора с невнесените декларации Crossing Arms

# 122
  • София
Добро утроооо!
Много хубаво кафе с хубави мъже.... baby_neutral
Ама верно е различно усещането при вас   bouquet  
mim_007-много са ти хубави творбите!
Моята кокошчица не прави много опити да пълзи,но много се върти,като пумпал е,постоянно рита,незнам кога как ще я намеря.Днес сутринта мръднах за 2 минути и като се връщам,нашата докопала една пелена,завила се през глава и играе,пищи от кеф. hahaha
Има ли мами,ползващи АМ на Хумана?Ще сменям млякото на Калина,тя досега беше на НАН,ама го развалиха нещо и не иска да яде въобще. Tired

Az dadoh Humana (kato pochnah da zameniam Frisopepa)- super e Hug mliakoto . Megdu drugoto planinskiat vazduh kara beb4o da iade kato zmei  bowuu

# 123
Булка Марулка -след като се подадът документите минават 1-2 дни,докато отбележат в сайта  Peace
Иначе и аз се присъединявам към отбора с невнесените декларации Crossing Arms
А-ха! Ясно. За май не са ви внесени, нали? Защото моята почва от май месец  Mr. Green , но предполагам и вие за тогава чакате  Rolling Eyes

И да ви кажа, нали съм скОпосна във кръста спя на отворен отгоре прозорец нощно време (заедно с Кристиян, а и Ники напоследък) и ми се е схванал врата. Сега съм като терминатор - нищо не се върти на никъде! Ни на ляво, ни на дясно мога да се завъртя. Обръщам се с цяло тяло.
Пу-пу, днес аз съм мерудията!

# 124
  • област Варна
Варненки, хайде другата седмица на среща, че мъжО е отпуска и колата ще е на мое разположение. Ние пък си отспахме до преди малко. Тука от няколко дена заспива към 8-9 за по два часа и аз използвам момента да се тръшна до нея на спалнята, че се буди по 3-4 пъти през нощта.

# 125
Прекалено много изцепки има, но сега влиза и задава въпрос на Кристиян "Ти момиченце ли си?" Почака да и отговори, той пък странно защо нищо не каза. Много мразя да питат детето нещо и да чакат аз да им отговоря. Погледна ме, попита ме пак, аз казах не. И съвсем логично тя запита "А момче ли си?"  Laughing Казвам "Е щом не е момиче, какво да е?!" И освен това мирише! На пот, не мито с дни, не прано ... абе  Twisted Evil
Joy  Joy Joy

Ади ще чакаме да се включеш с добри новини от Пловдив  Hug
Боби и той да оздравява бързо  Hug
Ева и моя мъж не се обръща  Crossing Arms само понякога се катурва на някаква страна, но е случайно  Peace иначе и той по корем ръмжи и се дразни, че не може да се придвижва  Party забива главата и повдига дупарата, ама още доста мляко трябва да изяде, че да му си получи  Joy
Евридика и моите Декларации за майчинство са обработени, но превода сигурно ще е в четвъртък  Naughty
Бонболина  wavey добре си ни дошла  Hug за Хуманата не мога да помогна със съвет, може би трябва да се консултираш с педито за смяната на млякото  Peace

Пожелавам ви слънчев ден и приятни разходки   love001

# 126
joana_an ,дано да й хареса млякото.
Булка Марулка-да,за май месец,моята започва от 04.05.  Peace
dayzi83 -добре заварила  Hug Сменям млякото след консулт с педи.На своя глава не смея  Naughty

# 127
  • област Варна
Аз моята декларация отдавна си я видях в НОИ. Даже имах превод за 3 дни от май месец, че тя е от 27.05.2011 г. А днес ми преведоха преизчислението - 180 лв. Значи, ако не бях запозната, ония въобще нямаше да се сетят за мен и щях да си получавам с по 40-50 лв. по-малко на месец.
А детски не вземам. То като ги знам колко са  #2gunfire предпочитам да имам висок доход.

# 128
Здравейте и от нас. В нас е пълна лудница, каката вече не ходи на градина и само тормози малчо. Не го оставя да се наспи иска постоянно да играе с него, но не знае как и само го мачка. Ние също още не се обръщаме много. Обръщал се е, но не го влече това упражнение. По му е интересно да се мъчи да пълзи. Прави го като червейче надига дупето и изтиква главата, която още му тежи и с навирено дупе не може да я вдигне hahaha.
Захранване още не съм го почнала с нищо. Само дадох малко сок от череша на 2 пъти много я хареса, но вече няма и череши и затова нищо не давам. Като стане на 5 месеца ще го почна с зеленчукови пюрета или оризова каша още не съм го измислила. Но не мисля да заменям хранене ще му давам да хапне малко и после на  breastfeeding, че да може по дълго да откараме с кърмене.
За килограмите ще дам отчет другата седмица че тогава сме на консултация.
За сега това от нас че малчо се събуди и наду гайдата.
ПП. Слагате ли ги вече седнали? Малчо само седнал иска да стои в мен като е. Иначе не го подпирам на възглавници и не го надигам като е на леглото, но усетили че е в мен веднага е надигнат до седнало, че почна и доста стабилно да стои така почти не го придържам вече.

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 12:03 от chochosan

# 129
Първо палчета за Борянка, Боби и детенцето на Ади!

Девойки, няма ли някоя да метне едни мекици сутрин- стига с тия кафета и мЪже.

Наш Светли е 71 см. и почти 8 кг. Вчера се обърна с много зор. Приспивам 1 час да дремне 30 мин и после се чудя какво правя по цял ден.

Булка, ти си като терминатор, а аз съм като Червената Соня. Вчера викам на мъжО, че ми е дошло, а той :"е на теб спирало ли ти е изобщо?". Ох, дано сега поне спре, че то не се трае.

За захранването акъл не мога да давам, само мога да кажа на Лора, че картофа и тиквичката е много гадно - не се чуди, че детето го плюе.

bonbolina и аз се пробвах да пиша при януарките, но не ми се получи. Виждам, че децата май са ни родени на 1 дата по лентичките.

# 130
Тодорке  hahaha
Браво на Светли! Голям мъж! Пу-пу
Пък за картофите с тиквички аз съм правила домашно на големия и облизваше 2 бурканчета това злоядото, но слагах и много магданоз вътре. Вкусно беше, нищо че е странна комбинация. Хип обаче не знам дали могат да готвят толкова вкусно като мен  Mr. Green  Laughing

# 131
  • У дома... някъде
И на мене до вчера нищо не ми пишеше в сайта на НОИ,но днес гледам че декларацията ми е подадена на 13.06 и дори са започнали плащания,но не ми излиза кога,ще е или четвъртък или другия вторник.
Детските при нас ги превеждат около 18-то число на месеца.

Малкия дребчо май днес ще се размине с разходката,че като гледам как взе да гърми и трещи,а тъкмо го нахраних и мислех да излизаме. #Cussing out
Иначе за обръщането-не се обръща хубаво от гръб по корем,остава да се сети да извади ръката.Краката ги вири нагоре,но не ги лапа още.Днес яде пюре от праскови,но не му хареса изобщо и прави все "бъррррр-буууу" и балоните след думичките и съответно цялата бях в пюре,все едно кара колата от малък и бръмчи........ Joy hahaha
Продължава да връща мляко,колкото и да изяде,дори и малък грамаж да е пак връща по-малко ако не заспи веднага. ConfusedИма ли и други в отбора на вечно сменящите дрешки???

# 132
И аз се замислям да си правя пюренцата с подправки от 5 месец.
Аз лично не бих яла блювоча на Хип, защо тогава го давам на детето?  newsm78
Плодовите стават де.

# 133
  • София
I na men vkusa na puretata Hipp ne mi dopada- na Gerber i Semper po-sa gi dokarali  feeding
A za doma6no prigotveni neznam 6te gi skoposam li  newsm78

# 134
valeria81 И аз съм в отбора на вечно сменящите дрехи! Само вечер като яде и заспива веднага ,тогава не повръща. Иначе пюрето не го връщаме ,само млякото   Whistling

Засега си хапва пюренцата ,даже предпочита зеленчуковите пред плодовите. Тия дни минаваме на Lactana 2 ,та се чудя  директно него да давам или да го смесвам с 1-цата в началото  Thinking
Ние се отправяме към морската нищо, че валя дъжд сутринта!

Общи условия

Активация на акаунт