Февруарската дружина се моли за сладур Матей и мама Ивелина

• 22 399
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
Булче страшна инкасаторка. Нашата е подобна #2gunfire #2gunfire И като идва се обляга на звънеца, 100 пъти съм и казала да внимава заради бебето #Cussing out
Вчера забравих да кажа, че този цирк и аз съм го гледала Mr. Green Спестили са от към персонал отвсякъде Laughing
Аз от известно време ям пюрета да опитвам Sick Горките ни бебета, повечето са живи бълвочи, няма ни соев сос, ни шарена сол, ни балсамико ни дявол Grinning
сhochosan нашият е същия със седенето. Не се обръща баш, обаче седи супер стабилно и постоянно иска седнал. Аз изчетох пак света по въпроса и реших, че няма да му навреди, от 4ти месец можело.

# 136
Дадох пюре от картофи на ХИП. Но го разредих с кърма, че иначе е много гъсто. Малко като голям човек се гнусеше и правеше физиономии като аха да повърне от гадост, но си изяде 2-3 лъжички...  Crazy
Утре пак.  Peace

# 137
Здравейте, слагам софрата, че мъжо има ден ден и се връщам да чета  Hug

И само някой да ми се е направил на диетичен... Peace Mr. Green

# 138
  • София
Milenka giv i zdrav da e i mnogo da vi obi4a  Hug Shte se po4erpia virtualno   chef

# 139
  • У дома... някъде
valeria81 И аз съм в отбора на вечно сменящите дрехи! Само вечер като яде и заспива веднага ,тогава не повръща. Иначе пюрето не го връщаме ,само млякото   Whistling

Засега си хапва пюренцата ,даже предпочита зеленчуковите пред плодовите. Тия дни минаваме на Lactana 2 ,та се чудя  директно него да давам или да го смесвам с 1-цата в началото  Thinking
Ние се отправяме към морската нищо, че валя дъжд сутринта!
И Владко не връща пюрето. NaughtyДария и тя беше като него,вечно омазана и наповръщана.Но откакто захраних стабилно и седна на 6 месеца,нещата се оправиха.Е,имало е моменти когато пак връща,но като цяло се случваше вече много рядко.
Амидалке,да ти е жив и здрав  Mr. Green Mr. Green!Много да те слушка и помага с малкия Ваню  bowuu

# 140
Амидалка, да ти е жив, здрав и много послушен   bouquet  Mr. Green
Сядам на масата и ако до вечерта не съм се махнала от там, моля някой да ме изрита  Crazy

# 141
момичета, вашите бебоци, като изяждат по 125гр бурканче колко мляко пият после???
моят изяде бурканчето и така настървено се нахвърли на цицата все едно гладен съм го държала от сутринта..само да не вземе да преяде, че какъвто е лакомник.. Rolling Eyes

и Вальо връща мляко, понякога до следващото хранене продължава това връщане малко по малко. Дрехите са се захабили не от носене, а от пране. Тъкмо сложа някоя нова изгладенка и още на повивалника и наповръща яката.  Crazy

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 13:41 от Sofie

# 142
Булче страшна инкасаторка. Нашата е подобна #2gunfire #2gunfire И като идва се обляга на звънеца, 100 пъти съм и казала да внимава заради бебето #Cussing out

На мен също ми е писнало от досадните инкасаторки, има толкова несъобръзителни хора  #2gunfire
НО този проблем го реших преди няколко месеца - слагам на вратата листче с числата от водомера и да не ме занимават.

# 143
Миленка, да ти е жив и здрав мъжа и много да те обича!  bouquet

Булка, инкасаторките явно са така, ама поне минават веднъж в месеца. Моята свеки обаче упорито ми казва какво да правя от името на бебето - "Мамо, дай ми вода." или "Мамо, спи ми се". В неделя бяхме на гости, детето спа много, събуди се, нахрани се и започна да оглежда различната обстановка. Ноооо, свеки, нали е голяма умница, 1000 пъти повтори, че на детето му се спи. #2gunfire #2gunfire #2gunfire Е, как  да му се спи, като  е спало и поне час му е будуването.  #Cussing out
Хайде, стига съм бърборила, че само като се сетя и ми идва:fight:

Диетите на са за мен, снощи в 11 ядох сладкиш, че тез сланинки трябва да се поддържат. eat

# 144
Сядам на масата и ако до вечерта не съм се махнала от там, моля някой да ме изрита  Crazy

hahahaШе ме умориш... Joy

Ние довечера сме се пазарили с баща ми да гледа малчо, за да поизлезем - не мога чак да повярвам - от месеци нямам никакъв сциален живот  Mr. Green

Иначе ние се обърнахме няколко пъти и тва беше - сега пак сме в застой, ама аз вече не му настоявам толко, ше се обърне като на него му е кеф  Peace

Валерка, и аз си преобличам бая през деня...той ако не връща, ще точи лиги до корема и все мокър  Whistling

Софи, моя ако хапне 100-130 пюре си дояжда и със 80-100 мляко...Simple Smile Ама ние вечно сме си гладни...Whistling

# 145
Здравейте милички
Ние малко се поизгубихме,но нещо не сме много добре.Малчо нещо е понастинал-киха,кашля и има зачервено гърло,та ни отложиха ваксините.Сега пием сиропи,слагаме капки в нослето.Добре поне че не вдига температура.
Хайде после ще четъем че мрънкаме
 Heart Eyes

# 146
  • област Варна
valeria81, ние сме и в двата отбора - на бърррр-балонестите и на сменящите дрешки. Голямо плюнчене пада с това бррр, а мама само ходи и бърше със салфетка. Ако не сме оповръщани, то поне сме доволно мокри от плюнката.
Миленка, да ти е жив и здрав мъжО, че да те глези!   bouquet

# 147
Ааа, и Елиза продължава да връща по малко мляко, а сега включии яко лигаване. Голямо забърсване пада. затова и слагам пелена в количката - не мога всеки ден да пера количка. ooooh!

Еспиноза, много ти е яка колата. И много ме впечатли участието ти в клуба - харесвам такива пристрастия Heart Eyes

# 148
  • Русе/Germany
Миленка да ти е жив и здрав мъжО и много много да те слуша Naughty
Вземам си от всичко от масата и не знам за другите дали ще остане Mr. Green

И ние сме от вечно мокрите но от лиги, мале все е мокър  ooooh! днес 3 пъти съм преобличала от 10 часа до сега Tired Сушилника е вечно пълен, добре че вече не гладя Mr. Green

# 149
  • област Варна
happy-mamma, благодаря!  Hug
Тя преди ми беше втората любов, сега вече е трета - изместена от мъжО и бебочка. Не, че много я карам от както родих, но не пропускам уикендите да й се порадвам.

Общи условия

Активация на акаунт