Февруарската дружина се моли за сладур Матей и мама Ивелина

• 22 401
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
  • У дома... някъде
Явно всичките ни бебета са от един отбор. Mr. GreenИ аз слагам пелена в количката,че то няма насмогване на бърсането. CrazyАма,яко ме развеселихте с тези постове за балоните и плюнката. Hug
Софи,след толкова количество пюре обикновенно не иска да яде веднага мляко,а трябва да мине поне половин час и тогава едвам изпива 50-60мл.До детенце е. Peace

# 151
Миленка, да ти е жив и здрав мъжо, да ни носи името със здраве още сто години!
А между другото кой празнува днес, че нещо не мога да се сетя?  newsm78

Почерпвам се и аз, ама само с папане, че нали съм безалкохолна!  Flutter

# 152
  • София, България
 Здравейте и от нас  Hug

Аз съм вече спокойна относно яденето, беба е наддала 350 гр за 14 дена  Mr. Green Явно толкова може да й побере стомахчето и изобщо няма да я насилвам за повече.

Биха ни ваксина - Синфлорикс, засега е спокойна, дано и този път не вдигне температура. Лепнах на крачето от охлаждащите лепенки Cool Patch, препоръчаха ми ги за облекчаване на болката и оттока след убождането. Някой слагал ли ги е newsm78 newsm78 

Някой беше питал за вкуса на пащърнака newsm78 Аз го ползвам редовно, свеки гледа в градината. Вкусен е, прилича на картоф.

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 15:45 от tinitam

# 153
Пчеличке, има рожден ден  Wink Моят днеска след пюрето апна зорлем 70 мл, и...се изака  Blush Сега баща и син се приспиват, ама като гледам няма да има успех, малкия само се хили и се е научил вече да си вади бибата с единия пръст и да си я държи...Simple Smile)))

Палчета на Ади/бях забравила, че са на невролог днеска/, сигурна съм, че както обикновено "филмчето" ще си е само в нейната глава Hug

# 154
  • Sofia
Амидалка, честит рожден ден на мъжО ти! Да ти е жив и здрав и много да ти помага.

И ние сме в отбора на лигите и бъррркането, но напоследък като че ли взе да намалява, явно се научихме да преглъщаме Simple Smile

# 155
mushmul4е , какво стана, тренирате и да си държте главичката?

# 156
  • София
Здравейте мацки.
Само да се отчета и се оправяме да излизаме,ето и аз говоря в множествено число , но все пак сме 2 отделни единици.
Лили нещо не те разбрах ти ще идваш ли в четвъртък? Ако всички ще закъсняват за срещата то тогава да я направим с един час по-късно.
mim_007 страхотни са тези творби чак ме караш да запаля колата да  дойда да ми оправиш малко ноктите.
Е докато пишех и ми спря тока , слава богу че ми е запазило писанието.
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 48 нови отговора.
отивам да ги изчета

# 157
Опинко

направо ви завиждам кога сварвате с по две деца и да пишете тук Crazy...аз не мога,особено ако и излизаме навън,а и не съм готвила още,чистила и т.н Whistling

Светле-снощи се замислих за вас-браво на детето,почти колкото Матенцето е Hug
Еспинозка-бравоооо за това че си успяла да се организираш за събитието Peace
Хепи-офффф това със свекитата и да говорят вместо детето е явно патент Shocked...и моята е така ooooh!
Ади-дано на прегледа да те успокоят и дечицата да оздравяват скоро Praynig

Лиги-повръщане-преобличане-брррр- всичко е наше ежедневие Mr. Green...+ неспокойния сън,но явно е от топлото,като беше малък се наспивах като пич,а сега олеле Tired

НОИ-имам парички днес
Преизчисляване-Еспинозка какво е това сега? да запитам ли и при мен как стоят нещата,ти как разбра че има грешка... newsm78

умирам за кафенце Crazy....ама истинско,някои от вас пие ли безкофеиново???? нали може за кърмачка

С летния кош сме и ние и слагаме пеленка че иначе оповръща всичко  Laughing

отивам да открадна идейка за манджа от готварския айдеееееее маценца

ВАРНЕНСКА СРЕЩА ГОРЕЩА- не смея да казвам нищо по въпроса,евентуално ако татето ни заведе сутринта и кърмя бебо по пейките и се запася с храна и за баткото...и после измисля как да се върнем ИДВАМ Mr. Green

Миленка да ви е жив и здрав татето bowuu...а това с бибата го владее бебо от два дни и той Mr. Green

# 158
И аз съм по-навита за 12:00 ч., защото Лорис яде или в 11:00 или в 12:00, ако яде в 11 ще си го нахраня вкъщи и ще дойдем. Ако иска в 12:00 ще мисля тогава. Ще изкарам запасите от фризера Mr. Green
Миленка, да ти е жив и здрав мъжа и много да те радва и да ти угажда.
anilevI, аз пия безкофеиново, но казват че било по-вредно от кофеиновото. Защото се ползват някакви химии за извличане на кофеина. Аз и без това пия два-три пъти в седмицата и мисля че няма проблем.
Лорис си вади бибата, но я хваща за мекото, бута пластмасата в устата и прави странни муцки Joy
Преобличам го по 100-на пъти на ден Mr. Green

# 159
Амидала,да ти е живо и здраво мъжлето!Още поне 100 години да празнувате заедно такива хубави поводи!  bouquet

Направих картофено пюре на Лина,е няма така игра и омазвация  Crazy #Crazy.Аз и давам с лъжицата,тя се хили и си прави гаргара с пюрето.Не стига това,ами и каката мрънка,че и тя искала пюре  ooooh!Приспах ги и 2-те,малката придрема и то стана време за КМ.
Ние НЕ сме от клуба на преобличащите се по няколко пъти дневно! bowuu
Хайде отивам да храня мрънкащата.

# 160
офффф децата спят а някакъв ненормалник само чакаше да стане 16ч и да почне да бръмчи #2gunfire #Cussing out няма такива хора

Стискайте палци утре сме пак на очен Praynig

Ужас-с безкофеиново мислех да си попийвам по 2-3 на ден ама явно ще точа лиги само ooooh!

# 161
Пчеличке, има рожден ден  Wink

Е аз съм добре ...  Rolling Eyes Тръснах му чудесно пожелание, но за имен ден!  Blush

Ако искате срещата наистина в 12 да я направим!
Ние с gucomecanka правим планове да идваме заедно, но не знам как ще го направим.
Мъж ми както можеше да ни докара, ако няма работа сега се почна: Ами колата е развалена, ако не я оправя?, Ами вие дали ще се съберете?, тъй че май ще яхаме метрото!
Само не знам по тея стълби как ще се оправим?!  Rolling Eyes Ох, дано само не вали!

# 162
  • област Варна
Иве, аз си знаех, че ще има обърквация покрай моите доходи. Нали за всяко тримесечие получаваме едни суми, които се превеждат два месеца след като е свършило съответното тримесечие. Та среднодневното обезщетение ми е изчислено от НОИ още на 12.01.2011, когато ми е и първия болничен и от там нататък следващите два и декларацията за майчинството все на тая база са ми изплащани. Да ама аз средата на февруари имам изплатени допълнително пари за периода 10-12.2010 г., които никои в НОИ не е взел под внимание. И то, защото тук във варненското НОИ си гледали по някаква база дето не съвпада с националната и нямали данни за увеличаване на осигурителния ми доход за последното тримесечие на миналата година. Та по този повод май месец като са правили масовите засичания мен са ме отървали. Та аз им звъннах и им се скарат и те за едната бройка да не се впечатлят.

# 163
Добър ден мацки.
С риск да ви досадя и ако ни харесате естествено ,да дадете по един глас тук-http://www.facebook.com/pages/Bebeshki-dreshki/109890045706653?s … ype=1&theater

Обещавам повече да не ви досаждам. Peace

# 164
А пък ние си държим шишето сами ФУК ФУК  Joy  , и понеже му е кеф изяде 180 мл Crazy
Анилеви и аз съм дълбоко във филма с преизчисляването, ама много сериозен трилър се оказа за мен  Joy
Деси, много е сладък!

Общи условия

Активация на акаунт