Февруарската дружина се моли за сладур Матей и мама Ивелина

• 22 422
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
Анилеви  fingerscrossed
Нека се смени заглавието  Peace

# 241
Иве и аз не разбрах какво има на детенце , но имаш силно стиснати палчета .
Съгласна съм за заглавието  Peace
Дано и при Бобо всичко вече да е ок , а и при всички болнички.ЕЕЕЕ аман от тея болести  #2gunfire
Яребичка - готово  Hug - а за срещатата може и в понеделник.А с Зелда какво стана ?

# 242
За Пловдивската среща - ми то май само с Мила-Симона си останахме, та затова ако искате в ПОНЕДЕЛНИК (20.06) в 13:00 ЧАСА ДА Я НАПРАВИМ, ЧЕ И СОФИ ДА ДОЙДЕ!

Благодаря, че ме чакате, много мило  Hug Hug ще дойда в понеделник, дано да е хубаво времето да се разходим. Някой да ми даде телефон за всеки случай.

хайде, ние трябва да излизаме

палчета на всички нуждаещи се  Praynig Praynig

после ще се включа по темите

хубав ден   Nature Sun With Face

# 243
Иве  fingerscrossed стиснати палчета всичко лошо да ви се размине Hug
Ади сигурна съм, че с гимнастиката бързо ще се справите с проблемчето и няма да се наложи допълнителна физиотерапия  Praynig молим се и за вас  Praynig дано и батко Ивчо вече да е по-добре и да ги спирате тези гадни инжекции  Hug
Сигурно Лори няма нет и затова не пише  newsm78 дано това да е причината  Praynig А Тотони я видях, че преглежда старата тема... сигурно наваксва с четенето и по-късно ще се включи  Naughty ама какъв съм Дюдю  Party
Мим честито возило  Wink Безаварийно шофиране и много пътешествия да направите с нея  Heart Eyes
Честито и на месечинковците   bouquet Да са живи и здравички  Party

Цунки   love001

# 244
Иве, имаш силно стиснати палци и от нас с Боби, миличка Praynig spoko всичко ще се оправи!
Лори да се разпише бързо, че я мисля и нея с Бобчето Hug
Тони, и ти не се скатавай, че  smile3560
Честити месечковци   bouquet , на Мим да й е честито возилото, леко и безаварийно шофиране.
И аз съм съгласна заглавието да се смени Peace
Още нещо щях да казвам, ама забравих newsm78

# 245
Иве, дано всичко да е наред Praynig Няма ли най-накрая да спрат тия болести Sad
Предлагам да сменим заглавието на Февруарската дружина се моли за сладур Матей и мама Ивелина Все пак заглавията винаги са помагали на бебоците Hug

Peace Peace Peace

Ние потегляме по задачи.

# 246
Варненки! Усещам у вас една несериозност относно сериозния въпрос по варненската среща  Mr. Green и нали съм търпелива, реших да ви сложа пред ПОЧТИ свършен факт:
Варненско бебешко-клюкаркско запознанство в морската градина в петък в 14ч. Там е по-хладно отколкото в града, а и има и сенки и ветрец ще ни полъхва за да не се препечем и да търсим Томи да ни намаже. Да не говорим, че 5-6 (надявам се 10) жени с бебешки колички имат нужда от малко повече свободно място за движение. Приемам корекции и предложения  Mr. Green Да се преброим и ако се наложи ще се местим за пРУнделник. Другият вариант е и в петък и в понеделник  Joy  smile3508

# 247
Анилеви  Praynig
Ади, браво!

Вземам на бързо от мекичките, мерси. Светли реши, че мама няма нужда и цяла сутрин ме прави луда.

Мар Димитрова, освен долните 2, кое е 3 зъбче.
И мен ме притесни, че е много рано на 4 месеца да има зъбе, ама нещо другото не бърза да излиза при нас.
Иначе са едни лиги, едно чудо.
Дано всичко е наред с Лора и Боби.

Галики, аз си наблюдавам детето със захранването и за момента го давам по-кротко. Оправи ли се положението при вас?

Изчезвам да простирам и да мия ваната, после ще готвя.

Терминатор, как си днес?

# 248
Бомба! Скоро сигурно и ще гръмна  Joy

# 249
  • Русе/Germany
Ох, блазе ви за срещичките. От Русе не пише май май никой, само Чочосан  Hug

Чакаме снимки!!!

Милото ми ангелче с голяма охота хапна Пащърнак Simple Smile искаше още ама мама скръндза  Mr. Green
Днес пак пустичко  newsm78 по разходки ли сте в тази жега?

# 250
Май всички сте по разходки, пък аз полудях тези дни по вкъщи  Cry "възможни са превалявания само в Рило-Родопския масив"  smile3511 кви ти превалявания ... аз очаквам страхотна буря, така се е стъмнило .... бррррр  Shocked

Разперила съм едни пръсти и цъкам по онлайн магазините  Crazy чудя се как да си похарча паричките от майчинството, които забележете! ще получа утре  newsm35 ползващите мляко на Хип да споделят дали е хубаво или пак да си заложа на Бюбхен  newsm78 чудя се и за Клоран, но нищо тяхно не съм ползвала  Thinking има малко намаление на био продуктите на Наталия и сигурно най-накрая ще си взема универсалния им балсам за бебешка кожа  Party отдавна му се точа  smile3508 Знам, че сто пъти сме коментирали козметиката, но съвсем скоро някой споменаваше, че си е взел на промоция Хип продукти и само моля за отзиви  Praynig

# 251
Иве, малкото сладко човече ще бъде добре, вярвай! То има нужда от силна мама,която вярва, че всичко ще е добре Hug Praynig.Ади, всичко ще се оправи мила, с физиотерапия  е  поправимо( това е професията ми) Peace.Лори, дано малкото бобче вече няма  Т и е преборило  инфекцията Hug Praynig.Теди, благодаря, че ни мислиш Hug, няма вече разтройство, но спрях и пюрето..ще поизчакам няколко дни Peace.А може и от зъбчетата да е newsm78.Честити месечинки на  празнуващите днес бебоци Hug  bouquet.Мим, много си слушкала щом  си заслужила ДЕУ-то thumbsup.Яребичка, не ми отваря линка нещо hit. Друго имаше ли... newsm78

# 252
Здравейте от мен Hug
Иве стискам палци Hug Кураж и сила, знаеш, че с лошите диагнози само плашат, а после излиза нещо леко Praynig
Аз идвам в Понеделник за срещата Heart Eyes току що си уредих транспорт bowuu Много се радвам Hug
Бягам, че съм с 1 ръка

# 253
Мерси момичета

Диагнозата е най-тежката - и колкото и силна да е една майка като я чуе рухва- вродена малоформация на окото - тумурно образувание...
Щ е се следи дали ще нараства...ТОВА Е,тъпо и кратко ...повече не се занимаваха с нас  Cry Confused Cry Cry

# 254
Здравейте сладурковци  Hug

Иве, стискам палчета за малкия сладкиш  Praynig /и аз съм пропуснала какво се е сличило...но съм сигурна, че е поправимо  Praynig/

Ади, радвам се че и при вас са лекички нещата, физиотерапията е страхотно нещо и прави чудеса! Мен много ме е яд, че тука в дълбокия прованс няма такова нещо за бебета  Crossing Arms

Честити месечинки на всички мънички гълъбчета, а те са много бе  Hug

Дейзи, аз само за олиото на ХИП мога да кажа, че е много добро,ама лосиона не съм ползвала, че си имам още бая от Мустелата, да не говороим за 2 в 1 гела за коса и тяло - разфасовката ми е 800мл. и може и до втората годинка още да го ползваме май... Simple Smile Иначе като цяло съм за продуктите на ХИП  Peace

Честито возило на Мим, леко и безаварийно  Hug/и аз вече иска нова кола, ама мъжо нещо се дърпа... Crossing Arms/..

Честити зъбчета на детенце на Мар димитрова  Hug И аз милия само го проверявам,че тея лиги и тея ръце в устата вече не се издържат...

Ние си взехме днеска количката - много сме доволни, направихме и сефето... Mr. Green Ама към обед малкия какъв номер ми скрои - аз нося манжда, ама той като наду сирената...аз търча през центъра да отида в магазина на една приятелка да я забъркам, а той се дере...егати цирка... Blush

Спирам, че стана километрично, после пак, дано и ЛОри се включи да се отчете, да не я мисля и нея  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт