Февруарската дружина се моли за сладур Матей и мама Ивелина

• 22 425
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
Иве, сега прочетох поста ти,прегръща те силно... Cry Вярвам, че нещата ще се оправят...незнам какво друго да ти кажа...кураж, вчички сме с вас нали знаеш /искам да сложа емоутиконката с прегръдката, ама е толко ухилена, а на мене не ми е до смях.../

# 256
Ох, Иве, наистина е гадно майка да чуе такова нещо. Кураж и от мен, стискам силно палци да се оправи детенце. Не може ли да се отстрани оперативно това образование или е опасно Thinking Прегръщам ви силно .... Praynig
Ади, прегръдки и на вас.  Сигурна съм, че ще се оправи малкия  Hug
Галики, точно преди малко четох листовката на гелчето за зъби на Бочко и там пишеше, че зъбоникненето може да предизвика разстройство и се сетих за вас  Hug

# 257
ОХ, миличка Иве Cry
Дано да е поправимо мила Praynig
Изтръпнах, като прочетох!
Колкото и да е трудно, бъди силна мила, макар че аз не се научих да бъда силна Cry
Извинете ме мили мами,много тежко ми стана като прочетох...
Ади миличка, и Борянка е със силно предпочитание към дясната страна и не ще и да чуе да се върти на ляво, ще се възползвам от съветите които ти е дала лекарката и дано да се пооправим и ние,че ако и това трябва да мисля, трябва да се хвърля вече от някъде Cry
Дано бързо да се оправя малкият сладък Венци Praynig!
Извинете ме че няма да се вкл. по другите въпроси Praynig
Обичаме Ви мили момичета   bouquet

# 258
Иве силно те прегръщам! ВЯРВАМ, че това е прибързана диагноза и много скоро ще те успокои някой разбиращ доктор, че нищо му няма на сладкия Мати. С теб сме!!!

# 259
  • София
Иве , стискам палци тази диагноза да не се потвърди.Тези доктори много обичат да поставят страшните диагнози тъка.
Хайде да сменим заглавието.

# 260
Влизам само за малко.
Честито на месечинките днес!!!  bouquet
Тъпо ми е защото баткото след 1 месец вкъщи (на Сандански и Банско), вчера за пръв път на ясла и вечерта с 38,6Т. Направо.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire   Док каза че няма нищо - дробове, гърди чисти, леко червено гърло.  #2gunfire  Да съм се оглеждала за диария, повръщане ако почне ил обриви (демек или вирус или варицела)...

# 261
Иве, сега прочетох, силно се моля диагнозата да е ГРЕШНА  и да си останете само с уплаха  spoko

# 262
Иве,  Praynig  Дано за пореден път да бъркат лекарите.....Потърсете още мнения...

# 263
Иве, миличка Sad не знам какво да ти кажа. Да бъдеш силна, знам че ще е трудно, но се постарай заради двете съкровища, които имаш. Все пак имам добро предчувствие и си мисля че нещата ще се наредят spoko Нашите бебчета са много силни и здрави.

# 264
  • У дома... някъде
Анилеви  Praynig HugНе мога друго да напиша.
Дано всички дечица са добре! Praynig Praynig Praynig
Отиваме пак на разходка,че иначе се мрънка у дома.

# 265
ИВЕ Много кураж и още мнения newsm17

# 266
Майките трябва да сме силни, колкото и да е трудно това!
Иве, Ади, дечицата ви ще бъдат добре, сигурна съм! Ние сме с вас! Praynig

# 267
  • Mostly in my mind
Анилеви, дано дано всичко е наред  Praynig
Ади, исрено се надявам препоръките на лекарката да дадат резултат  Hug Praynig
Къде ли е Лори?

# 268
  • София
Добро утро,
Честито на месечинките Hug
Мим, честита кола Grinning
Аз ще си счупя кантара, писна ми. Бях свалила 2 кг, и последните два дни свалих още 1 кг, след много дълъг застой и днес пак съм си го качилаа ooooh! Ми не мога да се понасям. Кога ще сваля 15кг. newsm78  От другата седмица започвам да ходя на фитнес, дано да помогне.
Утре 12:00 ч, на езерото Ариана
Мен ще ме познаете, дебела лелка със синя количка Joy
И аз съм същата но още по-дебела и със сива количка .

Момичета, няма да успея да дойда, имам ангажимент, връщам се да чета, защо е това заглавие?

# 269
  • София
само се молете за сладкия Praynig

ИЗВИНЕТЕ НЯМА ДА ВИ ТОВАРЯ

Мила, стискам ви палци  Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт