Февруарската дружина се моли за сладур Матей и мама Ивелина

• 22 430
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
  • област Варна
Иве, стискам палци, да се окаже грешна диагноза.  Hug Praynig
Булче, хайде в понеделник да е срещата, че аз в петък заминавам за Пловдив за уикенда. И без това в понеделник трябва да ида до службата.

# 271
Ох,как се надявах на добри новини!Иве,най-искрено стискам палци само да са ви наплашили с най-страшното Praynig.Колкото тъпо и банално да звучи в такъв момент-Бъди силна,нашата положителна енергия е с теб! spoko
Мар Димитрова,много се извинявам,че съм прочела между редовете за зъбчетата.Аз вместо на теб честитих на Кремена. Embarassed
Евридика,за заглавието-радвам се че реагира първа  Peace.

# 272
  • Sofia
Момичета, няма да се включвам по темите, защото много гадно ми стана.

Иве, непременно виж съобщението на лични и ми пиши!!!!

# 273
Иве,кураж мила,надявам се и този път лекарите да са сгрешили диагнозата.Силна прегръдка от нас с Габко.

# 274
Иве, имаш цялата ми подкрепа!!! Hug
Диагнозата е гадна, но ми се струва, че първосигнално е класифицирано и облечено в страшни думи. Сигурна съм, че е безобидно и прогнозата му е положителна!!! Praynig

# 275
Ох, много криво ми стана за Ивето и малкия  Cry..Иве, знам, че е трудно, но бъди силна. Лекарите често преувеличават, потърси и още някое компетентно мнение и съвет от специалист как може да се лекува това нещо. Дано всичко се оправи. С теб сме!!!

Нека някоя мама, която е имала проблеми с подуване на краката след бременността да ми пише на лични от какво е установила че е и как го е лекувала! Братовчедка ми има проблем. Благодаря ви много!

# 276
Иве, кураж още веднъж!  Praynig
Всичко ще бъде наред!

# 277
ИВКА, прегръщам те миличка  Cry  Отидете и при друг доктор, много целувки за Матьо!

Довечера ще пиша, като приспя Бобо. Много ни е лоша кашлицата, чак повръща, но поне Т му се понижи на 37 и нещо.  SadНе иска да спи, не иска да яде мляко-със зор по 80мл. Добре, че е пюрето-от него си хапна 150мл днес. Айде до довечера  Hug

СОФИ-аз съм с отеклите крака, но довечера ще ти пиша едно писмо на лични, към 21часа  Hug

# 278
 Иве, кураж и всичко ще е наред. Писах ти на лични
 Лори, бързо да преборите гърлото и пак да раздавате усмивки.  Hug
 Ади и аз се бях вкарала в този филм за въртенето.Даже си мислех, че малкия не чува с това ухо и затова не се обръща ooooh! . Но с маймунджилъци и ТВреклами вече се обръща и в двете посоки. Убедена съм, че след няколко дни ще има резултат и при вас. Hug
 Мим, честито ти возило.Очаквам сега тематични нокти спрямо него  Simple Smile
 За срещата - ако мога ще дойда, че днес дойде майка и трябва да свърша малко работа и с нея. Моля за един телефон за връзка.
 Честити месечинки и всички бебоци да са ни здрави, защото са най-прекрасните  Heart Eyes

# 279
Иве бъди силна!Потърсете и друго мнение!
Преди време на бързо щяха да ми правят кюртаж,но понеже ме беше страх потърсих второ мнение и се оказа,че на първото място просто са искали да ми вземат 300-та лева! #2gunfire

# 280
Иве Дано диагнозата да е грешна Praynig Потърси още мнения и на други доктори Peace Успех!!!

Лори Бързо да оздравявате Praynig

Палчета за всички които имат нужда!!!! fingerscrossed

Hug

# 281
Лори, Софи, ако може и към мен малко инфо за подутите крака след бременността.

Аз нямам нищо против да се видим и понеделник. Да чуем и други мнения  Hug

# 282
Евридика, забравих да ти благодаря за упражнинията от снощи  Hug Hug Hug

Лори, дано и вие да оздравявате бързо  Praynig

Ние днес не сме си подавали на вън носа, че мама я мързи, затова изчисти, изглади и сготви, пък довечера ще излиза  сред обществото и сега си почива активно  Mr. Green

# 283
Сега прочетох за диагнозата Sad Не може да е вярна  Crossing Arms И аз ще кажа потърсете друго мнение!
Прегръки и целувки за Анилеви и малчо ...и се моля да е поредната грешна диагноза  Praynig

За отоците - аз имах след раждането. Направо двойни ми ставаха глезените до вечерта. Нищо не съм правила, като дойде първия МЦ изчезнаха. Явно е било хормонално.

# 284
Иве, дано това е поредната и последната неадекватна диагноза в тази темичка!

Общи условия

Активация на акаунт