Февруарската дружина се моли за сладур Матей и мама Ивелина

• 22 440
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА ! МНОГО , МНОГО СТЕ МИЛИ . ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ВСЕ НЕ МИ ОСТАВА ВРЕМЕ ДА СЕ НАУЧА ДА СЛАГАМ КАРТИНКИ , ТАКА ЧЕ ЩЕ ТРЯБВА ВСЕКИ ДА СИ НАМИСЛИ КАКВО МУ СЕ ПИЙВА И ХАПВА И ДА СЕ САМОПОЧЕРПИ .....ама измъкнах се а  Wink МНОГО ВИ ОБИЧАМ  Heart Eyes

И ДНЕС СИ ПОЖЕЛАВАМ ЗА РОЖДЕННИЯ ДЕН МАЛКИЯ МАТЕЙЧО ДА ОЗДРАВЕЕ И НАСТИНА ТАЗИ ДИАГНОЗА ДА Е ГРЕШНА, МОЖЕ И МАЛКО ДА СЪМ НАХАЛНА, АМА ОЩЕ СИ ПОЖЕЛАВАМ ВСИЧКИТЕ НИ БЕБЕНЦА ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ. ВСЪЩНОСТ НЕ МИСЛЯ , ЧЕ СЪМ НАХАЛНА

ЦЕЛУВКИ МИЛИ МОИ

# 316
Аааа и ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Хей Я разбира се ! Да си жива и здрава и мноооого обичана и обичаща

# 317
Честито на Хей Я и на Мила Симона!   bouquet
Пожелавм ви много сбъднати мечти,щастливи усмивки от малкте ви бебоци и бъдете много обичани!  smile3525 newsm59

# 318
Добро утро!

Честита 6 месечинка на Вики! Кога порастна сладурката!

Честито и на другите месечинковци!!!

Честит рожден ден на Хей я и Мила Симона! Пожелавам и на двете да бъдат много щастливи и любими!

За съжаление ще трябва да пропусна срещата, защото малкият батко е с гърлобол. Сега и него ще водя, да го види доки, че хич не ми харесва как изглежда. Ооох, писна ми от болести #Cussing out

# 319
  • Sofia
Допбро утро!!! Честит рожден ден на Хей Я и Мила Симона. Пожелавам ви здраве и много щастливи усмивки с любимите хора!

Момичета, аз няма да дойда, а много ми се иска. Майка ми пак ми прави десант. Колкото и да ми е мъка, накрая ще се скарам с нея. Не може всеки ден да ми виси на главата. Уж да ми помагала, ама аз нямам нужда от помощ, само ми пречи и ме товари с глупостите на родата Sad

Ще чакам снимки, а следващата среща няма да пропусна, дотогава сигурно няма да издържа постоянното присъствие...

# 320
Някой ако ме види да свирка- аз съм дебелата лелка със синя количка Joy

Не забравяйте, че това съм и аз!  Party Да добавя, че ще съм със син потник и кафяв панталон, приличащ на палатка!  Flutter
Дани, аз ще ти звънна като пристигнем, че и аз съм доста зле.  Peace

Вчера се премерих при докторката и проклетия кантар показа 70 кг. !!!  Embarassed

# 321
Честит рожден ден на Хей Я и Мила_Симона-да сте живи и здрави момичета и много щастие да ви носят малките съкровища

# 322
АНИЛЕВИ Hug Praynig Praynig Praynig
МИЛА-СИМОНА И ХЕЙ-Я, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЗДРАВЕ, КРАСИВИ МИГОВЕ И ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ!
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБОЦИТЕ И СПЕЦИАЛНО НА ВИКИ!

ЧАКАМЕ СНИМКИ ОТ СРЕЩИЧКАТА ВИ Hug
БОЛНИЧКИТЕ БЪРЗО ДА ОЗДРАВЯВАТ! Naughty

ХУБАВ ДЕН!

# 323
Дано все някой носи апарат, щом чакате снимки  Mr. Green Че аз моя кютук няма да го нося  Crossing Arms

# 324
Аз ще взема моя, ако не забравя!  Whistling

# 325
Добро утро

Честит рожден ден на Хей_я и Мила Симона! Много любов, късмет и здраве ви желая. Много радост да ви носят децата и много усмивки за  семействата ви!

Честито и на малките месечинковци. Здрави, палави и весели!

За срещата И аз ще се дотръткам. малко съм заблудена, така че се оглеждайте за една "фиданка" с дънки и бяла блуза  Mr. Green

Хайде отивам да си хвърля един душ и да стягам багажа.
Много се вълнувам за срещата. Дано се намерим и изкараме страхотно. Ще си взема фотото.

# 326
Добро утро от нас!
Първо да кажа,че за огромно съжаление няма да мога да се дотътря до Борисовата.Вчера след обяд се обърнах за една бройка и Лина се претъркули от дивана. #CrazyКазвам ви,сърцето ми слезе в петите като я видях,че е по лице.За щастие мисля,че е няма нищо (и синка даже).По-гадното е,че я чувам,че кашля  ooooh!,та да не ме линчувате! Naughty

Честит рожден ден на Хей-я (адашката) и Мила-Симона!С пожелание да са здрави те и семействата им,много щастливи,обгрижвани и обичани!

Честити месечинки на всички порастващи бебчета!
Почерпете се за здравето на Лина,че днес прави 4 месеца,а големият ми племенник има рожден ден.

-за мамите-за бебоците

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 10:16 от Стани~87

# 327
  • Mostly in my mind
Честити ни рожденнички днес. Да сте живи и здрави.   bouquet
Стани, честита месечинка на малката ЛиНА. И тя да е жива и здрава  Hug
Това, че е паднала по лице, а на не главичката си, по принцип не е ли по-добре или аз се лъжа  newsm78

# 328
  • Полски Тръмбеш
СТАНИ,  Hug  Hug Hug
Ох като си представя, че от сега на татък все ще има падания, удряние... и всякакви подобни  ooooh!  Вики на 6-7 мес. беше със синя буза  ooooh!  но няма как товаса нормални неща в израстването, важното е да не са сериозни  Praynig

да вкарам и малко цвят  Mr. Green  от снощните ми творения  Heart Eyes  модела е от предишните, но с ново попълнение  Party

# 329
  • Варна, морето, сините вълни...
Оо искам и аз такъм маникюр  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт