Февруарската дружина се моли за сладур Матей и мама Ивелина

• 22 436
  • 723
  •   1
Отговори
# 300
Ще се излекува детето, ще видите  Hug
Пчеличке, и аз съм се запътила за среща, но като се знам колко съм омотона, или ще дойда рано или ще закъснея. Мислех с колата да дойда, но се притесних дали ще има къде да се паркира, та ще дойда с метрото. Чакайте ме  Grinning /дано да не вали/

# 301
Здравейте ,момичета .Първо много стиснати палчета за бебоците с проблеми.Пожелавам им скорошно оздравяване.Ние с близнаците сме добре,но за съжаление времето ни стига колкото да ви прочета по диагонал.Актуалните ни мерки са :Иван-6,900кг. / 68см. и Александра-5,150кг./64см.Исках да ви кача снимки ,но  нямам парола за албума а тук не знам как да ги вмъкна а нямам и време да се образовам .Ако някой ми спусне информация ще ви пратя малко снимки на нашите сладури.

# 302
Привет и от мен!
Много стиснати палци за Матей Кураж ние сме с вас! Вярвай, че всичко ще е наред и всичко ще се оправи, всички се молим за вас! Много положителна  енергия ви изпращаме!

# 303
  • софия
Иве.... и от мен всичката положителна енергия...

Хей-я !
Фейса те издаде! ще го направя и аз тук !
Жива и здрава, миличка, всичко най-хубаво пожелавам !

Ей сега влизам за малко, докато имам пауза и какво да видя....
Утре 12:00 ч, на езерото Ариана
Мен ще ме познаете, дебела лелка със синя количка Joy

И какво момичета, ако не бях влязла - нямаше да ми пишете, нали... ооооо... ще има скандали :-* (шегувам се), аз за днес имам много задачки но ще се пробвам за малко.... някой, който ще е там със сигурност, може ли да ми прати един смс да знам на някой номера... може би малко ще закъснея, че трябва да прехвърлям газта на новия апартамент... да купувам подарък на сестра ми... да нося на мъж ми разни неща в един офис.... да стигна до Своге, но ще напавя всичко възможно да мина да ви целуна децата !

0897904655

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 07:29 от Дидишонче

# 304
Аз минавам да ви нагледам, да се преброиме пак за сетен път и да кажа, че освен Хей я днес празнува и Мила–Симона!
Да им пожелаем всичко най - хубаво, да бъдат здрави и много щастливи!

Дидишон, верно те забравихме!  Embarassed Прощаваш ни нали?  Hug

Иве  Hug Hug Hug За теб и Матей!

# 305
  • Полски Тръмбеш
ДОБРООО УТРООО  Grinning  Praynig БОЛНИТЕ ДЕЧИЦА ДА СЕ ОПРАВЯТ ПО-БЪРЗО  Praynig Praynig Praynig

КАФЕНЦЕ ЗА РАЗСЪНВАНЕ  Heart Eyes 

И ДА ВНЕСА МАЛКО ПОЗИТИВИЗЪМ, ЧЕ Е НУЖЕН  Grinning

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ДНЕШНИТЕ БЕБОЦИ!!!

Хей-я И Мила–Симона  ЧЕСТИТ РАЖДЕН ДЕН!! МН ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ ВИ ПОЖЕЛАВАМ!!

# 306
Днес Виктория става на 6 месеца ,по този повод да почерпя ( дано се получи)

Да правите снимки на срещата, да гледаме после ! От Бургас сме само 2-3 момичета, но ако се организираме може да спретнем и ние една срещичка.  Thinking
Мим благодаря за кафенцето, взимам си отивам за памперси докато татито ни не е заминал на работа.

# 307
Да са живи и здарви Хей-я и Мила Симона. Много любов,щастие и уют у дома  bouquet
 Аз се готвя за среща,само да видим с дребния кога ще се оправим и бабата (нали е при нас от снощи ) каква програма ще ми спретне,че съм и обещала да я развозвам насам-натам. Иначе ще търся най-хубавите майчета с най-прекрасните бебчета Hug

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 08:35 от Ad-i

# 308
Добро Утро!

Честит Рожден Ден на Hey_ya и Mila Simona. Да са здрави, много обичани и щастливи. Пожелавам им един незабравим празник днес  Hug

Честито на всички бебчовци, които празнуват днес!  Hug Hug

Валъо одеве закуси, сега мама си пие кафето и ще тръгваме по работа малко до центъра. Изобщо не обичам да се движа в градския транспорт с количката, вярно, че тук е уредено, ама все съм на тръни малкият да не зареве. Последния път се разписка, всички взеха да се обръщат, вдигнах го, той ме оповръща, голям цирк, щях да си изпусна спирката.. Crazy Дано този път мине спокойно.
Ще пиша следобеда, като се приберем.

Стискам палчета на всички мами и бебоци, които имат нужда  Praynig

Хубав ден!

# 309
  • Русе/Germany
Добро утро Simple Smile
Честит рожден ден на Хей я и Мила Симона, бъдете много здрави както вие така и семействата ви. Много щастие, любов и нека слънцата ви да греят с много усмивки

Иве Hug Hug Hug
Ад-и надявам се че има подобрения при вас Hug
Лори днес без кашлици нали Naughty Hug

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 09:04 от snejinka86

# 310
Добро утро,
Честит рожден ден на Хей_я и Мила Симона!

Честито и на месечинките днес!

Ще се съберем за срещатата Mr. Green Така като гледам 5-6 ще бъдем Party Дано да ви намеря, че каквато съм отнесена ooooh! Някой ако ме види да свирка- аз съм дебелата лелка със синя количка Joy

# 311
Честити рожден ден на Двете ни рожденички! Да за винаги здрави, обичани и усмивката никога да не слиза от лицата им!

# 312
[b  , бедете много здрави както вие така и семействата ви.  
Не се пише бедете, а се пише бЪдете  Mr. Green  Mr. Green
Шегувам се и те прегръщам  Hug
Честит рожден ден на Хей-я и Мила-симона. Много радстни моменти и само здраве ги съпътстват  Hug

# 313
  • област Варна
Честит Рожден Ден на Hey_ya и Mila_Simona. Много здраве и щастие желая и незабравими мигове с любимите хора.
Честито и на днешните ни месечинковци. Щастливо детство.

# 314
  • Русе/Germany
Миме Hug като съм ей така  smile3507  Mr. Green поне знам че някой ми чете постовете  Whistling
Кой да играе до 2 часа снощи Tired
Бегам, няма мееееее  Hug

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 09:34 от snejinka86

Общи условия

Активация на акаунт