Февруарската дружина се моли за сладур Матей и мама Ивелина

• 22 370
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
Лори с Боби бързо да преборите вирусчето  Hug
Ади палчета и на твоите сладури бързо да оздравеят  Hug
Булче, Снежи благодаря ви за предложението да ми набавите "джаджата", но вече нагърчих сестра ми, да ми я търси в Стара Загора  Heart Eyes ние сме голямо село в това отношение  ooooh!

И за лека нощ да ви се оплача  Mr. Green от утре преустановявам даването на тази тиква, че много разхлабващо ни действа. Утре ще му правя картофче, въпреки че съм давала тиква само 3 дена. Всъщност сега се замислям дали да не изчакам 1-2 дена преди да предложа нещо ново, тъй като няма да спазя основен принцип в захранването  newsm78 в голяма чуденка съм се вкарала, но от сутринта е -220 грама и като видях кантара се шокирах Shocked имам чувството, че съм му изчегъркала всичко по стомахчето и червата с тази пуста тиква  ooooh!
Спирам  Stop утре ще го мисля  Naughty

Цунки и лека нощ   love001

# 76
Благодаря ви за стиснатите палчета.  Hug Да знаете,че много ви обичам... Изчетох ви,ама не мога да се включа адекватно,затова само Ви пожелавам лека нощ,че утре ще ставаме рано,заради пустата инжекция  Cry Утре следобед сме в Пловдив на невролог и ще помоля за палчета, филмите да са само в моята глава. Като се върнем,ако остане ред ще пиша...
Лори, стискам палци да се оттървете бързо от това ОВИ и дано не слиза надолу.  Hug

Лека и спяща на всички мами и бебчовци.
 Hug

# 77
Не знам дали ще смогна да ви чета тази вечер, но първо ще пиша, че съм скапана от днешния ден - ден на обороти, емоции, празничен ден - събор на гр. Монтана Laughing
От сутринта съм на крак, то не бяха първо сергии, после на банкет в офиса, после на среща с приятели, после на концерт на площада, накрая и зарята гледахме в 22ч и се прибрахме. Явор яде в 17,30 и после като заспа в 18,30, та до 21,30, пропусна едно ядене, гледа зарята - после баня и сега спи блажено в кревата.

Това от нас - лека нощ, пък утре ще наваксвам.

# 78
Мила-Симона ами ако искате към края на сед. в петък например към 12:30 пред Централния Вход на МОЛ Пловдив Peace Янчето, Драйвърчето, Гатофилия, Зелда, че и Виско ако ни чете. пък и други, ако забравям някой, да кажат дали им е удобно?
Лека нощ от мен!

jarebi4ka, ако случайно се отложи срещата за след седмица и аз ще се присъединя. Пристигам си в Пловдив на 19.06

eva83 споко, не е само твоето бебче. И моят не се обръща още, макар че ежедневно правим гимнастиката. Много му тежи дупето  Laughing

Краката засега само ги вдига нагоре, ама още не си ги е видял, та да ги набута в уста както прави с всичко останало.  Laughing
Но пък не спира да говори и да си пее и вкарва някакви високи тонове, от които ушите ми пищят. Ако продължава така, скоро ще чупим прозорци с пищене... Wink
Иначе и голям апетит го гони и все ни брои лъжиците. Чудя се дали да не му предложа пащърнак, ама съм малко скептична дали ще му хареса, сигурно защото и аз не съм го опитвала никога.
Някоя мама опитвала ли го е да каже що за чудо е това, има ли някакъв вкус??

Палчета на Ади и Лори- да се оправятe бързо!

Лека нощ  Hug

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 09:27 от Sofie

# 79
  • Полски Тръмбеш
Чак сега прочетох че и на Ади дечицата са болни  Sad  Ади  Hug  всичко ще е наред и дечицата съвсем скоро ще оздравеят  Hug  с теб сме и ти пращаме цялата си положителна енергия по-бързо да оздравеят  Praynig Praynig Praynig

# 80
Пак ви изгубих дирите....  Embarassed
Отчет от днешната консултация: +860гр. и 4см. В момента сме 7 килограма и 67см.  Flutter
Биха ни и последните засега ваксини, следващите ще са след шестия месец.
Връщам се да чета!  Hug

# 81
Ади, да се оправят бързичко и батето и малкото  Hug Стискам палчета  Hug

Аз знам точно от къде я хвана тази инфекция Бобо. Нали ви казах за мамата с която раждахме заедно и бебата и не се храни. На другия ден излезнахме заедно, сигурно час бях гушнала бебата и накрая тя хоп се разкашля, а майка й ами тя кашля напоследък  Shocked И аз се чудих що ме караше само на слънце да седим на 34градусва жега, че на бебетата да им било добре, не че седяхме де, че то седи ли се  #Crazy Shocked
Ама аз ще я видя и ще й кажа  Crossing Arms Хора всякакви ужас  ooooh!

На Бобо температурката е 37.4, обаче как кашля. Преди малко се събуди, разрева се и изгълта 70мл чайче горкото, яко го боли гърлото. И стодала не го иска, плюе го  ooooh!

Тони Бонбони веднага да влиза в редиците, липсва ни  Heart Eyes

Цунки от нас с Боби от Шушулката  Hug и Ви Обичаме  Hug

# 82
 БиричкеHug ти как си за срещата??????
Софи не знам мила, зависи от другите. Пък не пречи и др. сед. среща:)) Hug

# 83
Докато успея да ви изчета, то деня минал  Wink

Всички болни дечица бързо да оздравяват.

За срещата в четвъртък бройте и нас, може би малко ще закъснеем, че в 11 обикновено се кърмим.

Ние днес напук на времето от 12:30 до 20:00 бяхме на вън. От днес и ние сме в лятната количка и милия преоткри парка, така се радваше и беше само  ООО, ОУ ОУ ,..... АААА  АУ АУ ........Много беше смешен  Grinning  Grinning  Grinning

Ох имаше и друго, но забравих  ooooh! а и много ми се спи  Tired Tired

# 84
Еха, почнах да ви чета и през телефона, за да мога да насмогна Simple Smile

И ние сме още в коша за новородено, но все по-често се налага да я вадя в кенгуруто, за да зяпа. Летният и е голям все още.

Бебка спи много неспокойно напоследък  Tired Как ми се иска да проговарят по-рано, че да си казват какво ги боли Simple Smile

Болните бебчета да се оправят бързо  Hug

# 85
  • Русе/Germany
Добро утро  Mr. Green
Ние се съдихме за една порция млекце и Бобо спи вече а мама се ококори  Shocked и седна на компа на мисля  да ходя да доспивам.
СЛагам ви кафенцето и бегам и искам като стана само хубави неща да прочета. Всички бебчета да са оздравели и всички които не искаха да папкат да си хапват доволно за радост на мама и тати Naughty
хайде едно младо и невинно Mr. Green

Отправям се към леглото...

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 06:25 от snejinka86

# 86
  • област Варна
snejinka86, благодаря за свежото събуждане.
Зелда, с удоволствие бих се видяла с пловдивската групичка. Само че ние ще сме там на национална среща на клуб Ситроен и програмата е плътна. Пристигаме петък вечер (17.06), събота цял ден сме на писта Дракон и в неделя се изнасяме още след закуската. В събота привечер може и да ме усетите, уж ще правим парад през града.
Ако видите ей тая кола http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1433139302394&set=a.1 … ype=1&theater да ми махате  Laughing
Палчета на всички болнички бебчета, деца и майки. а се оправяте бързо.

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 07:26 от espinoza

# 87
  • Варна, морето, сините вълни...
Ехее Снежи много рано сте се наспали Hug
Днес само хубави новини и всички болни да оздравяват Crossing Arms
Мен сноши ме побърка малкия дявол #Crazy В 7 голямо мрънкане да спи обаче аз го баламосвах да го изкъпя и в 8 яде и заспа на цицата и в 22ч. вече се беше наспал, а майка му тъкмо щеше да си ляга ooooh!
Яде пак и уж заспа, в 23ч. пак се събуди, но с вода и биба пак заспа. Обаче се буди още няколко пъти през нощта, само дето го хвалих толкова Naughty
В 5:50 се беше ококорил, но аз реших да му дам бибата и заспа до 7  Mr. Green
А сега пиша с дясната ръка само, а с другата клатя една играчка пред очите му, ако спра и почва да крещи  #Crazy манипулаторче малко  Crazy

Добре бе момичета от Варна няма ли да се засрамите малко всички си правят срещи ... Crossing Arms  Peace
ПП: Да не ме линчувате сега Blush

# 88
Jarebi4ka, Zelda  аз съм съгласна , нека само да е 13.00 часа, за да мога да се дотътря от нас, че иначе по улиците трябва да ядем 
Софи и теб ще те чакаме , ако трябва и до другата седмица  Hug
ВСИЧКИ БОЛНИ ДА ОЗДРАВЯВАТ !  Heart Eyes

# 89
  • Sofia
Добро утро!!!

Леле, Снежи, като видях в колко си писала и се изцъклих. Не че аз не бях будна по това време, ама то моето си е вроден дефект Simple Smile

Стиснати палчета на Ади за днес. Лори, сигурна съм, че Бобчето бързо ще се оправи, а какви хора има не е истина просто Sad Много се забавлявах с поста ти за позитивизма Simple Smile

Тинитам, майка ми и досега се чуди как е възможно Дидката да пие толкова много мляко. Аз никога не съм била пила повече от 50 мл. Вероятно има и разлика в млеката де, но всичко си е до детенце. Наистина изчакай и виж колко е качила и тогава се притеснявай Simple Smile

Слънчев ден на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт