Все едно сме на Прошки...
Абе не ви сменям за никой да знаете 
Лорита - докладвай плс
здрасти от НАС
Тогава ще му изписват АБ. Докторката каза, че му е зачервено гърлото, но надолу още е чисто. Изписа му Стодал за кашлицата и Еферелган свещички, че нали не трябва да вдига температура, а той по-бързо я смъквал от Панадола. В момента пак е с температура-преди да си легне 37.8, сега, като че ли е малко по-топличък, но към 10ще я измеря пак. Иначе си се хили, ама моето дете си е така 

Аз и не го мъчих, предложих веднага тиква иииии изяде бурканче 125мл. По едно време така свирепо гледаше, хвана си лъжицата и започна да я завира в устата, пък мама другата взе 

много ми е сладко гарджето ей
Дано бързо да минава тая инфекция 
Беше много доволен от себе си 
Еми, това ми е ежедневието, за какво друго да говоря. На работа не ходя, по мъже не ходя, секс не правя

Искам и сега на 21 като ходим на консултация да видя колко е наддал.
Янчето, Драйвърчето, Гатофилия, Зелда, че и Виско ако ни чете. пък и други, ако забравям някой, да кажат дали им е удобно?
Да му минава тая инфекция бързо, да не ми го тормози 
На Бобо не са му толкова дълги краката, нали си е късокрачко, иначе 

много красива снахата
Дано малкия Бобо бързо се оправи! Стиснати палчета и за дечицата на Ади! Племенницата е болна с температура, а нещо и аз се опитвам да се разболея! Снощи като си легнах ме тресе 1 час като след секциото! Разтворих си 2 Солпадеина и се загрях добре и засега държа фронта! Ама днес цял ден се наливам с лекарства!
Иначе Еспиноза да разкрие кога ще идва и пак да се организираме 
И все така с позитивизма 
Да съм мажела биберона със захар 
Което не ме притеснява засега, че преди беше бая сумистче 

Добре си ни дошла с нашата сплотена групичка 

Включвай се по-често 

педито каза че и отгоре и отдолу е надут и бял и чак не иска и да си помисля какво щяло да става

/. ааааааа да го оставят намира тези болести че не знам вече

Против уроки да сложите в количките чесън
Кой какъвто има, може и зеленичък

за Бобчето и дечицата на Ади. Да оздравяват бързо !!
и най-скромни.
БОБИ ПО-БЪРЗО ДА ОЗДРАВЯВА

Сигурна съм,че за ден-два и няма да я има инфекцийката- БОБИ Е ГЕРОЙ! 
представих си че 2-3 удошевени температурки щъкат из вас и ти ще хванеш едната да я замериш
не ми обръщайте внимание може и да съм се "надишала" от лаковете днес
си абсолютно много права 
утре ще се изфукам с нов модел Препоръчани теми