Февруарската дружина се моли за сладур Матей и мама Ивелина

• 22 447
  • 723
  •   1
Отговори
# 330
  • Полски Тръмбеш
Мими щях да те питам и забравих  Blush  Ники- собствиника на мелницата какъв ти се пада  Simple Smile ние го познаваме  Grinning интернета на мелницата е от нас  Mr. Green   и като си идвате ни елате на гости  Heart Eyes

# 331
  • София
Ехо, рожденичките! Да сте живи и здрави, да имате много парици да си купувате хубави подаръци, да са ви здрави и усмихнати децата, да ви обичат и глезят мъжете!

Стиснати палчета за Матей!

Тия дни съм в мрачно настроение и затова не пиша особено, защото ще трябва да се оплаквам. Ангажирам вниманието си с книги, за да не мисля за това, което ме тревожи!

# 332
добро утро, после ще честитя извинете   bouquet
След малко се стягаме за доктор, че според мен сме вече за АБ. Бобо не може изобщо да диша от сополи и храчки. За капак не мога да си намеря крушата за сополки  ooooh!

приятна разходка на Софиянки   bouquet Чакаме после снимки на сладуранки с колички  Hug

# 333
Честит рожден ден Хей я Hug   bouquet
Честит рожден ден Мила Симона  Hug   bouquet
Момичета, много здраве, щастие и късмет ви желая  Hug

Иве и днес си ти пращаме положителна енергия  Hug Да пишеш на къде се развиват нещата, какво казват лекарите и да спреш да се тревожиш, че си разваляла темата!!!  Naughty Не вярвам да има и една от нас, която да не я интересува или да не иска да знае как е Матей, а и ти! Аз предлагам заглавието да си остане!  Hug Казахме, че имаш нашата подкрепа и ще я имаш докато е нужно  Hug  Hug  Hug

Евилче  Hug  Hug  Hug

Лори  Hug пиши после с какво са ви обзавели  ooooh! Да се оправя Бобчето!

Пък аз съм болна  smile3515 Нямам глас за радост на мъжкото съсловие вкъщи  Laughing Довечера сме на консултация и сигурно няма да му сложат ваксина заради мен.

# 334
Здравейте!
Честит празник на рожденничките днес!   bouquet
И аз си имам днес! Племенницата ми става на 5г.! Ето тортичка да се почерпите, а ние с Ивайло отиваме на купона! Tada

Да ви я покажа! Това по средата е тя!

# 335
Честито на рождениците и месечинковците - отивам да гладя

Стани, дано нямате поражения, ей, много гадно това с падането

Иве  Hug

# 336
Честит празник на празнуващите дечица  Hug

# 337
  • София
Много ви благодаря за пожеланията! Simple Smile

Бих дошла и аз на срещата, но за съжаление ми е невъзможно. Пожелавам ви да си изкарате много хубаво! После покажете снимки  Grinning

П.П. Поздрави за другите рожденички днес! Бъдете живи и здрави и много щастливи!

# 338
Честит рожден ден ма Хей-Я и Мила-Симона, да сте много здрави, весели, щастливи и обичани майки и жени.  bouquet  bouquet  bouquet

Софт, честито и на племенницата  ти, голяма е сладурана. Hug

Честити месечинки на днешните месечковци, бързо растат ей  Hug

Иве, силно се надявам това да е поредната грешна диагноза или поне да е прекалено изсилена и всъщност всичко да е поправимо. А защо така са те обвинили, че ти си виновна, по какъв начин смятат, че си допринесла за това, просто не мога да си го обясня .

Софиянки приятно изкарване на срещата.
Варненки за мен няма значение дали петък или понеделник, разберете се как ви е удобно на повечето, а аз ще направя всичко възможно да дойда.

# 339
  • София, България
 Здравейте, мами!

Много ми е гадно от вчера покрай всичките ни болнички дечица и нямам настроение да пиша Sad Sad
Палчета за Бобчето днес, а за малкия Матей много целувки и тия лекари да се махат от него с подобни диагнози Praynig

Вярвам, че те са ни силни и с всичко ще се преборят, а и ние трябва да сме още по-силни, че те усещат всичко вече.

Ние днес не успяхме да идем на срещата на Ариана  Sad Sad Беба не иска да яде, яде в 7 часа 130мл АМ и от 10.30 до 12 я мъчих и изпи само 30мл. Накрая отворих бурканче тиква и си изяде набързо половината и заспа. Явно ще сме от тези необичащите мляко, а ядящите пюрета  newsm78 newsm78
Само дано имам здрави нерви, че нещо изпушвам напоследък  Banghead

Искам да попитам като ядем пюрето от тиква на обяд (с него вече сме захранени), мога ли да дам ябълка като първи прием преди следобедното хранене  с АМ newsm78

И още нещо ( днес съм по питанките май Crazy) : Тези, които имат кенгуруто на Чиполино - Лате, ако може да кажат дали са доволни, удобно ли е?

Накрая да не забравя да честитя месечинките на бебоците ни  и всички празнуващи днес  да са ни здрави и щастливи  bouquet  bouquet

# 340
  • София
Уф, сега прочртох назад!
Иве, имаш стиснати палци и от мен, всичко да бъде наред! Hug Praynig

# 341
Честито на днешните ни рожденнички Хей-я и Мила-Симона!
Да сте живи и здрави мили,момичета  bouquet
Усмивките да не слизат от лицата Ви, да ви радват дечицата и много здраве,щастие и разбирателство в семействата Ви  bouquet
Честито и на месечинките ни Heart Eyes
Бързичко да оздравява бобчето от шушулката Praynig Heart Eyes
Иве и аз много се притеснявам,всеки път като влизам в темата да се оплаквам или да споделя мъката си и ми става неудобно Embarassed,но нали за това сме тук да се подкрепяме и да си даваме кураж в трудните моменти Peace
Дано да НЕ са прави докторите и малък бузелначо да расте живо и здраво детенце Praynig Praynig Praynig
Тинитам, и при нас е голям зор с това ядене, вече психически не издържам Cry,
По ???? с пюрето от ябълка,мисля че можеш да дадеш,все пак нали ще са няколко лъжички Peace
Нямам търпени е Софиянки да се завърнат от срещичката и да се похвалят с хубави снимчици Peace

# 342
Здравейте, палчета за Матюшката  Praynig Много го гушкам, и майка му също, заглавието ше си седи естествено и Иве Naughty - на никой не досаждаш и не разваляш темата - всички сме съпричастни и се вълнуваме, стискаме палци за всички бебоци в нужда, аз самата съмизпитала на собствен гръб силата на положителната енергия, която дават тукашните момичета, някак по-леко се преживяват така нещата, тук всички сме майки и сърчицата ни се стягат от еднакви тревоги - за нашите слъчица, подкрепата е много важна и всеки, който има нужда, я има и ще я има  Hug

Лори, каква круша, вземай помпичката Маример и давай с нея - всичко излиза, махни ги тези аспиратори, ще видиш, че с Маримера ще се родиш , гарантирам ти, и веднага ще облекчиш Бобо да диша хубаво  Peace

Евилче, ще се караме с тебе май, така ми мирише, бях ти казала нещо... Peace

Честити месечинки на днешните бебенца и специално на голямата кака Вики  Hug Тя седи ли вече а мамо?  Party

Честит рожден ден на Мила Симона и Хей я - да сте живи, здрави и много обичани  Hug

Много се радвам за срещичката, мислено и аз съм там да знаете  Heart Eyes Хапнете по нещо и за мене  Mr. Green

# 343
Честит Рожден Ден на Мила-Симона и Хей-я bouquet Да сте живи и здрави, много щастливи и обичани  Hug
Честити месечинки на месечинковците и на сладката малка Вики   bouquet
Честито и на сладката племенничка на Софт Hug

И сега една прегръдка за всички, които имат нужда  Hug  Hug Hug
Всички болни бебчета бързо да оздравяват  Hug
Иве, Лори, Стани, Ади, Драйвърче  Hug Чакаме да пишете добри новини  Hug Евилче дано неоснователно се притесняваш  Hug

Тинитам аз имам кенгуру Чиполино Латте. Удобно е и е доста стабилно Naughty Доволна съм! За ябълката незнам  newsm78 Предполагам щом си въвела вече тиквата, може да преминеш постепенно към въвеждане на нещо друго Thinking

# 344
Здравейте, палчета за Матюшката  Praynig Много го гушкам, и майка му също, заглавието ше си седи естествено и Иве Naughty - на никой не досаждаш и не разваляш темата - всички сме съпричастни и се вълнуваме, стискаме палци за всички бебоци в нужда, аз самата съмизпитала на собствен гръб силата на положителната енергия, която дават тукашните момичета, някак по-леко се преживяват така нещата, тук всички сме майки и сърчицата ни се стягат от еднакви тревоги - за нашите слъчица, подкрепата е много важна и всеки, който има нужда, я има и ще я има  Hug

Много точно и хубаво казано  Hug

Лори и аз съм много доволна от помпичката Маример! Наистина действа безотказно  Naughty

Амидалка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт