Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 54

• 32 213
  • 719
  •   1
Отговори
# 165
  Двете имат една крайна цел-за едната парите,за другата -любовта. Разлика между двете семейства като ценности аз не виждам,като статус-да.В името на парите тя беше готова на всичко,но накрая Али Ръза си отиде,тук Бихтер е готова на всичко за любовта и тя си отиде,краят и за семействата е различен,така аз ги сравнявам.
  За отношението й към Бюлент не я оправдвам,написала съм го,нито го приемам.

# 166
  • Бургас
 Бюлент лъже,защото вижда,че баща  му не го изслушва,а не защото тя го е принудила и проблемът в този случай е изцяло на Аднан и вината е негова като баща. Иначе категорично не приемам това,което му причини,но да с еказва,че лъжел заради нея  Stop
Няма спор, че Аднан има вина. Но нима не си видяла как Бихтер се направи на луда пред обвинението на Бюлент. Или пък не видя лъжливата и гримаса, когато се прави на обичлива майка.  На Бюлент  му стана ясно, че тя е решила, че той и пречи и просто реши да не създава проблем на баща си.
Виж Нихал я разчете правилно. Но уви Бюлент е още детенце и не го разбира.
Благодарение на нея той се почувства отхвърлен и излъган от МАМА. А съм сигурна, че я е приел точно така. Тежък удар.
След като замаза очите на Аднан - Бюлент пренебрегна себе си. И се примири с положението. Поведение на премазан характер.
Удивена съм как в тази ситуация вината е само на Аднан. Да той пренебрегна децата си, но с нейна помощ. /въпреки това пак е глупак в поведението си към тях/. Но отхвърлен и излъган Бюлент е точно от нея. Той вярваше в нея, обичаше я, а тя го захвърли и на всичко отгоре, след като се извини се обърна и го обвини, че не е чул правилно. Въвлече го в лъжа. Може да се е отметнал от думите си, за да не страда баща му. Но причината не е само Аднан. Това на дете не се прави.

# 167
  Да не създава проблем на баща си-точно казано,твърдя,че главният проблем е в него.Вижда,че нещо мъчи сина му,не разговаря и не го изслушва,а застава на страната на жена си.Синът му ,за да не се кара с него ,премълчава,да проблемът не е на Бихтер,че иска да го махне,а на Аднан,че го позволява.Не е луд,който яде зелника,а който му го дава.

А това,че въвлече Бюлент в лъжа-трябваше да се оправдае,а Аднан нито се усъмни,нито попита,нито изслуша Бюлент.За нея вече никой няма значение,ако беше другояче,нямаше да го праща в чужбина.  Не ми харесва,че заради нея плаче Бюлент и страда,но баща му е този,коит трябваше да го подкрепи,а не да му обърне гръб.

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 12:25 от charovnica

# 168
  • Бургас
  Да не създава проблем на баща си-точно казано,твърдя,че главният проблем е в него.Вижда,че нещо мъчи сина му,не разговаря и не го изслушва,а застава на страната на жена си.Синът му ,за да не се кара с него ,премълчава,да проблемът не е на Бихтер,че иска да го махне,а на Аднан,че го позволява.Не е луд,който яде зелника,а който му го дава.
Дори и Аднан да каже НЕ на Бихтер и заминаването на Бюлент...Ти смяташ ли, че той ще е по - малко наранен и отхвърлен от чутото???
Бюлент не се чувства предаден, отхвърлен и излъган от баща си, а от Бихтер. И за това вината е изцяло нейна. В схемата Аднан го няма.

# 169
  • Кори Селести
Първи опит за укротяване на темата.
Временна забрана за един от потребителите.

В случай, че опита е неуспешен - темата ще бъде заключена.

лек ден

# 170
  • БГ
Чаровна  не ги сравнявам защото Ферхи си има доста по различни цели от  Бихтер - при нея винаги водещото са били парите и тя не подбираше средства да ги осигури. Още повече семействата в които попаднаха двете героини са на светлинни години едно от друго. Ако Ферхи беше попаднала прии Аднан щеше да е много доволна но ако Бихтер беше при Али Раза неднам как щеше да бъде И какво и за това ли оправдаваш Бихтер и за отношението и към Бюлент пак друг ли е  виновен според теб. Проблема може да е на Аднан но го създава Бихтер

Ей, браво - много си права!

# 171
 АЙде пак предупреждение  е не излагаме се

# 172
Не оправдавам Бихтер , даже не я харесвам в последните епизоди , дори визуално се промени , погледът и е ...знам ли , направо френетичен .  Дори вече не знам дали я разбирам....
Но , въпреки това , не мога да я нарека "чудовище " , може би , защото ми е много мъчно за нея .Не мога да я намразя , не знам какъв човек съм , може би просто човек , затова и гледам на хората като на Човеци - с всичките им добри и лоши страни .  Както неведнъж съм казвала , нито съм толкова смела , нито съм толкова мъдра , че да знам утре какво може да ми поднесе животът и как бих реагирала . Може би затова предпочитам да не осъждам и заклеймявам , защото знам , че нищо човешко не ми е чуждо ! Peace

Дидиела ,  Hug благодаря ти ! Не знам само къде изчезна поста ти ? newsm78

# 173
 Може ли да полюбопитствам  кой е временно отстранен Силвия - Мария ли

# 174
Дори и Аднан да каже НЕ на Бихтер и заминаването на Бюлент...Ти смяташ ли, че той ще е по - малко наранен и отхвърлен от чутото???
Бюлент не се чувства предаден, отхвърлен и излъган от баща си, а от Бихтер. И за това вината е изцяло нейна. В схемата Аднан го няма.
  Съгласна съм,но Аднан подкрепя човекът,който го е предал и не може да го сподели-ето тук идва мястото и ролята на Аднан,която липсва.Той застана срещу децата си заради Бихтер-нещо,което нито разбирам,нито харесвам.

# 175
  • БГ
Я си оправете малко настроението като разледате долния линк.
Името Къванч продава твърде успешно!Сравняват го с принц от приказките в 1001 нощ.

http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/minutizacultura/story/298538 … anch_Tatlatu.html

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 16:23 от di_ni

# 176

-Малееееее,колко много сме обидени...чак няма да ям с вас...
Ех Бихтер...тотално изтрещя...

# 177

-Бихтер,ко шЪ праИм сИга,а..

# 178
Я си оправете малко настроението като разледате долния линк.
Името Къванч продава твърде успешно!Сравняват го с принц от приказките в 1001 нощ.

http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/minutizacultura/story/298538 … anch_Tatlatu.html

Да , гледах го сутринта ! Peace Явно не сме само ние фенки ! Wink Конкуренцията расте главоломно ! Laughing

# 179
  • Бургас
  Съгласна съм,но Аднан подкрепя човекът,който го е предал и не може да го сподели-ето тук идва мястото и ролята на Аднан,която липсва.Той застана срещу децата си заради Бихтер-нещо,което нито разбирам,нито харесвам.
Аз нещата, които сътвори Аднан съм си казала мнението. Той не беше баща на децата си тогава и сега не е. Пренебрегна ги заради жена.  ooooh!
Но Бюлент беше най - много наранен и излъган от Бихтер. Това си беше тежък удар за него. И съм сигурна, че той вижда баща си излъган от нея. Интересно е, че освен, че го вижда, го и разбира. Той не е сърдит на баща си. Което е много интересно поведение за дете. За дете на неговата възраст.

Общи условия

Активация на акаунт