Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 54

• 32 199
  • 719
  •   1
Отговори
# 150
На въпросната снимка Хазал е като кака на Къванч-първо не я познах......Помислих, че е Мадона....  Embarassed  #Crazy #Crazy

# 151
 djoleva , ами много е просто и го говорим вече достатъчно дълго време ! Думата е Уважение ! Няма нужда някой да се съгласява с моето мнение или пък аз да припознавам чуждото за свое !
Аз може и да съм търпелива , но не съм глупава и няма да позволя да бъда обиждана от когото и да е ! А после да се преиначават думите и да се търси сметка , че видиш ли обидите били към насочени към друг , че даже няма и обиди . Честно казано , омръзна ми да се примирявам с подобно нагло поведение , както и да се правя , че не го забелязвам . Първо , харесващите Бихтер , в частност аз , бяхме изкарани хора без мисъл и позиция , после фантазьори и не знам какво си , а снощи беше просто върхът - едва ли не станах човек без достойнство и не уважаващ истината ! Ти как би реагирала на подобни обиди ? Всеки един от нас как би постъпил ?
Аз съм тук за да се забавлявам , да споделям мнението си , да се разтоварвам от ежедневието - това е , което искам ! Но повече и за миг няма да търпя някой да ме обижда по един или друг повод , да преиначава думите ми и да ми вменява мисли и поведение , което не е мое !

# 152
  Понеже чета назад и гледам всеки е интерпретирал последната сцена- Бех казва/поне с англ.субтитри/ "Аз съм убиец на всички,включително и на себе си",а не "най-вече".Моля да не се правят свободни съчинения,поне в този момент егоизмът му не взема такув връх,както звучи с този превод.Фактът,че се опитва да й каже,че я обича,но много го е срам и не се чувства достоен да произнесе тези думи дава достатъчен отговор на въпроса защо е там.

# 153
  Бихтер е чудовище-какво ли още ще прочета? Понеже я съпоставям с отрицателния герой от друг филм -Ферхунде,там тя натвори какви ли не гадости на кой ли не и въпреки това чак чудовище не съм прочела да е наречена,а в сравнение с нея Бихтер не прави дори една десета и отнесе какви ли не епитети,обиди и разпъване на кръст.Боже,Боже ,къде са тия толкова  добри и достойни хора на думи,а липсващи в реалността  ooooh!

# 154
Госпожата права си но не мисля че ще има някаква промяна - даже мисля / с риск да засегна някои / че това се прави нарочно защото вижда че се дразнят хората . Иначе си права че сме тук да се разтоварим да се забавляваме

Така е , права си , затова и игнорирах напълно всичко ! Но да ме обиждат няма да позволя !

Сесана , права си , за спор трябват поне двама , но за какъв спор говорим тук ??? Няма нищо градивно в тези приказки , спорът е изкуство , което трябва да се овладее ! Peace

# 155
Бихтер, за съжаление, излиза от релси все повече, но какво да се очаква от нея - та тя се докара до самоубийство. Развика се на сестра си за да излезе от неудобните и въпроси, което не я оправдава. Бехлюл - не мога да понасям този човек. Мадмоазел според мен носи много тежък грим през целия ден, което ми е смешно, но иначе се старае да се държи достойно, което и прави чест. Фирдефс май го има нещо, като спорт да се бърка навсякъде и да преобръща живота на всички на около, май се мисли за нещо като Мазарини или Ришельо. Не забравяйте, че това е измислен филм и сценарият му няма много общо с книгата, написана през миналия век. Аз не мисля, че сценаристката е свършила добра работа откъм реалността и психологията на хората-герои във филма, много са противоречиви и непоследователни ми се виждат характерите им, но, с каквито и да е кусури - сериалът е сто пъти по-добър от новите български и от мексикано-американските сапунки, които нямат изобщо никаква стойност, поне за мен, не че ги гледам. А за прислужниците, които гони Бихтер и приема присърце Аднан - трябва да си последователен в поведението си - или имаш персонал и му плащащ, или имаш близки приятели, които се бъркат в семейството ти. Или едното, или другото, но не и двете заедно.

# 156
Не мога да сравнявам Бихтер с Ферхунде  двете са съвсем различни  и като действия и като начин на живот . Не мога да използвам такива епитети но  не мога и да оправдавам Бихтер непрекънато защото видите ли тя е влюбена и згубила е всичко нищо вече не и остана , прави го за да предпази бех. Ама и Фирдевс снощи като чу че Катя ги е разкрила пред Бехлюл се вцепени"сега какво ще правим"

# 157
Колкото си по-тих, толкова повече чуваш. Thinking

# 158
Не звам как може да се постегне някакво  умерено разбирателство в темата . какво да направим -да се съгласим всички че Бехлюл обича Бихтер или да приемем че Бехлюл обича Нихал. Тогава сигурно всички ще е мирно и тихо.  Някъде по напред в темата прочетох че Бихтер е засегнала снощи сестра си за да защити Бехлюл - айде стига вече я оправдавайте за отвратителното и поведение с това - че се опитва да го защити. Така както някой беше попитал как може така да се напада Бихтер така аз ще попитам - как може непрекъснато да се търсят оправдания за сегашното и държане
Аз имам непретенциозен вкус: напълно ми е достатъчно най-доброто.А най-доброто според мен не е поведението на Бихтер точно в този момент....

# 159
Добро утроо!   bouquet

Хубав и усмихнат ден!   bouquet

# 160
Е не знам какъв човек трябва да си  за да оправдаваш подобно поведение независимо от  причините . Не знам дали някой би решил че подобно поведение  е добро  Денимира добро утро - много хубава снимка - за съжаление е в пълен разрез със сегашната Бихтер

# 161
   Сравних двете героини-Бихте ри Ферхунде като постъпки и приемането им от аудиторията и това  е моят извод.

Е не знам какъв човек трябва да си  за да оправдаваш подобно поведение независимо от  причините . Не знам дали някой би решил че подобно поведение  е добро
  Кой говореше за обиди? Добрият тон тук вече за жалост е само химера. Има хора,които разбират,а не оправдават Бихтер и няма нужда да бъдат квалифицирани!

# 162
  • Бургас
 Бихтер е чудовище-какво ли още ще прочета? Понеже я съпоставям с отрицателния герой от друг филм -Ферхунде,там тя натвори какви ли не гадости на кой ли не и въпреки това чак чудовище не съм прочела да е наречена,а в сравнение с нея Бихтер не прави дори една десета и отнесе какви ли не епитети,обиди и разпъване на кръст.Боже,Боже ,къде са тия толкова  добри и достойни хора на думи,а липсващи в реалността  ooooh!
Да за мен Бихтер е точно такава с Бюлент. Принуди детето да лъже и да скрие всичко в себе си. Тази постъпка спрямо него определям така. Нещата, които прави на Нихал също.
Ако за теб е нормално да нараниш едно дете емоционално по този начин и да го отделиш и омаскариш пред баща му - ОК. за мен не е. Травмата, която тази жена нанесе на Бюлент не е никак малка.

# 163
  Бюлент лъже,защото вижда,че баща  му не го изслушва,а не защото тя го е принудила и проблемът в този случай е изцяло на Аднан и вината е негова като баща. Иначе категорично не приемам това,което му причини,но да се казва,че лъжел заради нея  Stop

# 164
Чаровна  не ги сравнявам защото Ферхи си има доста по различни цели от  Бихтер - при нея винаги водещото са били парите и тя не подбираше средства да ги осигури. Още повече семействата в които попаднаха двете героини са на светлинни години едно от друго. Ако Ферхи беше попаднала прии Аднан щеше да е много доволна но ако Бихтер беше при Али Раза неднам как щеше да бъде И какво и за това ли оправдаваш Бихтер и за отношението и към Бюлент пак друг ли е  виновен според теб Проблема може да е на Аднан но го създава Бихтер

Общи условия

Активация на акаунт