Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 54

• 32 255
  • 719
  •   1
Отговори
# 135
ivana27-страхотен пост!!!   bouquet   bouquet   bouquet
Бихтер вече не се трае със всичко , което прави.......  ooooh!
Каква е тази любов при която има вероятност другия вече да не те обича, но ти да "настъпваш" до откат......... Tired Tired Tired
Убедена съм , че Бехлюл обичаше "другата" Бихтер , не тази!
В Нихал се старае да намери отдушник, но там всичко е много насила..........  Tired
Бихтер все повече ми заприличва на Фирдевс-силна е с парите и властта на другите...........  #Cussing out
Въобще не ми беше мъчно за Катя-беше безпринципна подлога на една злобна и подла господарка-защо сега очаква лоялност от такъв човек?
Бюлент страхотно се държа-извини се само за да не създава проблеми, но ясно показа позицията си към "мама".......  Crossing Arms

# 136
Поне в откъса който изгледах и съответния превод,определено мисля,че водещо беше чувството му за вина-към Бихтер,към чичо му,към Нихал.Не чух да казва,че я обича,опита се на няколко пъти,но не го изрече,нарече я любима.Както и да е,аз не смятам,че плаче само за любовта им,но и за всичко,което си причиниха и причиниха на най-близките си хора.
Казва и "и макар да  нямам право(или нещо подобно), но................... обичам те" Peace
То не остана много и ще я видим с наш превод. Дано да я пуснат цялата серия Hug
rubiq   bouquet
И аз я чакам с нетърпение,истината е,че във финала изключително ме порази сцената със самоубийството на Бихтер,играта и е уникална,след като я изгледах цяла нощ не съм мигнала Peace.

# 137
Има ли някъде качена снощната серия вече?Предварително благодаря!  bouquet

# 138
С пожелание към всички госпожици да имат поне толкова вълнуващо предложение на брак !  bouquet

госпожата моля за линка на това видео  Praynig
    Благодаря   bouquet
Заповядай:http://vbox7.com/play:fd95f527#commentTop

# 139
ivana27-страхотен пост!!!   bouquet   bouquet   bouquet
Бихтер вече не се трае със всичко , което прави.......  ooooh!
Каква е тази любов при която има вероятност другия вече да не те обича, но ти да "настъпваш" до откат......... Tired Tired Tired
Убедена съм , че Бехлюл обичаше "другата" Бихтер , не тази!
В Нихал се старае да намери отдушник, но там всичко е много насила..........  Tired
Бихтер все повече ми заприличва на Фирдевс-силна е с парите и властта на другите...........  #Cussing out
Въобще не ми беше мъчно за Катя-беше безпринципна подлога на една злобна и подла господарка-защо сега очаква лоялност от такъв човек?
Бюлент страхотно се държа-извини се само за да не създава проблеми, но ясно показа позицията си към "мама".......  Crossing Arms

Опрелено ми хареса Вашият пост...обхванала сте всичко,което и аз си мислех... Peace

# 140

Видях също че Бех хич не се ядоса на Бихтер за Седеф, напротив всякаш беше поласкан Peace

Бехлюл се зарадва ,защото се увери ,че не Седеф или друг уважаван от него човек  е погодил НОМЕРА ........ а Бихтер.......,ехидно и се усмихна  -доволен ,че няма други долнопробни около него освен Фердефс и достойната и дъщеря

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 10:28 от silvia_maria

# 141
Има ли някъде качена снощната серия вече?Предварително благодаря!  bouquet

http://vbox7.com/play:e3ec30f004 Peace

# 142
Снощната серия ме разтърси отново из основи...как може да се лъже така нагло....едно невинно дете,което тепърва започва своят смислен живот също се сблъска с лъжите на Бихтер.Едва ли един човек със здрав разум би постъпил така като нея....оплита се все повече и повече във собствените си мрежи на лъжи и несподелена вече любов от страна на Бехлюл...единствено ми е мъчно за това че тя не може да намери сили в себе си и да се пребори с тази любов и да започне живота си на чисто.Едва ли си струва дори да се самоубиеш и то за мъж,който вече започва да се страхува от теб не заради друго а защото не знае какъв ще бъде следващият ти удар...много низко падна Бихтер.А сцената с Пейкер беше отново доказателство ,че Бихтер мисли само и единствено за себе си...минава през всичко и всички за да притежава един мъж....много грозно постъпи спрямо сестра си...да за сега стои зад гърба и Аднан, но когато се разбере цялата истината , целият свят се сгромоляса с пълната си сила в/у нея.Като съм казала,че има и по-ценностни неща от любовта съм имала предвид,че за мен най-ценното нещо е синът ми...когато е здрав,щастлив и няма проблеми с него ето това ме прави щастлива,а любовта ни към близките хора-майка,баща,деца и съпруг е най-ценното нещо на този свят.Когато и те ти отвърнат със същото си на седмото небе от щастие.Има и много други ценностни неща в този живот освен любовта към един мъж,но нужно ли е да ги изброяваме.....

# 143
Има ли някъде качена снощната серия вече?Предварително благодаря!  bouquet

http://vbox7.com/play:e3ec30f004 Peace

Много ви благодаря!  bouquet

# 144
Снощната серия ме разтърси отново из основи...как може да се лъже така нагло....едно невинно дете,което тепърва започва своят смислен живот също се сблъска с лъжите на Бихтер.Едва ли един човек със здрав разум би постъпил така като нея....оплита се все повече и повече във собствените си мрежи на лъжи и несподелена вече любов от страна на Бехлюл...единствено ми е мъчно за това че тя не може да намери сили в себе си и да се пребори с тази любов и да започне живота си на чисто.Едва ли си струва дори да се самоубиеш и то за мъж,който вече започва да се страхува от теб не заради друго а защото не знае какъв ще бъде следващият ти удар...много низко падна Бихтер.А сцената с Пейкер беше отново доказателство ,че Бихтер мисли само и единствено за себе си...минава през всичко и всички за да притежава един мъж....много грозно постъпи спрямо сестра си...да за сега стои зад гърба и Аднан, но когато се разбере цялата истината , целият свят се сгромоляса с пълната си сила в/у нея.Като съм казала,че има и по-ценностни неща от любовта съм имала предвид,че за мен най-ценното нещо е синът ми...когато е здрав,щастлив и няма проблеми с него ето това ме прави щастлива,а любовта ни към близките хора-майка,баща,деца и съпруг е най-ценното нещо на този свят.Когато и те ти отвърнат със същото си на седмото небе от щастие.Има и много други ценностни неща в този живот освен любовта към един мъж,но нужно ли е да ги изброяваме.....
Права си Peace,така е,а и все си мисля,че ако по принцип си добър човек,няма начин при каквато и да е ситуация да мачкаш и нараняваш така хората,които те обичат.

# 145
# 146
 Не звам как може да се постегне някакво  умерено разбирателство в темата . какво да направим -да се съгласим всички че Бехлюл обича Бихтер или да приемем че Бехлюл обича Нихал. Тогава сигурно всички ще е мирно и тихо.  Някъде по напред в темата прочетох че Бихтер е засегнала снощи сестра си за да защити Бехлюл - айде стига вече я оправдавайте за отвратителното и поведение с това - че се опитва да го защити. Така както някой беше попитал как може така да се напада Бихтер така аз ще попитам - как може непрекъснато да се търсят оправдания за сегашното и държане

# 147
  • БГ
Здравейте  wavey wavey wavey wavey wavey
Ама много сте изписали за една вечер!Изчетох ви малко по диагонал!
Страхотна снимка на Хазал и Къванч.Тя има омайващи очи - в един сериал една жена я наричаше - "фараонка",демек Клеопатра Laughing Laughing Laughing

Момичета занапред ни чакат нови изпитания.Дано удържим фронта и не ни заключат темата,защото виждам,че споровете продължават,което според мен е АБСОЛЮТНО безсмислено!

# 148
  • Бургас
За поведението на Бихтер няма оправдание. Ама нито едно разумно оправдание няма. Можем да си обясним защо прави тия гадости, но не и да ги оправдаем. Хич не ми дреме дали тя си мисли, че защитава някого. Всички имат нужда от защита заради нейните действия.
Това, което причини на Бюлент е чудовищно. Това, което причинява на Нихал също. В момента за мен тази жена е чудовище.

За един спор трябват поне двама.  Confused

# 149
Di ni- права си че е безсмислено и мисля че най  вероятно ще заключат темата. Но така е самите ние сме си виновни след като има хора които  обиждат и обвиняватдругите че са глупави само защото са на мнение различно от тяхното за какво говорим и но кого да се сърдим СЕСАНА мнага си права в този живот винаги защитаваме някой  много често дори самите себе си  и ако всички станем като Бихтер  в стремежа си да прикрием и защитим някого тогава какво ще стане

Общи условия

Активация на акаунт