Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 54

• 32 199
  • 719
  •   1
Отговори
# 120
Дами , пожелавам ви лека нощ и татлъ сънища !  bouquet

# 121

И аз не съм гледала серията но ви изчетох и наистина и на мен ми стана смешно от коментарите Simple Smile  bouquet
Как може да твърдите че Бехлюл плаче на гроба на Бихер не за нея или любовта им а за Нихал Shocked Първо( както каза gospojata) щяха да го дадат от някоя кръчма как си мисли за НИхал да кажем, второ нямаше да и каже "обичам те " и " любов моя" и трето нямаше да и повтаря " за всичко беше права "ако я мразеше както твърдят някои нямаше да е там, а това че се  е самоубила заради него едва ли би го накарало да отиде там, спомням си че след опита за самоубийство на Елиф даже нямаше да отиде да я види ако Аднан не му беше казал да го направи Peace На един гроб когато си сам ти казваш точно това което мислиш, няма никой, не си длъжен да лъжеш за да не нараниш. Спомням си как Бихтер каза на гроба баща си " Ако беше жив нямаше да мога да ти кажа всичко това"
 Няма по сигурно от финала на филма за това какво е чувствал Бех .
Няма смисъл да се коментира книгата след като гледаме филма, нека коментираме филма.

Много хубав пост,браво! Hug

# 122
gospojata,лека нощ! Hug

# 123
С пожелание към всички госпожици да имат поне толкова вълнуващо предложение на брак !  bouquet

госпожата моля за линка на това видео  Praynig
    Благодаря   bouquet

# 124
Поне в откъса който изгледах и съответния превод,определено мисля,че водещо беше чувството му за вина-към Бихтер,към чичо му,към Нихал.Не чух да казва,че я обича,опита се на няколко пъти,но не го изрече,нарече я любима.Както и да е,аз не смятам,че плаче само за любовта им,но и за всичко,което си причиниха и причиниха на най-близките си хора.

# 125
shams u amar Много ти благодаря,мила!   bouquet
Само дето този сайт го знам,ама новата серия я няма...нещо друго имах предвид,ама не доуточних,извинявай!  Hug И все пак-Благодаря!   bouquet

# 126
Поне в откъса който изгледах и съответния превод,определено мисля,че водещо беше чувството му за вина-към Бихтер,към чичо му,към Нихал.Не чух да казва,че я обича,опита се на няколко пъти,но не го изрече,нарече я любима.Както и да е,аз не смятам,че плаче само за любовта им,но и за всичко,което си причиниха и причиниха на най-близките си хора.
Казва и "и макар да  нямам право(или нещо подобно), но................... обичам те" Peace
То не остана много и ще я видим с наш превод. Дано да я пуснат цялата серия Hug
rubiq   bouquet

# 127
rubiq, не спори със Силвето-Мария, губене на време е, все едно с радиото да спориш. Аз откакто прескачам постовете и имам по-малко за четене  Wink
Лека вечер и от мен, като изгледам серията ще напиша мнение  bouquet

# 128
  • Пловдив

Добро утро...

# 129
В тази серия много ми хареса Нихал , беше много сладка и много добре си играе ролята.
Дениз за пореден път показа че не спи ,за разлика от повечето в къщата .  Спомням си че тя се усъмни че Бих и Бех имат връзка още в самото начало на връзката им.
Видях също че Бех хич не се ядоса на Бихтер за Седеф, напротив всякаш беше поласкан Peace
Бихтер се държа ужасно с всички ,пак Rolling Eyes , но това че нападна Пейкер беше единственият шанс да се измъкне  от разпита и за да не разкрие за връзката си с Бехлюл Peace
Ако някой има време може да си пусне някоя стара серия  , да видите колко са усмихнати и безгрижни всички и сега как е . Разликата е огромна. Наистина тази любов разруши всичко, дори и тях самите(Б и Б) Peace

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 07:48 от ivana27

# 130
Добро утро!

Епизод 144
Бихтер заявява на Бехлюл, че това е краят. Пейкер казва на Нихат, че ще бъде изгонен от холдинга. Бюлент споделя на Мадмоазел, че иска да каже на баща си за Бихтер. Катя отива при Пейкер и Нихат, за да я подслоняват за нощта.  Нихат се убеждава все повече, че Бихтер иска да провали женитбата на Бехлюл, защото баща му е прав.

# 131
٠•Snejka•٠· ,  Hug видях ! Лека и на теб , мила !  bouquet За теб ! Peace

Прекрасна е ..... нямам думи... Hug

# 132
Добро утро. Hug

# 133
Да успееш да признаеш и да пребориш собственото си усещане за малоценност, е една голяма победа по пътя към успеха и със сигурност си заслужава да платиш много за това. Увереността в собствените сили и качества, умението да поемеш отговорност за постъпките в живота си - това са едни от най-важните предпоставки за успеха.
Добро утро на всички дами!!!

# 134
Момичета,наистина поведението на Бихтер вече започна много да ме дразни.Първо  лукавото и отношение спрямо Бюлент и последвалите коментари.После пък отвратителната подигравка спрямо Пейкер.Също и как се отнесе с Катя,вярно,че тя си го заслужава,но нали уж бяха от един отбор.Евала на проницателността на Мадмоазел,относно Бешир.И Нихал се държа чудесно в тази серия,може да е всякаква,но определено може да обича не само себе си.Също така умее да признава грешките си,а и има съвест.
Много точно и силно казано...поздравления... Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт