Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 54

• 32 209
  • 719
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Днес не успях да гледам епизода.Утре трябва да си го намеря, за да си го изгледам Thinking

И четох ви досега, изписали сте 4-5 страници докато ме нямаше.Тръпнех да видя Силвия Мария какво ми е отговорила....но уви, не ме е огряло и сега мисля да се отдам на самосъжаление hahaha

Обаче държа да ви кажа, че много се смях, когато прочетох тук, че Бехлюл ревял на гроба на Бихтер, заради семейството и Нихал hahaha hahaha Joy Joy Ми що не иде да реве при Нихал, тя милата нали е голяма бяла птица, можеше и да му прости Laughing Laughing
Честно ви казвам, посмях се добре, да знаете, че при вас е забавно, може и да се позадържа Mr. Green

# 106
[gospojata, в книгата любов между Нихал и Бехюл има. Hug

Снежка ,  Hugима загатване за чувства , изобщо не е развита подобна сюжетна линия , както се опитват да ни внушат ! Отношенията им не са развити в бъдеще време , нали така ?

# 107
Заставам изцяло зад госпожата! Не защото има нужда от подкрепа или "адвокат", не само защото й симпатизирам, а защото от известно време наистина не мога да се примиря с огромните крещящи букви, с търкалящите се от смях човечета и тези сочещи с пръст(а ла колко сте смешни), с неуважението към чуждото мнение и събеседниците с такова, със злобата и иронията, която се излъчва по-силно и от радиация от аварирала атомна централа от всеки пост на силвия мария!!!

# 108
[gospojata, в книгата любов между Нихал и Бехлюл има. Hug
Снежка ,  Hugима загатване за чувства , изобщо не е развита подобна сюжетна линия , както се опитват да ни внушат ! Отношенията им не са развити в бъдеще време , нали така ?
Има изречения, казани от Бехлюл, в които той се изразява достатъчно ясно, че обича Нихал. Дори той я преследва, а тя доста по-късно осъзнава, че го е обичала винаги. Просто наистина всичко свършва бързо, защото Нихал разбира истината, Аднан също, Бехлюл бяга (разбира се) и Бихтер остава сама, и се убива най-вече от срам какво ще се случи, като истината научи цял Истанбул и как всички ще й се подиграват като на Фирдевс.

Но темата е за сериала, а неговото внушение, както казах, е различно. Peace

# 109
  • Варна
Заставам изцяло зад госпожата! Не защото има нужда от подкрепа или "адвокат", не само защото й симпатизирам, а защото от известно време наистина не мога да се примиря с огромните крещящи букви, с търкалящите се от смях човечета и тези сочещи с пръст(а ла колко сте смешни), с неуважението към чуждото мнение и събеседниците с такова, със злобата и иронията, която се излъчва по-силно и от радиация от аварирала атомна централа от всеки пост на силвия мария!!!
Няма за какво да и се ядосвате.
То си личи, че става въпрос за съвсем младо девойче, объркало се е нещо детето.
На мен ми е смешно даже Laughing

Всъщност исках да кажа, че Бехлюл наистина обича Нихал, все пак се израстнал с нея.Нормално е да я обича, но това е друг вид обич.

# 110
[gospojata, в книгата любов между Нихал и Бехлюл има. Hug
Снежка ,  Hugима загатване за чувства , изобщо не е развита подобна сюжетна линия , както се опитват да ни внушат ! Отношенията им не са развити в бъдеще време , нали така ?
Има думи на Бехлюл, в които той се изразява достатъчно ясно, че обича Нихал. Просто наистина всичко свършва бързо, защото Нихал разбира истината, Бехлюл бяга и Бихтер остава сама и се убива най-вече от срам какво ще се случи, като истината научи цял Истанбул и как всички ще й се подиграват като на Фирдевс.

Peace Изрично търсих по- сериозни доказателства за голяма любов между тях , по ред причини  Wink , но не видях да има изобщо развитие на тяхната връзка ! Ккато казах и преди , не съм чела внимателно книгата , защото не искам да си обърквам впечатленията , но от време на време се консултирам с текста ! Достатъчно много пъти се подчерта , че филмът следва само основаната линия на сюжета , сценаристите са прибавили и нови герои и сюжетни линии , а и са осъвременили малко прочита ! Peace

# 111
Peace Изрично търсих по- сериозни доказателства за голяма любов между тях , по ред причини  Wink , но не видях да има изобщо развитие на тяхната връзка ! Ккато казах и преди , не съм чела внимателно книгата , защото не искам да си обърквам впечатленията , но от време на време се консултирам с текста ! Достатъчно много пъти се подчерта , че филмът следва само основаната линия на сюжета , сценаристите са прибавили и нови герои и сюжетни линии , а и са осъвременили малко прочита ! Peace
Допълних си поста. Hug Hug Hug

Лека нощ от мен.

# 112
Само запис и се връщам да ви чета!   bouquet А да попитам-серията от тази вечер някъде да е качена онлайн?  newsm78

# 113
Красиииии,   bouquet  знаеш за кое  Hug радваш ме много,гледах 15 мин  Heart Eyes
Положението тук не се е променило....Така или иначе едни ще отричат любовта между Б и Б,а другите тази при Нихал и Бех. Света няма да се промени,това е филм.И мен супер ме дразни Бих с наглостта си и дръзкото си държание-не веднъж го казах вече.Опитите за оправдаване на поведението и хич не ги разбирам,защото действията се развиват през месеци,години и колкото и да страда човек,след време се съвзема,а не живее с фикс идеята да съсипва околните. Отвратителното и поведение и това,че Бюлент я чу и тя го нарани и разиграва циркове е доста показно. Ужасно поведение на жена,зряла при това  Tired

# 114
Само запис и се връщам да ви чета!   bouquet А да попитам-серията от тази вечер някъде да е качена онлайн?  newsm78
        http://gledaiseriali.com/category/%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D1%80%D0%B0 … 0%BB%D0%BE%D0%B4/
  bouquet

# 115
٠•Snejka•٠· ,  Hug видях ! Лека и на теб , мила !  bouquet За теб ! Peace

# 116
٠•Snejka•٠· ,  Hug видях ! Лека и на теб , мила !    bouquet  За теб ! Peace

Благодаря. Hug Hug Hug
Лека.  bouquet

# 117
٠•Snejka•٠· ,  Hug видях ! Лека и на теб , мила !  bouquet За теб ! Peace

Много е хубава тук Хазал! Heart Eyes

# 118
silvia_maria , сериозно Ви съветвам да не ме провокирате !
Човек , като вас , който лъже и обижда безогледно , няма никакво право да говори за истина и достойнство ! Ако наглото ви поведение се толерира от някого , то аз не съм този човек ! Игнорирала съм ви съзнателно , просто защото с вас говорим на различни езици .
Вие бяхте тази , която излъгахте , че сте чели книгата , която сложихте в устата на автора ненаписани думи , вие си съчинавахте истории от житието и битието на екранните герои и това лесно може да се провери !
Така че , категорично ви забранявам да се обръщате към мен , независимо дали в пряк текст или като ме цитирате .
В книгата любов между Бехлюл  и Нихал не съществува и това не са мои фантазии , а факти !
С това приключвам коренспонденцията си с вас и ви съветвам да направите същото !

Реално вие не отговорихте
Не съм ви обиждала за разлика от вас.
Никога не съм писала ,че съм чела книгата
Всичките ви твърдения ще трябва да ги посочите, защото в противен случай са лъжа

# 119
И аз не съм гледала серията но ви изчетох и наистина и на мен ми стана смешно от коментарите Simple Smile  bouquet
Как може да твърдите че Бехлюл плаче на гроба на Бихер не за нея или любовта им а за Нихал Shocked Първо( както каза gospojata) щяха да го дадат от някоя кръчма как си мисли за НИхал да кажем, второ нямаше да и каже "обичам те " и " любов моя" и трето нямаше да и повтаря " за всичко беше права "ако я мразеше както твърдят някои нямаше да е там, а това че се  е самоубила заради него едва ли би го накарало да отиде там, спомням си че след опита за самоубийство на Елиф даже нямаше да отиде да я види ако Аднан не му беше казал да го направи Peace На един гроб когато си сам ти казваш точно това което мислиш, няма никой, не си длъжен да лъжеш за да не нараниш. Спомням си как Бихтер каза на гроба баща си " Ако беше жив нямаше да мога да ти кажа всичко това"
 Няма по сигурно от финала на филма за това какво е чувствал Бех .
Няма смисъл да се коментира книгата след като гледаме филма, нека коментираме филма.

Общи условия

Активация на акаунт