Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 54

• 32 387
  • 719
  •   1
Отговори
# 210
 WhistlingКъде останаха Бихтер и Бехлюл?
Темата май е за тях  newsm78

# 211
WhistlingКъде останаха Бихтер и Бехлюл?
Темата май е за тях  newsm78
 Припомни го на квалифициращите ни като ужас и гнусотия.
  Не само на теб ти е писнало ,ди-ни,търпението си има граници,когато се минава,има ответен отговор.
  Кой какъв е днес е коментирано поне за втори или трети път-не сме тук да се обсъждаме,подминава се до време,след това каквото повикало-такова се обадило. Отдавна,за жалост,не се кометира филма,а защо ,аджеба някой мисли така и какво следва от това,достатъчно  Stop

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 14:32 от charovnica

# 212
Не знам ,ама вчера отново се подпали искрата между Бихтер и Бехлюл.Когато той научи,че тя и майка и са му напарвили номер я погледна с такава любов,а аз очаквах съвсем друго.Да се разкрещи,да се озлоби.Но не,та той дори се усмихна с такова самодоволство,щастлив от факта,че Бихтер още го обича.Тази сцена беше толкова показателна,че между тях нищо не се променили,а и давмата лъжат,че не изпитват нищо един към друг.

# 213
  Ужасно е да чета постове с оправдаване на една полудяла жена

Това беше само филм, нали?  newsm78

Дано само не заключат темата!  ooooh! ooooh! Rolling Eyes

# 214
# 215
  Да те питам тук като е ужас и гнусотия,ти какво правиш тук,защо пишеш? Или и ти си като всички,които сме част от ужаса и гнусотията? Въобще не си прави труда да ми отговаряш,защото това са реторични въпроси.

ми щом съм тук и аз съм част от това  Mr. Green  Успокой се вече и ме подминавай.
di_ni,съжалявам,не това е целта ми. Но и аз задавам въпроси.
По същество. Фирдевс забърква все повече и повече кашата и оплита Бих. Мисля,че и тя и "помага" да се чувства зле. Най-добрия вариант е да се изнесът и двете и да си живеят. Но сценарият е друг. А Бюлент миличкия е съвсем разочарован. Бешир пък и той един такъв-занемари си здравето и сега бере душа. Аднан обаче е човечен,щом до последно помага с пари за лечението му.Помня в последния еп Бещир беше в къщата му на легло и го  гледаше Джамиле

biskit , да филм е. Дано не я заключат,все пак има хубави мнения,мисли и стихчета.

# 216
Едно си баба знае, едно си баба бае.
Ако питате мен по-добре да я заключат.

# 217
Не знам ,ама вчера отново се подпали искрата между Бихтер и Бехлюл.Когато той научи,че тя и майка и са му напарвили номер я погледна с такава любов,а аз очаквах съвсем друго.Да се разкрещи,да се озлоби.Но не,та той дори се усмихна с такова самодоволство,щастлив от факта,че Бихтер още го обича.Тази сцена беше толкова показателна,че между тях нищо не се променили,а и давмата лъжат,че не изпитват нищо един към друг.

Привет! Аз тълкувам по друг начин сцената между Бихтер и Бехлюл. Бехлюл погледна Бихтер не с любов, а с ирония заради това, че го лъже. И самодоволство определено имаше. Приличаха ми на надцакващи се тийнейджъри, а не на възрастни хора.
 п.п. Няма как да заключат темата, ако никой не докладва за нередности в нея. Явно постоянно има някой засегнат, който докладва на модераторите.

# 218

Peace     най-много ми харесва последното ти изречение!

# 219

Привет! Аз тълкувам по друг начин сцената между Бихтер и Бехлюл. Бехлюл погледна Бихтер не с любов, а с ирония заради това, че го лъже. И самодоволство определено имаше. Приличаха ми на надцакващи се тийнейджъри, а не на възрастни хора.

Да може би имаше и ирония,защото допреди минути тя му се обясняваше как не е останал и спомен от него,че го е забарвила....Всъщност той се почуства като победител.Но любовта се прочете в очите му,поне за мен.А милата Бихтер гледаше толкова изплашено,но и това беше само за секунди,и пак си се фръцна Joy Тя винаги ще изкара бялото черно Wink

# 220
  • БГ
Не знам ,ама вчера отново се подпали искрата между Бихтер и Бехлюл.Когато той научи,че тя и майка и са му направили номер я погледна с такава любов,а аз очаквах съвсем друго.Да се разкрещи,да се озлоби.Но не,та той дори се усмихна с такова самодоволство,щастлив от факта,че Бихтер още го обича.Тази сцена беше толкова показателна,че между тях нищо не се променили,а и двамата лъжат,че не изпитват нищо един към друг.

Миличка - тук виждаш ли влюбен поглед-аз не!По скоро презрение и съжаление!
Не искам спор - само дебат!

# 221
# 222
Просто ужас и гнустотия. Бан и заключване на темата  и за какво???

Ако нямаш нищо против , ще ти кажа аз - защото не позволявам да бъда обиждана и квалифицирана , затова !  Peace

Явно я оправдават хора,които биха постъпили като нея,друго обяснение нямам.

Наистина ли го мислиш ? Кой може да каже как би постъпил в дадена ситуация , ако не е попадал в такава или подобна ? Кой е толкова смел да твърди , че никога не би направил това или онова  ?  Не знам как бих постъпила , никой не знае ! Защото , колкото и да не ни се иска да повярваме , никой от нас не се познава така добре и до съвършенство , за да твърди какмво може или не може да напарви !Никой не знае какво има в дълбините на душата му , и докъде могат да стигнат силите му .Много е блазнещо и успокояващо Егото ни  , да мислим за себе си , че сме добри , честни и морални и Слава Богу , повечето от нас , в повечето случаи , наистина са такива !Но , животът и съдбата ни поднасят изненади , някои от тях твърде неприятни! И тогава можем да се изненадаме сами себе си , реагирайки по начин , по който не сме и сънували , че можем да го направим - за добро или за лошо ! Професията и опитът , ме е научил никога да не казвам "Аз не съм такава " или "Това на мен не може да ми се случи " , защото ежедневно се убеждавам , че всичко може ! И , когато нещо се случи , не знам кое от същността ми ще се прояви , защото , макар и да не го храним , лошият вълк си живее в нас ! Peace

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 14:46 от gospojata

# 223
Не знам ,ама вчера отново се подпали искрата между Бихтер и Бехлюл.Когато той научи,че тя и майка и са му направили номер я погледна с такава любов,а аз очаквах съвсем друго.Да се разкрещи,да се озлоби.Но не,та той дори се усмихна с такова самодоволство,щастлив от факта,че Бихтер още го обича.Тази сцена беше толкова показателна,че между тях нищо не се променили,а и двамата лъжат,че не изпитват нищо един към друг.

Миличка - тук виждаш ли влюбен поглед-аз не!По скоро презрение и съжаление!
Не искам спор - само дебат!

Вече мисля,че съм написала какво виждам.Мога само да добавя,че едва се сдържа да не я целуне.

# 224
  Gospojata  Hug-за търпението и такта

Общи условия

Активация на акаунт