Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 54

• 33 755
  • 719
  •   2
Отговори
# 435
Да не си помислите  ,че съм забравила десерта ?! Wink

Хайде сега , да ви е сладко , както казват комшиите ! Hug
ММММММ...благодаря за десерта,този път ще хвана захарна болест/диабет/от прекалената сладост и радост за очите....

# 436
Прибира се Бехлюл в 6 сутринта след цяла нощ запиване с приятели. Отваря му Нихал сънена и казва:
- Надявам се, че имаш добро оправдание за часа, в който се прибираш?
Бехлюл:
- Време е за закуска, скъпа!

Четин и Фиредвс били на кални бани.След известоно време Аднан пита Четин:
- Как е, помогна ли лечебната кал на жена ви?
- Само временно - първите два-три дена изглеждаше по-добре, ама после калта падна...

hahaha hahaha hahaha Оправихте ми настроението момичета:))).Смях се с глас.

# 437

Допълнително сладкишчета на който му е малко десерта!

# 438
 Slawena ,  Joy Joy Joy

djoleva , не знам дали щеше да я удари , но щеше да я изгони със сигурност и да се навлече гневът Аднанов най- после ! Peace

Днес е Видовден - време за разплата !

Като празник от българския народен календар Видовден винаги се празнува на 15 юни. Като празник от календара на отделния човешки живот за Видовден няма точно определен ден от годината и от човешкия живот. Понякога човек се заблуждава, че такъв ден няма. или няма да дойде. Рано или късно Видовден идва и ни се търси сметка за грешките. Много неща може да забравите в живота си. Никога не забравяйте, че има Видовден!

Аз вярвам , че за всеки в този живот идва един такъв ден .  Peace
И във филма това е показано категорично !

# 439
-Аднан,никога,никога няма да се оженя за теб!Ти си скръндза!Вземи си пръстена!
-А,кутийката, Бихтер???

# 440
а мен пък ми стана любопитно ако Фирдевс не беше спряла Бихтер след като Дениз  и отвърна какво ли щеше да стане  - със сигурност излагацията и щеше да е пълна
Да панаира щеше да го спретне идеално...само пък на мен ми е интересно дали Дениз не би и отвърнала със същото...но едва ли това е жена от много по-висока класа от тази на Бихтер...

# 441
Не мисля че Дениз щеше да отвърне на Бихтер по  същия начин като нея - прекалено фина и възпитана жена е за разлика от Бихтер.Но и Бихтер усеща интелектуалното превъзходство на Дениз и това я вбесява още повече

# 442
  • БГ
tzarina - прегръдка!Липсваше Heart Eyes

Ама тука как се гледат-  като мароци на улук! #Crazy hahaha

# 443
Нихал и Бихтер си говорят:
- Какво мислиш за моя годеник?
- Ами много е интелигентен, симпатичен, образован...Само да не хъркаше така...и да не беше правил секс с мен....

# 444
ди-ни,какво е това мароци Sick

# 445
 Ами мисля че мароци означава котараци

# 446
Разговор м/у Бихтер и Бехлюл:
- Скъпи, трябва да замина за две седмици.
- Добре.
- И няма ли да попиташ къде и защо?
- Щастието идва и не казва откъде е долетяло.

# 447
ди-ни,какво е това мароци Sick

Мачароци , предполагам ! newsm78
Довечера какво ще дават , че ще пропусна май ?

# 448
# 449
Епизод 145
Аднан се обвинява, че той е причината Бихтер да направи аборт, но Арсен го успокоява. Нихат напуска офиса си в холдинга на Аднан и двамата си казват „сбогом”. Нихал и Бехлюл се сдобиват със собствен дом. Бихтер се притеснява, че Бешир държи компромати срещу нея и Бехлюл в сейфа, който е наел. За кого са обаче в действителност ключовете от сейфа? Хилми се радва, че синът му застава на негова страна. Несрин и капитан Ръза сключват брак.

Общи условия

Активация на акаунт